Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТа нормално е да има грешки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
В случая мен не ме интересува кой е сбъркал. Става въпрос за банката като такава. Тя просто лъже в договорите си и може да наруши която и да е клауза. Та това си е престъпление! За това би трябвало да съдя банката. Но като зная пък съдебната система, няма смисъл да го правя.
Както беше казал един автомонтьор - като зная какъв монтьор съм, ме е страх да отида на зъболекар!
Та нормално е да има грешки. Ако спокойно изговориш с хората нещата ще решиш проблема си бързо и без нерви. Ти явно обаче си решил да го направиш по трудния начин. Еми ок, нервите са си твои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНа мен ми отговориха преди дни, но моето си беше питане. Твоя случай си е гаф - поне да отговорят официално, кой е сбъркал. Вероятно е фронтофиса, съвсем нормално е да упълномощиш пред тях на гише, поне в повечето банки така се постъпва и със сметка, та камо ли сейф.
Както беше казал един автомонтьор - като зная какъв монтьор съм, ме е страх да отида на зъболекар!Last edited by diletant; 09.12.2014, 21:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеА защо трябва аз да пиша жалба? Виновна е банката!
Е, благодаря за съвета. Пуснах им написаното тук в един мейл, но откровено казано, не вярвам да ми отвърнат. Какво да правиш, българска банка е това!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНито е невероятно, нито нечувано, нито немислимо! Скандално е - служител е сбъркал - фронтовачката, ако не си знае правилата, някой друг (ИТ), който не е сменил договора в системата. Ако не е разпечатан от системата, пак е виновна фронтовачката. пусни си едно съобщение - в сайта им има контакти, или си пусни жалба, като я внесеш в клона, към който зе числи съответния офис. Не очаквай от юристите да ти кажат ВЕДНАГА не що ясно и точно...
Е, благодаря за съвета. Пуснах им написаното тук в един мейл, но откровено казано, не вярвам да ми отвърнат. Какво да правиш, българска банка е това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеНевероятно! Немислимо! Нечувано! Скандално! И т.н.
...........................
Е, що за банка е това, която не спазва договорите си! Та те могат да променят всякакви клаузи, когато си поискат! Невероятно!
Кажете, моля ви, на какво ви прилича това и дайте съвет как да постъпя!
Моля модераторът да не трие написаното, защото е истинско, не е клевета!И това ще мине ...
Коментар
-
Що за банка е ЦКБ?
Невероятно! Немислимо! Нечувано! Скандално! И т.н.
Вчера отидох до един от клоновете на ЦКБ с обществен трезор. Наех една малка касетка. Когато казах, че искам съпругата си като пълномощник започна невероятна епопея.
Първо служителката ми каза, че тя трябва да дойде в клона с личната си карта и пред служителя аз да я упълномощя. След това обаче стана ясно, че преди тази процедура аз трябва да дам заверено от нотариус пълномощно на съпругата си специално за сейфа в ЦКБ. Озадачих се от тази прекалена бюрокрация (не влизам в подробности) и подписах договора за наемането на касетката, като прочетох само основните му клаузи.
Когато се върнах вкъщи прегледах отново договора и и изумление прочетох следните изречения:
..."Наемателят може да упълномощи с нотариално заверено пълномощно свой представител да го представяла пред Банката във връзка с договора. В случаите когато Наемателят извършва упълномощяването лично пред длъжностно лице на Банката е достатъчна и обикновена писмена форма."...
Днес сутринта отново се свързах с длъжностното лице, отговарящо за трезора (тук спестявам имена и подробности) и поисках да упълномощя съпругата си чрез банката, а не с участието на нотариус. За мое изумление служителкатаа притеснено ми каза, че това не може да стане, тъй като така е била практиката на банката от пет години. На въпроса ми защо тогава тази възможност е залегнала в договора, тя ми каза, че вероятно съответните служители са забравили да я премахнат. Аз, разбира се заявих, че съм това не ме интересува и те трябва да изпълнят съответната клауза на договора, но ми беше отговорено, че това не може да стане.
Служителката все пак ме помоли да изчакам малко и се свърза с юристите в централното управление и след малко ми се обади. Каза ,че юристите искат аз да напиша жалба, която те ще разгледат и след време ще ми отговорят.
На опитите ми да намеря някакви телефони на юристите или ръководството на ЦКБ се натъкнах на пълна липса на такива.
Е, що за банка е това, която не спазва договорите си! Та те могат да променят всякакви клаузи, когато си поискат! Невероятно!
Кажете, моля ви, на какво ви прилича това и дайте съвет как да постъпя!
Моля модераторът да не трие написаното, защото е истинско, не е клевета!Last edited by diletant; 09.12.2014, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАбе серсеми засрамете се що тъй правите бе?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, тук ще се окаже добра стратегията ми от последните, кризисни за банките месеци - Да купуваш (добавяш) на инат!
Една от най-подценените акции на БФБ, добре натежа в портфейла ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеPolki, ПИБ все още е по-добрата банка. Просто имаше целленасочена атака срещу нея. Мнението ми не се е променило.
Можах да постигна невъзможното мразят ме едновременно Монти и Polki.
Не понасям политическите ти коменатри .....защото са повече фенски отколкото реалистични и няма нищо вярно във тази политическа безпринципна обстановка....
....
така би писал един фен на Славия по скоро....
А при икономическите те възприемам ,като дългосрочен инвеститор....
който не продава....така ,че каква друга теория да изповядва....
Че ще падне борсата в близките две години...всичко е кръговрат и барсата все някога ще се качи и ти ще познаеш...
Да не си луд.....та да си в акции.....тогава ако изповядваш апокалипсис в близките три години......
в случая бих подкрепил полки ,но няма да го направя....защото важи израза и двете дедо попе и двете ....и чашата е полупразна....
Не е препоръка....
Коментар
Коментар