Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе според мен никой не разчита на средния българин да (го) вдигне (на) БФБ. Това са някакви приказки за наивници.
Обаче 4ти е една психологическа дата на която маджото може да понатисне нагоре и веднага ще и скочат спекуланти и фондове, банката си е син чип.
Банката може и да е син чип, но според мен още не е дошъл момента да се изстреля нагоре цената.Това зависи само от едно нещо, което или ще се случи, или не. Ако не стане ще си циклим в диапазона 1-1,10. Много "ако"-та.
Лично мнение, не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКо викате? Тук след 4 декември ще настъпи бум? Що?
ЦКБ ще стане още по-свръхликвидна или българин е тъп и ще налее парите на БФБ?
Обаче 4ти е една психологическа дата на която маджото може да понатисне нагоре и веднага ще и скочат спекуланти и фондове, банката си е син чип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНякои бикове си сложили терлиците и тихичко купуват, защото усещат на къде отиват нещата, но скоро ще дойде шумното стадо и не ми се мисли тогава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво очакваш тук да се случи за две седмици?
Коментар
-
Първоначално изпратено от asenbo Разгледай мнениеНе знам за Вас, ама покрай тия цени на лотовете съм се превърнал в адското прасе. Тук до 2 седмици се надявам моите сини чипове (ЦКБ) да постигнат желания резултат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПродължавам да купувам на инат
Сутринта още 4Т на средна 1,061. Да я видим тая упорита мечка колко още ще издържи
Коментар
Коментар