IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Една банка ти дава от3 до 5 процента годишна доходност.Този процент печалба
    на борсата могат да се изкарат за 1 ден.Повечето дружества имат текущи цени
    от два три пъти под фундамента,тоест са силно подценени.Да не забравяме и
    факта ,че тези пари идват от фалирала банка,която 6 месеца извади всички нерви
    на вложителите си и това, че лихвите се облагат с данък така ,че нищо не се знае.
    А този който купи от мен на 1,60 ,колко ли му е загубата днес и за да излезе равно .....
    Но за това време минават години....

но понеже идва време за подаръци ,дано качите борсата тези дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Съгласен съм.Не мисля че ще си вкарат парите на борсата.Парен каша духа.Ще дойдат едва ли не за по висока доходност.Няма как да стане щото вече им даваха голяма доходност и се задавиха.Един лев от тия пари няма да дойде на борсата.
      Една банка ти дава от3 до 5 процента годишна доходност.Този процент печалба
      на борсата могат да се изкарат за 1 ден.Повечето дружества имат текущи цени
      от два три пъти под фундамента,тоест са силно подценени.Да не забравяме и
      факта ,че тези пари идват от фалирала банка,която 6 месеца извади всички нерви
      на вложителите си и това, че лихвите се облагат с данък така ,че нищо не се знае.

Коментар

• айде бе, някой няма ли да ми продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Ко викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
          ЦКБ ще стане още по-свръхликвидна или българин е тъп и ще налее парите на БФБ?
          Съгласен съм.Не мисля че ще си вкарат парите на борсата.Парен каша духа.Ще дойдат едва ли не за по висока доходност.Няма как да стане щото вече им даваха голяма доходност и се задавиха.Един лев от тия пари няма да дойде на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от asenbo Разгледай мнение
            Очаквам цена - 1.55-1.60
            и това може да стане след година и нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Дали мечката се предаде?
              Може да е отишла до магазина, да си купи бичи костюм

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Продължавам да купувам на инат
                Сутринта още 4Т на средна 1,061. Да я видим тая упорита мечка колко още ще издържи
                Дали мечката се предаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Направих си труда да изчисля средното покачване на трите дружесва ХИМа ,Зрънчо
                  и ССВ от момента когато АРТИО продаде и веднага ми светна лампичката,
                  че тук е най-ниско в проценти.
                  Е най-ниско е заради КТБ. Ако не беше този случай сега щяхме да сме на 1,5 и да чакаме следващото ниво от 2 лв. Ще имаме още месец сигурно натиск на всички банкови акции на БФБ и после ще видим излитане на ракети. Поне според мен де.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Направих си труда да изчисля средното покачване на трите дружесва ХИМа ,Зрънчо
                    и ССВ от момента когато АРТИО продаде и веднага ми светна лампичката,
                    че тук е най-ниско в проценти.

Коментар

• И нека наддаването започне ... сега
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ми мързи ме да смятам, ама едва ли.
                        И все пак, за да твърдиш, че нещо ще се качи или падне може и да метнеш някой и друг аргумент или?
                        Да, да.. така е .. Може пък да е споделяне на мерак..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          А за сегашната цена някой има ли аргументи?
                          Ми мързи ме да смятам, ама едва ли.
                          И все пак, за да твърдиш, че нещо ще се качи или падне може и да метнеш някой и друг аргумент или?

Коментар

Викаш до 1 месец сме на 1,50?
                            А аргументи някакви имаш ли?Не се заяждам, просто ми е интересно.
                            А за сегашната цена някой има ли аргументи?

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                              да няма изненадани и да видим още повече при факта, че толкова много се изплашиха излишно тук
                              Викаш до 1 месец сме на 1,50?
                              А аргументи някакви имаш ли?Не се заяждам, просто ми е интересно.

Коментар

• да няма изненадани и да видим още повече при факта, че толкова много се изплашиха излишно тук

Коментар

Working...
                                X