IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    Песимистите като се чудят на евтиното, ще купуват оптимистично на скъпото. Нека да почакат още малко. Както я чакаха под 1 лв, така ще я чакат под 2 лв.Успех.
    Чакай да видим понеделник накъде ще тръгнем.Днес добре ама да не е за кратко само.

Коментар

• Песимистите като се чудят на евтиното, ще купуват оптимистично на скъпото. Нека да почакат още малко. Както я чакаха под 1 лв, така ще я чакат под 2 лв.Успех.

Коментар

• А така ви искам!! Напомпили сте банката яко.Напънете още 50 ст нагоре че съм приготвил един тлъст пакет артии покрай паниката с ктб и пиб.

Коментар

• Излизам да свърша малко работа, ако може като се върна да видя 1,2

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Той и дядката така приказва и действа, ама кой да слуша
            Някъде бях чел, че обичал банковите акции ... ама той си знае
            Които не са сигурни в тренда - нека да изчакат до 1.3
            Last edited by Protokol; 05.12.2014, 15:52.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Но така е, класика - "малоумно" е да се купува в ниското, когато негативизма върлува и всички са напълнили гащите от страх и е много умно да се купува с +200-300% надценка, когато всичко в икономика и банков сектор вече е цветя и рози
              Той и дядката така приказва и действа, ама кой да слуша
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Но така е, класика - "малоумно" е да се купува в ниското, когато негативизма върлува и всички са напълнили гащите от страх и е много умно да се купува с +200-300% надценка, когато всичко в икономика и банков сектор вече е цветя и рози

Коментар

• Мдаа, голяма част от фри флота беше прибрана в дългосрочни портфейли по време на паниката и опитите за спад под 1 лв. и сега е логично предлагането да е доста тънко.
                  А тук ще има купувачи търсещи по 100-200Т.. не ми се мисли как ще си ги събират и за чий са дремали досега, че да се блъскат с тълпата

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    , за толкова години как не можа да запомниш, че по това време си лягам, а не ставам

въпреки, че нямам пари в КТБ смятам, че е по-добре човек да има спестявания във въпросната банка вместо човек да има акции в КТБ като теб
                    Особенно ако са над 100К в евро....
                    само да те попитам ,не е ли студено на магистралата ,толкова късно през ноща....
                    А за спестяванията е ясно ,че имаш в Корп , иначе нямаше да изпишеш толкова постове каква добра банка е КТБ за вложители на влогове....и колко пъти си теглил от нея пари...
                    почти толкова постове ,колкото и за ССВ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      А полки е станал в 3 часа да ходи да се реди да си вземе парите от КТБ...
                      Успех в реденето ..
                      мисирко, за толкова години как не можа да запомниш, че по това време си лягам, а не ставам

мисирко, въпреки, че нямам пари в КТБ смятам, че е по-добре човек да има спестявания във въпросната банка вместо човек да има акции в КТБ като теб
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Пък знам кога да вляза бе значи... (онзи ден)
                        Опасен си ти , опасен....
                        Винаги точно навреме .....

Коментар

• Пък знам кога да вляза бе значи... (онзи ден)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Може да е отишла до магазина, да си купи бичи костюм
                            Позна

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                              А този който ти продаваше Петрол над 3 лева и ГАГБТ над 50, колко ли му е печалбата?
                              Не е нужно да издребняваме
                              Браво ,разбра колко ми е печалбата.....
                              може да върнеш назад където бях написал една таблица коя колко ще стане......преди 5 месеца.....е тогава продадох.....
                              Така ,,че петрол го продадох на 3,7 и гагарин на 51.....
                              сего го купувам на 40 и а Петрол имам няколкостотин бройки....на средна 2,50 и си чакам 2.... ....
                              А полки е станал в 3 часа да ходи да се реди да си вземе парите от КТБ...
                              Успех в реденето ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                А за сегашната цена някой има ли аргументи?
                                Аз нямам представа защо е толко ва ниска

Коментар

Working...
                                X