Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТой и дядката така приказва и действа, ама кой да слуша
Които не са сигурни в тренда - нека да изчакат до 1.3Last edited by Protokol; 05.12.2014, 15:52.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНо така е, класика - "малоумно" е да се купува в ниското, когато негативизма върлува и всички са напълнили гащите от страх и е много умно да се купува с +200-300% надценка, когато всичко в икономика и банков сектор вече е цветя и розиНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Мдаа, голяма част от фри флота беше прибрана в дългосрочни портфейли по време на паниката и опитите за спад под 1 лв. и сега е логично предлагането да е доста тънко.
А тук ще има купувачи търсещи по 100-200Т.. не ми се мисли как ще си ги събират и за чий са дремали досега, че да се блъскат с тълпата
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение, за толкова години как не можа да запомниш, че по това време си лягам, а не ставам
въпреки, че нямам пари в КТБ смятам, че е по-добре човек да има спестявания във въпросната банка вместо човек да има акции в КТБ като теб
само да те попитам ,не е ли студено на магистралата ,толкова късно през ноща....
А за спестяванията е ясно ,че имаш в Корп , иначе нямаше да изпишеш толкова постове каква добра банка е КТБ за вложители на влогове....и колко пъти си теглил от нея пари...
почти толкова постове ,колкото и за ССВ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА полки е станал в 3 часа да ходи да се реди да си вземе парите от КТБ...
Успех в реденето ..
мисирко, въпреки, че нямам пари в КТБ смятам, че е по-добре човек да има спестявания във въпросната банка вместо човек да има акции в КТБ като тебfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПък знам кога да вляза бе значи... (онзи ден)
Винаги точно навреме .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМоже да е отишла до магазина, да си купи бичи костюм
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеА този който ти продаваше Петрол над 3 лева и ГАГБТ над 50, колко ли му е печалбата?
Не е нужно да издребняваме
може да върнеш назад където бях написал една таблица коя колко ще стане......преди 5 месеца.....е тогава продадох.....
Така ,,че петрол го продадох на 3,7 и гагарин на 51.....
сего го купувам на 40 и а Петрол имам няколкостотин бройки....на средна 2,50 и си чакам 2.... ....
А полки е станал в 3 часа да ходи да се реди да си вземе парите от КТБ...
Успех в реденето ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА за сегашната цена някой има ли аргументи?
Коментар
Коментар