IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Ко викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
    ЦКБ ще стане още по-свръхликвидна или българин е тъп и ще налее парите на БФБ?
    Ще гледаме БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Абе според мен никой не разчита на средния българин да (го) вдигне (на) БФБ. Това са някакви приказки за наивници.
      Обаче 4ти е една психологическа дата на която маджото може да понатисне нагоре и веднага ще и скочат спекуланти и фондове, банката си е син чип.
      Туй, ако мажото реши, ама дали ще реши?
      Банката може и да е син чип, но според мен още не е дошъл момента да се изстреля нагоре цената.Това зависи само от едно нещо, което или ще се случи, или не. Ако не стане ще си циклим в диапазона 1-1,10. Много "ако"-та.
      Лично мнение, не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Ко викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
        Абе според мен никой не разчита на средния българин да (го) вдигне (на) БФБ. Това са някакви приказки за наивници.
        Обаче 4ти е една психологическа дата на която маджото може да понатисне нагоре и веднага ще и скочат спекуланти и фондове, банката си е син чип.

Коментар

• Ко викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
            Някои бикове си сложили терлиците и тихичко купуват, защото усещат на къде отиват нещата, но скоро ще дойде шумното стадо и не ми се мисли тогава ...
            Шшшшт , тихо .

Коментар

• Някои бикове си сложили терлиците и тихичко купуват, защото усещат на къде отиват нещата, но скоро ще дойде шумното стадо и не ми се мисли тогава ...

Коментар

• Като за начало става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Какво очакваш тук да се случи за две седмици?
                  Очаквам цена - 1.55-1.60

Коментар

• Блаженни са верующите.

Коментар

• 5% поне от 3.5 милярда да не би да прави 175 000 000 ако се изсипат на борсичката , да не забравяме че тези в корпоративна са били спекуланти с тези лихви

Коментар

• тук промоцията е още 1 ден хахах

Коментар

• идва края на годината, дали няма да повтори сценария от миналата година за 2 седмици хоп хоп та хопа

Коментар

• Първоначално изпратено от asenbo Разгледай мнение
                            Не знам за Вас, ама покрай тия цени на лотовете съм се превърнал в адското прасе. Тук до 2 седмици се надявам моите сини чипове (ЦКБ) да постигнат желания резултат...
                            Какво очакваш тук да се случи за две седмици?

Коментар

• Не знам за Вас, ама покрай тия цени на лотовете съм се превърнал в адското прасе. Тук до 2 седмици се надявам моите сини чипове (ЦКБ) да постигнат желания резултат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Продължавам да купувам на инат
                                Сутринта още 4Т на средна 1,061. Да я видим тая упорита мечка колко още ще издържи
                                Батя представяш ли си кво дърво ще гризнем ако тия вземат нещо се оцапат .Тогава всичките ни ходове ще са безмислени.

Коментар

Working...
                                X