Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА за сегашната цена някой има ли аргументи?
И все пак, за да твърдиш, че нещо ще се качи или падне може и да метнеш някой и друг аргумент или?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВикаш до 1 месец сме на 1,50?
А аргументи някакви имаш ли?Не се заяждам, просто ми е интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеда няма изненадани и да видим още повече при факта, че толкова много се изплашиха излишно тук
А аргументи някакви имаш ли?Не се заяждам, просто ми е интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеслед 4 януари ще взимаш на други етажи ...добре е човек да изпревари масата
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепо-скоро след 4 януари според мен
А по-сериозно защо след 4 ян? Тогава ли ще обявят новината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКо викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТолкова тихичко купуват, че май 1 акция не са взели днес.....ехххх мъка мъка тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНякои бикове си сложили терлиците и тихичко купуват, защото усещат на къде отиват нещата, но скоро ще дойде шумното стадо и не ми се мисли тогава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЩе растем ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеЩе гледаме БФБ
Коментар
Коментар