IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Що се дърлите тука не мога ва разбера.На всички дето повече са в играта им е ясно че падане на артията отново ще има.Аз залагам на 60 ст,че ще стигне така че който иска ще си купи отново артията а който само блее у форумчето и си е артийодържач по природа ще почне да ме плюе.Ами айде давайте посъберете повече плюнка хахахаха
    Ташунко, може ли преди да ходи до 0.6 лв първо да мине през 1.2лв. Дали ще е възможно

Коментар

• Що се дърлите тука не мога ва разбера.На всички дето повече са в играта им е ясно че падане на артията отново ще има.Аз залагам на 60 ст,че ще стигне така че който иска ще си купи отново артията а който само блее у форумчето и си е артийодържач по природа ще почне да ме плюе.Ами айде давайте посъберете повече плюнка хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Наистина имаш нужда да знаеш малко повече
        Ти като човек дето знаещ ли ми го казваш Или просто си спекулираш и гадаеш.
        Или си от компанията на Ники, Бубето и други дето чакат краха Сигурно другата седмица при червено ще сте активни а при зелено нещо скатавка - лощо няма
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Ами ако беше на протеста щеше знаеш - основно любимия ни кмет, Мафия/монополите и отделни плакати с ТИМ и компания, Гуцанов, Марешки и Кирчо и компания на отделни плакати. После гледах ТВ-то нова сензация си правят лошо няма. Всеки има право се протестира, но основно е Кмета! Това е единствното основно обединяващо.

А и нека свалят ТИМ, само не знам как ще ги свалят като образ ли какво ?! В затвор ли ще ги вкарват?! Ще ги национализират или какво?! Нищо! Отделни изблици.

Нека се подобрят нещата в града, пък с акции без акции пак ще живея
          Наистина имаш нужда да знаеш малко повече

Коментар

Предполагам, че и твоите познати имат акции
            Е ако имаха, нямаше ти кажа това
            Питай някой твои познати или приятели от Варна, ти кажат компаниите им.
            Говорим за хора извън средите на инвеститорите - ще ти кажат само заведенията и до там

Коментар

Кажи ми колега. За какво се протестира във Варна? Нека чуем мнението ти.
              Ами ако беше на протеста щеше знаеш - основно любимия ни кмет, Мафия/монополите и отделни плакати с ТИМ и компания, Гуцанов, Марешки и Кирчо на отделни плакати. После гледах ТВ-то нова сензация си правят лошо няма. Всеки има право се протестира, но основно е Кмета! Това е единствното основно обединяващо.

А и нека свалят ТИМ, само не знам как ще ги свалят като образ ли какво ?! В затвор ли ще ги вкарват?! Ще ги национализират или какво?! Нищо! Отделни изблици.

Нека се подобрят нещата в града, пък с акции без акции пак ще живея
              Last edited by needtoknowmore; 04.03.2013, 00:43.

Коментар

Моите познати и приятели, само заведенията им знаят и знаят тим като събирателен образ.
                Предполагам, че и твоите познати имат акции

Коментар

Колега пак некви фантасмагории, само те питам знаеш ли за какво се протестира във Варна?!
                  Кажи ми колега. За какво се протестира във Варна? Нека чуем мнението ти.

Коментар

Добре за акционерите е, че зад тези акции стои една истинска икономическа империя. Лошото за акционерите, е че вече по новините се говори за групата, а хората, които негодуват действително станаха много и изразяват недоволството открито и ясно. Как беше? Банка с вестник може да се убие.. Далеч съм от мисълта за това при ЦКБ, но тези новини водят до чувство за несигурност. Очаквах такова развитие на нещата и краткосрочно бих внимавал с инвестициите.
                    Колега пак некви фантасмагории, само те питам знаеш ли за какво се протестира във Варна?! Също така ми е чудно можеш ли да питаш някой от Варна, кои са компаниите на ТИМ?! Моите познати и приятели, само заведенията им знаят и знаят тим като събирателен образ. Но работата е образ. Сега Кирчо, ще падне да видим какво ще стане после. Дано да има промени в града ни но надали.
                    Имам акции!

Коментар

• Добре за акционерите е, че зад тези акции стои една истинска икономическа империя. Лошото за акционерите, е че вече по новините се говори за групата, а хората, които негодуват действително станаха много и изразяват недоволството открито и ясно. Как беше? Банка с вестник може да се убие.. Далеч съм от мисълта за това при ЦКБ, но тези новини водят до чувство за несигурност. Очаквах такова развитие на нещата и краткосрочно бих внимавал с инвестициите.

Коментар

• Гледам почнахте да продавате баМката, за утре какво предвиждате

Коментар

Е щом така ще си го говорим, ами ок ще дойдат некви нови сигурно ще са по-добри от сегашните и ще имаме доста щастливи моменти
                          Напротив - нови собственици няма да има, а щастливите моменти ще са наистина само моменти

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Не съм решил - нито да го сменяме, нито да го ребрандираме... Лично аз нямам кошмари от търговия с тази акция и към този момент съм на + ....
                            Не съм правил бизнес с Мажо, нямам и лично отношение - т.е. приемам се за безпристрастен. И не разбирам защо се лютите толкова към Фирмата при условие, че Б..ев направи такива поразии в Девня а дори не го споменавате.
                            Та въпросът беше "какво би се случило" и .... можем да го зададем към всяка една компания - Фармата, Каолин и т.н.
                            Е щом така ще си го говорим, ами ок ще дойдат некви нови сигурно ще са по-добри от сегашните и ще имаме доста щастливи моменти

Коментар

И що така реши, че ще сменяме мажо ?!
                              Не съм решил - нито да го сменяме, нито да го ребрандираме... Лично аз нямам кошмари от търговия с тази акция и към този момент съм на + ....
                              Не съм правил бизнес с Мажо, нямам и лично отношение - т.е. приемам се за безпристрастен. И не разбирам защо се лютите толкова към Фирмата при условие, че Б..ев направи такива поразии в Девня а дори не го споменавате.
                              Та въпросът беше "какво би се случило" и .... можем да го зададем към всяка една компания - Фармата, Каолин и т.н.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                И аз се забавлявам, но както казваше един колега - карам по уреди
                                http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
                                И що така реши, че ще сменяме мажо ?!

Коментар

Working...
                                X