Абе серсеми засрамете се що тъй правите бе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, тук ще се окаже добра стратегията ми от последните, кризисни за банките месеци - Да купуваш (добавяш) на инат!
Една от най-подценените акции на БФБ, добре натежа в портфейла ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеPolki, ПИБ все още е по-добрата банка. Просто имаше целленасочена атака срещу нея. Мнението ми не се е променило.
Можах да постигна невъзможното мразят ме едновременно Монти и Polki.
Не понасям политическите ти коменатри ..... защото са повече фенски отколкото реалистични и няма нищо вярно във тази политическа безпринципна обстановка........
така би писал един фен на Славия по скоро....
А при икономическите те възприемам ,като дългосрочен инвеститор....
който не продава....така ,че каква друга теория да изповядва....
Че ще падне борсата в близките две години...всичко е кръговрат и барсата все някога ще се качи и ти ще познаеш...
Да не си луд.....та да си в акции.....тогава ако изповядваш апокалипсис в близките три години......
в случая бих подкрепил полки ,но няма да го направя....защото важи израза и двете дедо попе и двете .... и чашата е полупразна....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеСпоред мен ще имаме следващите месеци само усмивки по позицията. КТБ казусът почти е решен за пазара. Остават само съдебните приперни, кой е виновен (въпреки, че според мен е ясно, че трябва Цветан Василев час по-скоро да се вкара на топло). Аз си мисля, че към края на януари ще имаме пак едни 50% ръстове по доста от позициите, включително и банковите.
Не е препоръка, имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа видим днес ще има ли усмихнати хора или ще са разочаровани?
Не е препоръка, имам акции.
Коментар
-
абе, тука имаше един философ който системно се появяваше в тази тема за да рекламира колко перспективна била ПИБ, колко еФтина била ПИБ и как само той можел да оценява правилно ПИБ
защо се покри този човек??? ................. да не му "праснаха" репата
в петък цените бяха съответно 1,18 за ЦКБ и 2.80 при ПИБ
дано някой не се е подвел от компетентните му анализиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениетука тези дето не са си накупили почнаха да завиждат...
сега има два варианта:
- ако случайно в понеделник цената падне всички ще са продали в петък на макса
- ако цената продължи да си катери ще продължават във форума да убеждават самите себе си как са купили на лятното дъно
................ иначе мъката им е голяма --- сега се чудят това началото на нов тренд ли е или само временно изкривяване на страничното движение
време е и за графикиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесамо да те попитам ,не е ли студено на магистралата ,толкова късно през ноща....
....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧакай да видим понеделник накъде ще тръгнем.Днес добре ама да не е за кратко само.
валута,което е неприемливо за управляващите.
Коментар
Коментар