Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПродал съм кога цените бяха напомпени.Сега пазаря където падне цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеАми продавай вожде, после ще купиш по еФтино...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКупувачите с оферти за по стотина акции а продавачите с оферти за хиляди.Казвам ти дъще сещай се снахо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАко те мързи да търсиш назад в онази тема, отвори си ФГВБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНякой може ли да даде линк с информация кои от клоновете на ЦКБ ще изплащат депозитите от КТБ? Иска ми се да избегна излишното чакане в събота и неделя.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеОсвободила съм кеш за скромно пакетче тук на 0,8 ст. ако слезе. Ако не ще се насоча на другаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНякой хора обичат да изопачават нещата та вадя доказателства за да не се получават недоразумения.Иначе би било добре да иде на 80 ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, спрете да занимавате всички останали с личните си спорове. Ако ще продължавате дискусията, нека е на лични.
- още колко месеца трябва да оставя някой цървул да си измисля истории за мен без да го "наритам"?
въпроса е риторичен и не е нужно да ми се отговаря, както и не е нужно някой да преправя постовете ми като изменя смисъса им --- как не се научихте, че подобни действия са нехигиенични?Last edited by polki; 25.11.2014, 17:26.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕто ти го.Виж кво си писал пък после ми разправяй дали съм писал глупости.Сам се оплиташ в лъжите си.Ти нямаш достойнство.Има тук хора които са загубили,но евала им че поне имат доблеста да си го признаят а не да се правят на безпогрешни и да обиждат от злоба другите.Не виждам смисъла да споря с тем.На мен ми стига това че все повече съфорумци разбраха какъв си и не те приемат на сериозно.Дори сега в тоя твой пост се вижда че не си купувал на 1.50 лв акции,но от поста ти на 25.09.2009 се вижда че си пазарил на 1.60 лв .Смешна история.Никога не казвай никога.Така току виж излезе истината и за придобитите от теб артии на 4 лв.
приказките ти, че мога да фалшифицирам официални документи издадени от ИП и Депозитар са индиански лакърдии около огъня в средата на катуна
за съжаление нямаш нито ташунки, нито сап, а гордо развяваш само едни насрани гащи...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНе виждам какво спорите. Падне ли под левче купуваме. Аз лично съм си определила 0,8 лв. за влизане. Струва ми се обаче че няма да се стигне до тези цени отново. ЦКБ си вадят добри отчети.
Коментар
Коментар