IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малиии тук не са спали от 4 .. Наредили се да взимат кешовицата тук за да вкарват на бфб още днес изтребителите се зареждат

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
      А този който ти продаваше Петрол над 3 лева и ГАГБТ над 50, колко ли му е печалбата?
      Не е нужно да издребняваме
      апи, питай го каква му е печалбата тук при положение, че купуваше на 1,50 и след две седмици обяви, че е продал на 1,20
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        А този който купи от мен на 1,60 ,колко ли му е загубата днес и за да излезе равно .....
        Но за това време минават години....

но понеже идва време за подаръци ,дано качите борсата тези дни...
        А този който ти продаваше Петрол над 3 лева и ГАГБТ над 50, колко ли му е печалбата?
        Не е нужно да издребняваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Ти смяташ чуждата загуба,ами дай да сметнем твойта далавера и се вижда друга
          картинка.
          Колко е тъжно, че повечето българи се кефят на нещастието на другите, а не си гледат в кочинката у дома.
          Дано са по-малко такива поне на БФБ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            А този който купи от мен на 1,60 ,колко ли му е загубата днес и за да излезе равно .....

Ти смяташ чуждата загуба,ами дай да сметнем твойта далавера и се вижда друга
            картинка.

Коментар

Една банка ти дава от3 до 5 процента годишна доходност.Този процент печалба
              на борсата могат да се изкарат за 1 ден.Повечето дружества имат текущи цени
              от два три пъти под фундамента,тоест са силно подценени.Да не забравяме и
              факта ,че тези пари идват от фалирала банка,която 6 месеца извади всички нерви
              на вложителите си и това, че лихвите се облагат с данък така ,че нищо не се знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Съгласен съм.Не мисля че ще си вкарат парите на борсата.Парен каша духа.Ще дойдат едва ли не за по висока доходност.Няма как да стане щото вече им даваха голяма доходност и се задавиха.Един лев от тия пари няма да дойде на борсата.
                Една банка ти дава от3 до 5 процента годишна доходност.Този процент печалба
                на борсата могат да се изкарат за 1 ден.Повечето дружества имат текущи цени
                от два три пъти под фундамента,тоест са силно подценени.Да не забравяме и
                факта ,че тези пари идват от фалирала банка,която 6 месеца извади всички нерви
                на вложителите си и това, че лихвите се облагат с данък така ,че нищо не се знае.

Коментар

• айде бе, някой няма ли да ми продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Ко викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
                    ЦКБ ще стане още по-свръхликвидна или българин е тъп и ще налее парите на БФБ?
                    Съгласен съм.Не мисля че ще си вкарат парите на борсата.Парен каша духа.Ще дойдат едва ли не за по висока доходност.Няма как да стане щото вече им даваха голяма доходност и се задавиха.Един лев от тия пари няма да дойде на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от asenbo Разгледай мнение
                      Очаквам цена - 1.55-1.60
                      и това може да стане след година и нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Дали мечката се предаде?
                        Може да е отишла до магазина, да си купи бичи костюм

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Продължавам да купувам на инат
                          Сутринта още 4Т на средна 1,061. Да я видим тая упорита мечка колко още ще издържи
                          Дали мечката се предаде?

Коментар

Направих си труда да изчисля средното покачване на трите дружесва ХИМа ,Зрънчо
                            и ССВ от момента когато АРТИО продаде и веднага ми светна лампичката,
                            че тук е най-ниско в проценти.
                            Е най-ниско е заради КТБ. Ако не беше този случай сега щяхме да сме на 1,5 и да чакаме следващото ниво от 2 лв. Ще имаме още месец сигурно натиск на всички банкови акции на БФБ и после ще видим излитане на ракети. Поне според мен де.
                            Не е препоръка.

Коментар

• Направих си труда да изчисля средното покачване на трите дружесва ХИМа ,Зрънчо
                              и ССВ от момента когато АРТИО продаде и веднага ми светна лампичката,
                              че тук е най-ниско в проценти.

Коментар

• И нека наддаването започне ... сега
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X