Имаш раздвояване на личноста Полки.Аз табаци не съм купувал и не пиша в темите за табаци .Сори ама рздвояваш се.Не си почивал сигурно .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеаз на 3 лева тук не съм купувал никога
аз на 2 лева тук не съм купувал никога
аз на 1,50 лв.тук не съм купувал никога ...................... ти и мисирката купувахте преди няколко месеца тук на 1,50
ЦКБ съм купувал на 55-60 стинки и то няколко стотин хиляди бройки които седят и отлежават .................... тогава на теб ти беше скъпо да купуваш на 55 стинки и чакаше на 40 стинки да си купиш и накрая дочака да си купиш на 150 стинки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа какво да се хващам на бас с теб?За това че си купувал само на 55 ст ли? Поне така беше написал преди няколко дена.Имаше времена в които даже преправяше постовете ми и ги изопачаваше.Така че не смятам че си честен човек с който да се хващам на бас.Да не говорим че не виждам смисъл да ти отделям време повече от колкото трябва.По принцип ти си тоя дето си по статистиката само дето един път не улови движенията надолу а през цялото време плюеше по хората.Това го правят такива като теб дето или са загубили много и го изживяват болезнено или нямат смелост да продават.Айде чао че ми се спи.
преди няколко месеца ме обвини, че съм купувал на 11 лева акцията
после като ти казах, че на тази цена са минали някакво незначително количество акции се "обърна" и каза, че съм купувал на 7 лв.
после свали "мизата" и започна да пишеш за покупки от моя страна на 3-4 лв.
сега вече си измисли, че си купувал само на 55 ст ли
люшкаш се от едната крайност към другата крайност, а истината е някъде по средата -> покупките ми тук са между под 1,50 и над 0,541 (знам, че не си забравил за онзи айсберг на 0,541 който ти подби допълнително самочувствието в следствие на което обяви, че чакаш да купуваш на 0,40 лв.)
що се отнася до такива като мен които "нямат смелост да продават" то нека ти припомня, че когато продадох тук на над 1,80 и се прехвърлих при цигарите, в темите на табаците пишехте, че фондове влизали там и имате сигурно инфо , а после ме карахте да си слагам акциите на по-високи нива за да ги видете на платформите си смях, смях, смях
продължавай да си спиш - не ми пречишfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеизкара логика .............. БРАВО
не си спомням някога да съм купувал ЦКБ на 1,60 лв/акция , но може и да е имало такава сделка макар, че ме съмнява ..................... като си ровил из постовете ми трябва да си разбрал, че година по-късно купените ЦКБ ги продадох на над 1,80 и тогава писах в тази тема, че скоро няма да видим подобни цени при тази акция
ти твърдиш, че съм купувал ЦКБ на 4-5 лв., а аз ти казвам, че нямам покупки на подобни суми
дай да вържем един бас в съотношение 1:3
например на твоите 10 К аз ще отговоря с 30К
покажи, че имаш ташунки и застани зад празните си приказки поне веднъж с някаква сума .................... после фактите и документите ще говорят
навит ли си?
п.п. някой друг от форума, за да не се чувства пренебрегнат, ако иска може да направим облог и с него
лелката също да се чувства поканена, както и мисирката и всички останали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДоказва че не си пазарил само на 55 ст а и на 1.60 преди 5 г. Не е възможно да си пазарил ниско по-рано защото най-ниската цена на цкб 2008 беше 72 ст. Пазаренето ти е било преди това т.е около нивата 4-5 лв когато много други също мислеха че е изгодно.
не си спомням някога да съм купувал ЦКБ на 1,60 лв/акция , но може и да е имало такава сделка макар, че ме съмнява ..................... като си ровил из постовете ми трябва да си разбрал, че година по-късно купените ЦКБ ги продадох на над 1,80 и тогава писах в тази тема, че скоро няма да видим подобни цени при тази акция
ти твърдиш, че съм купувал ЦКБ на 4-5 лв., а аз ти казвам, че нямам покупки на подобни суми
дай да вържем един бас в съотношение 1:3
например на твоите 10 К аз ще отговоря с 30К
покажи, че имаш ташунки и застани зад празните си приказки поне веднъж с някаква сума .................... после фактите и документите ще говорят
навит ли си?
п.п. някой друг от форума, за да не се чувства пренебрегнат, ако иска може да направим облог и с него
лелката също да се чувства поканена, както и мисирката и всички останали...Last edited by polki; 23.11.2014, 07:40.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене разбрах, какво доказва това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа лъжата краката са къси .Ето го доказателството.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЦената от 1 лев,няколко атаки имаше досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа кое имаш впредвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПърво трябва да съборят оградата.Ти как мислиш дали ще устои на мераците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ако са оттървеш или замърсиш атмосферата значи ще върви надолу според мен .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеаз пък хвърлях на боб. показа ми незадоволителен резултат. реших да го сваря и да го изям. сега имам газове. помогнете, това как да го интерпретирам относно текущата цена на артията на ЦКБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМи и намен така ми рече Виликия дух.Що да не купя с 10% по тънко .Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕ то туй не е шус, а флуктуация Несъмнено ще флуктуира тия дни артията
Коментар
Коментар