Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа лъжата краката са къси.Ето го доказателството.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЦената от 1 лев,няколко атаки имаше досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа кое имаш впредвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПърво трябва да съборят оградата.Ти как мислиш дали ще устои на мераците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ако са оттървеш или замърсиш атмосферата значи ще върви надолу според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеаз пък хвърлях на боб. показа ми незадоволителен резултат. реших да го сваря и да го изям. сега имам газове. помогнете, това как да го интерпретирам относно текущата цена на артията на ЦКБ?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМи и намен така ми рече Виликия дух.Що да не купя с 10% по тънко.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕ то туй не е шус, а флуктуацияНесъмнено ще флуктуира тия дни артията
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа ама лекичък до левчето.
Несъмнено ще флуктуира тия дни артията
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПак ли надушваш шус ?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица.Като гледам обаче не ми се вижда да е скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
от ледника в океана от говна,защото ледника се е стопил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрех да не вземе още днес да се изсипе цената
Коментар
Коментар