IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Polki, ПИБ все още е по-добрата банка. Просто имаше целленасочена атака срещу нея. Мнението ми не се е променило.
    Можах да постигна невъзможното мразят ме едновременно Монти и Polki.

Коментар

• Ще има различни дни, но посоката за сега изглежда една. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        Според мен ще имаме следващите месеци само усмивки по позицията. КТБ казусът почти е решен за пазара. Остават само съдебните приперни, кой е виновен (въпреки, че според мен е ясно, че трябва Цветан Василев час по-скоро да се вкара на топло). Аз си мисля, че към края на януари ще имаме пак едни 50% ръстове по доста от позициите, включително и банковите.
        Не е препоръка, имам акции.
        Може и да си прав.Не се ангажирам за сега с мнение.За мен и в двете посоки е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Да видим днес ще има ли усмихнати хора или ще са разочаровани?
          Според мен ще имаме следващите месеци само усмивки по позицията. КТБ казусът почти е решен за пазара. Остават само съдебните приперни, кой е виновен (въпреки, че според мен е ясно, че трябва Цветан Василев час по-скоро да се вкара на топло). Аз си мисля, че към края на януари ще имаме пак едни 50% ръстове по доста от позициите, включително и банковите.
          Не е препоръка, имам акции.

Коментар

• Да видим днес ще има ли усмихнати хора или ще са разочаровани?

Коментар

• абе, тука имаше един философ който системно се появяваше в тази тема за да рекламира колко перспективна била ПИБ, колко еФтина била ПИБ и как само той можел да оценява правилно ПИБ

защо се покри този човек??? ................. да не му "праснаха" репата

в петък цените бяха съответно 1,18 за ЦКБ и 2.80 при ПИБ

дано някой не се е подвел от компетентните му анализи
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                тука тези дето не са си накупили почнаха да завиждат...
                тука всички са накупили при изсипванията под левче около кризата с КТБ

сега има два варианта:

- ако случайно в понеделник цената падне всички ще са продали в петък на макса

- ако цената продължи да си катери ще продължават във форума да убеждават самите себе си как са купили на лятното дъно

................ иначе мъката им е голяма --- сега се чудят това началото на нов тренд ли е или само временно изкривяване на страничното движение

време е и за графики

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  само да те попитам ,не е ли студено на магистралата ,толкова късно през ноща....
                  ....
                  мисирко, за магистралата питай цвети93 ............................. ако не са я командировал в чужбина да заработва, то тогава трябва да е на магистралата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Чакай да видим понеделник накъде ще тръгнем.Днес добре ама да не е за кратко само.
                    Ще продължи вожде,спор няма иначе има голяма вероятност парите да се насочат към
                    валута,което е неприемливо за управляващите.

Коментар

• тука тези дето не са си накупили почнаха да завиждат...да хващат изтребителя докато не се е изтелял на две парици и повече

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Песимистите като се чудят на евтиното, ще купуват оптимистично на скъпото. Нека да почакат още малко. Както я чакаха под 1 лв, така ще я чакат под 2 лв.Успех.
                        Чакай да видим понеделник накъде ще тръгнем.Днес добре ама да не е за кратко само.

Коментар

• Песимистите като се чудят на евтиното, ще купуват оптимистично на скъпото. Нека да почакат още малко. Както я чакаха под 1 лв, така ще я чакат под 2 лв.Успех.

Коментар

• А така ви искам!! Напомпили сте банката яко.Напънете още 50 ст нагоре че съм приготвил един тлъст пакет артии покрай паниката с ктб и пиб.

Коментар

• Излизам да свърша малко работа, ако може като се върна да видя 1,2

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Той и дядката така приказва и действа, ама кой да слуша
                                Някъде бях чел, че обичал банковите акции ... ама той си знае
                                Които не са сигурни в тренда - нека да изчакат до 1.3
                                Last edited by Protokol; 05.12.2014, 14:52.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X