IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Да ама лекичък до левчето .
    Е то туй не е шус, а флуктуация Несъмнено ще флуктуира тия дни артията

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Пак ли надушваш шус ?
      Да ама лекичък до левчето .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Ташко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
        Благодаря за съвета!!Ще помисля ама по ми се иска при следващия порив на интусиазъм да прибитам артиите на 1.75-1.90 на някой пишмян оптимист .Като гледам обаче не ми се вижда да е скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Ташко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
          В темата за Енергони ме впечатли една фотография как всичкото пингвин пада
          от ледника в океана от говна,защото ледника се е стопил.

Коментар

Брех да не вземе още днес да се изсипе цената

Коментар

Брех да не вземе още днес да се изсипе цената
              Пак ли надушваш шус ?

Коментар

• Брех да не вземе още днес да се изсипе цената

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                  Това е наистина хубава новина. Ще се отрази и на цената й.
                  Много добре би било да се отрази на цената ама няма да е сега.Сега по скоро ще пътуваме леко надолу.

Коментар

• Това е наистина хубава новина. Ще се отрази и на цената й.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Мда, хапваме парче от тази баница. Още един сигнал че ЦКБ е в много добро и ликвидно състояние.
                      След не много време сегашните мецанки с лупа ще търсят цени започващи с единичка за тази акция, но няма да има
                      По информация в пресата мисля че говорим за парче от приблизително 25 мил.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        дали
                        Определено
                        За мен тази новина е тип лакмус и показва повече от лапане на парче баница....
                        Иначе експертите ще се изкажат авторитетно : щяло да подобри параметрите, да вземат дял от пазара и ... т.н.
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• дали

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            Това за активите на Виктория.
                            Мда, хапваме парче от тази баница. Още един сигнал че ЦКБ е в много добро и ликвидно състояние.
                            След не много време сегашните мецанки с лупа ще търсят цени започващи с единичка за тази акция, но няма да има

Коментар

• Офертата на "Токуда банк" е оценена като най-добра за кредитите за малкия бизнес и за потребителските кредити с ипотека. СЖ "Експресбанк" е дала най-добрата оферта за ипотечните кредити, а ЦКБ - за потребителските кредити и кредитните карти.
                              Това за активите на Виктория.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                ще ми е интересно какво би качило банковите акции в момента....
                                Добрите резултати и подценената им стойност.

Коментар

Working...
                                X