Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Що се дърлите тука не мога ва разбера.На всички дето повече са в играта им е ясно че падане на артията отново ще има.Аз залагам на 60 ст,че ще стигне така че който иска ще си купи отново артията а който само блее у форумчето и си е артийодържач по природа ще почне да ме плюе.Ами айде давайте посъберете повече плюнка хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаистина имаш нужда да знаеш малко повече
Или си от компанията на Ники, Бубето и други дето чакат краха Сигурно другата седмица при червено ще сте активни а при зелено нещо скатавка - лощо нямаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАми ако беше на протеста щеше знаеш - основно любимия ни кмет, Мафия/монополите и отделни плакати с ТИМ и компания, Гуцанов, Марешки и Кирчо и компания на отделни плакати. После гледах ТВ-то нова сензация си правят лошо няма. Всеки има право се протестира, но основно е Кмета! Това е единствното основно обединяващо.
А и нека свалят ТИМ, само не знам как ще ги свалят като образ ли какво ?! В затвор ли ще ги вкарват?! Ще ги национализират или какво?! Нищо! Отделни изблици.
Нека се подобрят нещата в града, пък с акции без акции пак ще живея
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПредполагам, че и твоите познати имат акции
Питай някой твои познати или приятели от Варна, ти кажат компаниите им.
Говорим за хора извън средите на инвеститорите - ще ти кажат само заведенията и до тамМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКажи ми колега. За какво се протестира във Варна? Нека чуем мнението ти.
А и нека свалят ТИМ, само не знам как ще ги свалят като образ ли какво ?! В затвор ли ще ги вкарват?! Ще ги национализират или какво?! Нищо! Отделни изблици.
Нека се подобрят нещата в града, пък с акции без акции пак ще живеяLast edited by needtoknowmore; 04.03.2013, 00:43.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеМоите познати и приятели, само заведенията им знаят и знаят тим като събирателен образ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКолега пак некви фантасмагории, само те питам знаеш ли за какво се протестира във Варна?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДобре за акционерите е, че зад тези акции стои една истинска икономическа империя. Лошото за акционерите, е че вече по новините се говори за групата, а хората, които негодуват действително станаха много и изразяват недоволството открито и ясно. Как беше? Банка с вестник може да се убие.. Далеч съм от мисълта за това при ЦКБ, но тези новини водят до чувство за несигурност. Очаквах такова развитие на нещата и краткосрочно бих внимавал с инвестициите.
Имам акции!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Добре за акционерите е, че зад тези акции стои една истинска икономическа империя. Лошото за акционерите, е че вече по новините се говори за групата, а хората, които негодуват действително станаха много и изразяват недоволството открито и ясно. Как беше? Банка с вестник може да се убие.. Далеч съм от мисълта за това при ЦКБ, но тези новини водят до чувство за несигурност. Очаквах такова развитие на нещата и краткосрочно бих внимавал с инвестициите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕ щом така ще си го говорим, ами ок ще дойдат некви нови сигурно ще са по-добри от сегашните и ще имаме доста щастливи моменти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе съм решил - нито да го сменяме, нито да го ребрандираме... Лично аз нямам кошмари от търговия с тази акция и към този момент съм на + ....
Не съм правил бизнес с Мажо, нямам и лично отношение - т.е. приемам се за безпристрастен. И не разбирам защо се лютите толкова към Фирмата при условие, че Б..ев направи такива поразии в Девня а дори не го споменавате.
Та въпросът беше "какво би се случило" и .... можем да го зададем към всяка една компания - Фармата, Каолин и т.н.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИ що така реши, че ще сменяме мажо ?!
Не съм правил бизнес с Мажо, нямам и лично отношение - т.е. приемам се за безпристрастен. И не разбирам защо се лютите толкова към Фирмата при условие, че Б..ев направи такива поразии в Девня а дори не го споменавате.
Та въпросът беше "какво би се случило" и .... можем да го зададем към всяка една компания - Фармата, Каолин и т.н.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ аз се забавлявам, но както казваше един колега - карам по уреди
http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар