IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    ще ми е интересно какво би качило банковите акции в момента....
    Безпроблемно преминаване на операцията на 04.12. + осигуряване на ликвидност от страна на държавата за посрещане на неблагоприятни сценарии чрез успешна емисия дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Според мен няма за какво да се качват на тоя етап.По вероятно е догодина по това време да има някакъв по сериозен ръст.
      Ами всяка зима едни ПФ го правят...дано тази не го пропуснат....
      Иначе едни депозите ще идат други банки и там е разковничето

Коментар

Според мен няма за какво да се качват на тоя етап.По вероятно е догодина по това време да има някакъв по сериозен ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Малко закъсняло е действието с триенето , доста хора приеха че драскането на простотии е форум .

Но все пак макар и закъсняло все е нещо .

Коментар

• Малко закъсняло е действието с триенето , доста хора приеха че драскането на простотии е форум .

Но все пак макар и закъсняло все е нещо .

Коментар

• Голема сеч за нещо което го пишат по вестниците и по телевизията....
              До модератора ....

http://www.dnes.bg/politika/2014/11/...riuksel.245792

http://www.dnes.bg/politika/2014/11/...-za-ktb.245798

http://www.dnes.bg/politika/2014/11/...vlastta.245787

http://www.dnes.bg/politika/2014/11/...traciia.245754

тези новини ги пише вашия сайт...
              Аз само ги анализирам....
              Last edited by X_Y; 19.11.2014, 12:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                т.....
                Зацикля артията и посоката ще е надолу.
                Last edited by X_Y; 19.11.2014, 12:29.

Коментар

• Монти в какъв срок ти се струва че цкб ще падне под лев.Гледам заспа търговията.Никаква активност.

Коментар

• Ако обичате, спрете с личните нападки.
                    रादोस्त

Коментар

не в последните месеци преди фалита.....
                      Не ми хареса битката между пеевски и василев ...даже и тютюните разкара
                      х....
                      Оставих Гагарин....
                      сега имам малко петрол и тютюни за мостра.... ако оптимистите вдигнат някак си борсата....което не вярвам....
                      Това е добре !
                      Браво

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Ти нямаше ли акции в КТБ ???
                        не в последните месеци преди фалита.....
                        Не ми хареса битката между пеевски и василев ...даже и тютюните разкарах....
                        Оставих Гагарин....
                        сега имам малко петрол и тютюни за мостра.... ако оптимистите вдигнат някак си борсата....което не вярвам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                          ,,....
                          Ти нямаше ли акции в КТБ ???
                          Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:47.

Коментар

• На лъжата краката са къси .Ето го доказателството.
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Ташко...не подлагай на съмнение думите на хората. Не всички послъгват като ...тебе.

Полки е купувал на 4,5,6 лв .....а след това и на стотинки....
                              Дали има стотици хиляди бройки ??? Може, що не....
                              При него злоба и пари, колкото щеш..( на бабите, лелите, братчедите....)
                              Чичо знам че той се е нагрухал на 4 лв и повече.На стотинки той купи малко поради липса на средства и страх.Във форума той се появи някъде 2008 и година след това писа че е купил.Цената тогава беше около 1.60 лв.Тия че бил купувал само на 55 ст да ги разправя на някой друг.Аз от 2009 г спекулирам с ЦКБ.Превъртял съм стотици хиляди акции.Старите ми борсови посредници бяха много готини.Бяхме всички приятели.Комисионата ми беше 0,3% без никакви други такси и удръжки.Злобни са такива като него дето са загубили парите си и се дразнят че някой друг може да е спечелил да не говорим че предвижда спад на артията му.
                              Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Иначе не ми разправяй че не си купувал над 1,50 лв.Появи се в темата на ЦКБ когато цената беше около 3 лв така че няма кого да заблудиш.Освен това човек който не се е набълбукал никога толкова ревностно не защитава една акция и никога толкова злобно не напада другите.Това го правят само загубилите и ти си един от тях.Сто хиляди бройки ккб имаш само в сънищата си.имаш не повече от десет хиляди акции..
                                Ташко...не подлагай на съмнение думите на хората. Не всички послъгват като ...тебе.

Полки е купувал на 4,5,6 лв .....а след това и на стотинки....
                                Дали има стотици хиляди бройки ??? Може, що не....
                                При него злоба и пари, колкото щеш..( на бабите, лелите, братчедите....)
                                Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:49.

Коментар

Working...
                                X