IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    не разбрах, какво доказва това?
    Доказва че не си пазарил само на 55 ст а и на 1.60 преди 5 г. Не е възможно да си пазарил ниско по-рано защото най-ниската цена на цкб 2008 беше 72 ст. Пазаренето ти е било преди това т.е около нивата 4-5 лв когато много други също мислеха че е изгодно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      На лъжата краката са къси .Ето го доказателството.
      не разбрах, какво доказва това?
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Те и в Русия ли си имат банчица ?
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Цената от 1 лев,няколко атаки имаше досега.
          Много добре се държи около 1 лев артията.Наистина голяма подкрепа има там,но факта че проби до 95 ст до колкото си спомням покрай КТБ ми подсказва ченяма никакъв проблем да слезе пак до там ако задълбае корекцията.

Коментар

За кое имаш впредвид
            Цената от 1 лев,няколко атаки имаше досега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Първо трябва да съборят оградата.Ти как мислиш дали ще устои на мераците?
              За кое имаш впредвид

Коментар

Ами ако са оттървеш или замърсиш атмосферата значи ще върви надолу според мен .
                Първо трябва да съборят оградата.Ти как мислиш дали ще устои на мераците?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                  аз пък хвърлях на боб. показа ми незадоволителен резултат. реших да го сваря и да го изям. сега имам газове. помогнете, това как да го интерпретирам относно текущата цена на артията на ЦКБ?
                  Ами ако са оттървеш или замърсиш атмосферата значи ще върви надолу според мен .

Коментар

Ми и намен така ми рече Виликия дух.Що да не купя с 10% по тънко .
                    аз пък хвърлях на боб. показа ми незадоволителен резултат. реших да го сваря и да го изям. сега имам газове. помогнете, това как да го интерпретирам относно текущата цена на артията на ЦКБ?
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Е то туй не е шус, а флуктуация Несъмнено ще флуктуира тия дни артията
                      Ми и намен така ми рече Виликия дух.Що да не купя с 10% по тънко .

Коментар

Да ама лекичък до левчето .
                        Е то туй не е шус, а флуктуация Несъмнено ще флуктуира тия дни артията

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Пак ли надушваш шус ?
                          Да ама лекичък до левчето .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Ташко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
                            Благодаря за съвета!!Ще помисля ама по ми се иска при следващия порив на интусиазъм да прибитам артиите на 1.75-1.90 на някой пишмян оптимист .Като гледам обаче не ми се вижда да е скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              Ташко един съвет от мен .продай купеното и изчакай до 2020 година цената 1 стишка .и там купи.обещавам ти яка пичалбица
                              В темата за Енергони ме впечатли една фотография как всичкото пингвин пада
                              от ледника в океана от говна,защото ледника се е стопил.

Коментар

Брех да не вземе още днес да се изсипе цената

Коментар

Working...
                                X