Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПак ли надушваш шус ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
от ледника в океана от говна,защото ледника се е стопил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрех да не вземе още днес да се изсипе цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрех да не вземе още днес да се изсипе цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТова е наистина хубава новина. Ще се отрази и на цената й.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, хапваме парче от тази баница. Още един сигнал че ЦКБ е в много добро и ликвидно състояние.
След не много време сегашните мецанки с лупа ще търсят цени започващи с единичка за тази акция, но няма да имаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениедали
За мен тази новина е тип лакмус и показва повече от лапане на парче баница....
Иначе експертите ще се изкажат авторитетно : щяло да подобри параметрите, да вземат дял от пазара и ... т.н.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТова за активите на Виктория.
След не много време сегашните мецанки с лупа ще търсят цени започващи с единичка за тази акция, но няма да има
Коментар
-
Офертата на "Токуда банк" е оценена като най-добра за кредитите за малкия бизнес и за потребителските кредити с ипотека. СЖ "Експресбанк" е дала най-добрата оферта за ипотечните кредити, а ЦКБ - за потребителските кредити и кредитните карти.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще ми е интересно какво би качило банковите акции в момента....
Коментар
Коментар