Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе си само ти в това положение.Има още много други които само това чакат да подскочи пазара да излязат на нула и да се махнат от бфб.Затова нашата борса още дълго време ще е на причиви и отливи.Това съм го казвал някъде към 2008 г.Досега ситуацията е една и съща.
До миналата седмица бях някакъв умерен оптимист, че има малка мъждукаща светлинка в края на дългият тунел, но след това последното АКО, което сервираха
Най-вероятно в последствие ще размисля и няма да закрия цялата си експозиция на БФБ, но съм сигурен, че 2/3 ще се ликвидира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПък аз се надявам на тези 50% за да мога да изляза на печалба и да забравя поне временно за БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЗа съжаление в България държавата все още контролира икономиката и всичко зависи от нея. Цялата ни икономика е много тясно политически зависима, а ние нямаме стабилна политическа среда. Постоянни боричкания, неразбирателства, приемане и отменяне на закони само за броени дни. Е, в тази среда как да не вегетира нашата БФБ. Всички нормални борси по света вече излязоха от дълбоките спадове и сега са на рекордни стойности. Само ние се лутаме тук по дъното. Та при тази непрогнозируема политическа среда кой нормален чужденец ще иска да инвестира средства в България?
Преди две години БФБ направи силни ръстове от по 50-100% и се почнаха протести, което пак натисна цените. Минаха няколко месеца в лутане за ново правителство. Таман го направиха и излезе казусът с Пеевски и хайде пак под вода. После Орешарски подаде оставка след силно неодобрение и уж лъч надежда, ама попаднахме отново в казус с КТБ и политическа дилема, кой ще управлява. Таман излязохме от нея и сега се метнаха с пенсионните фондове. Ще решим и този проблем след няколко месеца и ще излезе нов. Та кой чужденец ще си купи акции тук, като то сме в постоянен външен (за пазара) натиск и няма доходност почти.
И аз всеки път си казвам, хайде това да мине и после нагоре. Сега вече малко ме е страх дори и да си го помисля, но все пак съм оптимистка за някои позиции, сред които е и ЦКБ. Надявам се на поне едни 50% ръст да ударим преди следващия спад, че да имаме кеш за нови инвестиции.
Коментар
-
За съжаление в България държавата все още контролира икономиката и всичко зависи от нея. Цялата ни икономика е много тясно политически зависима, а ние нямаме стабилна политическа среда. Постоянни боричкания, неразбирателства, приемане и отменяне на закони само за броени дни. Е, в тази среда как да не вегетира нашата БФБ. Всички нормални борси по света вече излязоха от дълбоките спадове и сега са на рекордни стойности. Само ние се лутаме тук по дъното. Та при тази непрогнозируема политическа среда кой нормален чужденец ще иска да инвестира средства в България?
Преди две години БФБ направи силни ръстове от по 50-100% и се почнаха протести, което пак натисна цените. Минаха няколко месеца в лутане за ново правителство. Таман го направиха и излезе казусът с Пеевски и хайде пак под вода. После Орешарски подаде оставка след силно неодобрение и уж лъч надежда, ама попаднахме отново в казус с КТБ и политическа дилема, кой ще управлява. Таман излязохме от нея и сега се метнаха с пенсионните фондове. Ще решим и този проблем след няколко месеца и ще излезе нов. Та кой чужденец ще си купи акции тук, като то сме в постоянен външен (за пазара) натиск и няма доходност почти.
И аз всеки път си казвам, хайде това да мине и после нагоре. Сега вече малко ме е страх дори и да си го помисля, но все пак съм оптимистка за някои позиции, сред които е и ЦКБ. Надявам се на поне едни 50% ръст да ударим преди следващия спад, че да имаме кеш за нови инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениедойде време да се купува.Колкото по-ниско толкова по-ниско
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеПри положение, че преди по-малко от месец цената беше 1,08 лв. това не е спад а връщане на нивата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да се учудя ако в края на сесията изсипят до 1.08 лв.Сега чакат да се понасъберат куповачи и да изсипят по дълбоко.Някой не им харесва ситуацията с пенсионната реформа и излизат.Колко ли още ще пада пазара докато се наумуват до март месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеИ тук позна..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнениеПозна! Респект!Last edited by Ташунко със сапа; 18.12.2014, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо не беше Ктб то не беше Пиб а сега и пенсионната реформа.От де да дойде ръст а и да има ще е рахитен.За мен е все тая.Като неще да расте да пада тогава.Ще пазарим кво пък толкоз.
И тук позна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо ми се струва че някой се напасаха хубаво на 1.25 лв като тия дни може и на 1.10 да се купува пак?
Коментар
Коментар