IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Ми мързи ме да смятам, ама едва ли.
    И все пак, за да твърдиш, че нещо ще се качи или падне може и да метнеш някой и друг аргумент или?
    Да, да.. така е .. Може пък да е споделяне на мерак..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      А за сегашната цена някой има ли аргументи?
      Ми мързи ме да смятам, ама едва ли.
      И все пак, за да твърдиш, че нещо ще се качи или падне може и да метнеш някой и друг аргумент или?

Коментар

Викаш до 1 месец сме на 1,50?
        А аргументи някакви имаш ли?Не се заяждам, просто ми е интересно.
        А за сегашната цена някой има ли аргументи?

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
          да няма изненадани и да видим още повече при факта, че толкова много се изплашиха излишно тук
          Викаш до 1 месец сме на 1,50?
          А аргументи някакви имаш ли?Не се заяждам, просто ми е интересно.

Коментар

• да няма изненадани и да видим още повече при факта, че толкова много се изплашиха излишно тук

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
              след 4 януари ще взимаш на други етажи ...добре е човек да изпревари масата
              И аз така си мисля. След 4 януари можем спокойно да сме над 1.2 -1.3 лв. Ако ръстовете в началото на годината се запазят + свободен кеш от КТБ можем да видим и нива от 1.7-1.8.
              Не е препоръка.

Коментар

• след 4 януари ще взимаш на други етажи ...добре е човек да изпревари масата

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  по-скоро след 4 януари според мен
                  Баш тогава сите българе ще са се нагмуцали с пържоли и винце и няма да мръднат мишката.
                  А по-сериозно защо след 4 ян? Тогава ли ще обявят новината?

Коментар

Ко викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
                    по-скоро след 4 януари според мен
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• тези дни как ще стане ликвидно тука ...4-5% да дойдат корпоративна и вече изтребител и който се е закачил ще е усмихнат за коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Толкова тихичко купуват, че май 1 акция не са взели днес.....ехххх мъка мъка тука.
                        Чакаме ви на бида хане. Като има лесно смъкващи гащи треперушки защо да им пълним гушите с цена

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Някои бикове си сложили терлиците и тихичко купуват, защото усещат на къде отиват нещата, но скоро ще дойде шумното стадо и не ми се мисли тогава ...
                          Толкова тихичко купуват, че май 1 акция не са взели днес.....ехххх мъка мъка тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Ще растем ли?
                            Всеки за себе си сам решава,но тази здрава съпротива точно за това говори.

Коментар

• Ще растем ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
                                Ще гледаме БФБ
                                Туй ССВ разказа играта на някой спекуланти напъват,напъват и нищо.

Коментар

Working...
                                X