IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе серсеми засрамете се що тъй правите бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Хм, тук ще се окаже добра стратегията ми от последните, кризисни за банките месеци - Да купуваш (добавяш) на инат!

Една от най-подценените акции на БФБ, добре натежа в портфейла ми!
      Не е нужно да купуваш на инат а да ги вземеш в най-подходящия момент.Добър пакет направих.Сега сте вие на ход да я закарате до 1,80 лв.

Коментар

• А е още понеделник....

Коментар

• Хм, тук ще се окаже добра стратегията ми от последните, кризисни за банките месеци - Да купуваш (добавяш) на инат!

Една от най-подценените акции на БФБ, добре натежа в портфейла ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Polki, ПИБ все още е по-добрата банка. Просто имаше целленасочена атака срещу нея. Мнението ми не се е променило.
            Можах да постигна невъзможното мразят ме едновременно Монти и Polki.
            Не те мразя....даже те чета ,въпреки натруфения стил и дългите постове....
            Не понасям политическите ти коменатри ..... защото са повече фенски отколкото реалистични и няма нищо вярно във тази политическа безпринципна обстановка........
            така би писал един фен на Славия по скоро....
            А при икономическите те възприемам ,като дългосрочен инвеститор....
            който не продава....така ,че каква друга теория да изповядва....
            Че ще падне борсата в близките две години...всичко е кръговрат и барсата все някога ще се качи и ти ще познаеш...
            Да не си луд.....та да си в акции.....тогава ако изповядваш апокалипсис в близките три години......

в случая бих подкрепил полки ,но няма да го направя....защото важи израза и двете дедо попе и двете .... и чашата е полупразна....
            Не е препоръка....

Коментар

• Polki, ПИБ все още е по-добрата банка. Просто имаше целленасочена атака срещу нея. Мнението ми не се е променило.
              Можах да постигна невъзможното мразят ме едновременно Монти и Polki.

Коментар

• Ще има различни дни, но посоката за сега изглежда една. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Според мен ще имаме следващите месеци само усмивки по позицията. КТБ казусът почти е решен за пазара. Остават само съдебните приперни, кой е виновен (въпреки, че според мен е ясно, че трябва Цветан Василев час по-скоро да се вкара на топло). Аз си мисля, че към края на януари ще имаме пак едни 50% ръстове по доста от позициите, включително и банковите.
                  Не е препоръка, имам акции.
                  Може и да си прав.Не се ангажирам за сега с мнение.За мен и в двете посоки е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Да видим днес ще има ли усмихнати хора или ще са разочаровани?
                    Според мен ще имаме следващите месеци само усмивки по позицията. КТБ казусът почти е решен за пазара. Остават само съдебните приперни, кой е виновен (въпреки, че според мен е ясно, че трябва Цветан Василев час по-скоро да се вкара на топло). Аз си мисля, че към края на януари ще имаме пак едни 50% ръстове по доста от позициите, включително и банковите.
                    Не е препоръка, имам акции.

Коментар

• Да видим днес ще има ли усмихнати хора или ще са разочаровани?

Коментар

• абе, тука имаше един философ който системно се появяваше в тази тема за да рекламира колко перспективна била ПИБ, колко еФтина била ПИБ и как само той можел да оценява правилно ПИБ

защо се покри този човек??? ................. да не му "праснаха" репата

в петък цените бяха съответно 1,18 за ЦКБ и 2.80 при ПИБ

дано някой не се е подвел от компетентните му анализи
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                          тука тези дето не са си накупили почнаха да завиждат...
                          тука всички са накупили при изсипванията под левче около кризата с КТБ

сега има два варианта:

- ако случайно в понеделник цената падне всички ще са продали в петък на макса

- ако цената продължи да си катери ще продължават във форума да убеждават самите себе си как са купили на лятното дъно

................ иначе мъката им е голяма --- сега се чудят това началото на нов тренд ли е или само временно изкривяване на страничното движение

време е и за графики

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            само да те попитам ,не е ли студено на магистралата ,толкова късно през ноща....
                            ....
                            мисирко, за магистралата питай цвети93 ............................. ако не са я командировал в чужбина да заработва, то тогава трябва да е на магистралата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Чакай да видим понеделник накъде ще тръгнем.Днес добре ама да не е за кратко само.
                              Ще продължи вожде,спор няма иначе има голяма вероятност парите да се насочат към
                              валута,което е неприемливо за управляващите.

Коментар

• тука тези дето не са си накупили почнаха да завиждат...да хващат изтребителя докато не се е изтелял на две парици и повече

Коментар

Working...
                                X