IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    момко, тя тая игра не се играе на познаване във форума

тази игра се играе на борсата и единствено профита показва кой познава и кой не познава

първо трябва да имаш топки и да купиш, а после трябва да уцелиш момента на продажбата .................... тогава вече може да напишеш на някой:

иначе всяка мисирка може да напише с единия ник, че ще падне, а с другия ник може да напише обратното ................ все единия ник ще "познае"
    То проблемът е, че точно ни се налага да познаваме и отгатваме. Цената на акциите ни на БФБ няма много общо с отчетите и състоянието на предприятията. Енергонито все пак струваше 4 лв., а имаха само един патент. При ЦКБ по счетоводна стойност на акцията трябва да е 3 лв., ама на мотаме се от години на тия мижави цени. Още си спомням 2008 г. като си казвах: ей сега е момента да се купува на тия ниски цени, до 5 години ще сме излезли от дупката. Сега не смея да си помнисля и кога ще стигнем нормалните цени за акциите, но тук и на 1,7-1,8 ще съм доволна

Коментар

• Някой хора освен че са смешни стават и жалки.Народна мъдрост като за кюстендилската слива .

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
        Позна! Респект!
        момко, тя тая игра не се играе на познаване във форума

тази игра се играе на борсата и единствено профита показва кой познава и кой не познава

първо трябва да имаш топки и да купиш, а после трябва да уцелиш момента на продажбата .................... тогава вече може да напишеш на някой:

Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
        Позна! Респект!
        иначе всяка мисирка може да напише с единия ник, че ще падне, а с другия ник може да напише обратното ................ все единия ник ще "познае"

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Мерси!! Не ми е за първи път ама го кажи на оня дето ме пори той нали разправяше че ще има да си чакам на 1.10 хаха.
          оня дето те пори нали беше писал, че ако акцията стане 1,10 ти няма да купиш защото ще чакаш 100 стинки

ако стане 100 стинки ти пак няма да купиш защото ще чакаш 80 стинки

напълно те разбирам ................ преди 2 години когато акцията струваше 55 стинки ти си чакаше цена от 40 стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Пък аз се надявам на тези 50% за да мога да изляза на печалба и да забравя поне временно за БФБ
            На мен не ми се напуска, но бих дивестсифицирала малко инвестициите си. Сложила съм малко във Форекс за спорта, но си мисля и нещо за някоя друга борсичка. Има доста по-перспективни борси.

Коментар

Ташунко, не виждам смисъл в момента да си късам нервите с тъпотиите на управляващите глупаци.
              До миналата седмица бях някакъв умерен оптимист, че има малка мъждукаща светлинка в края на дългият тунел, но след това последното АКО, което сервираха
              Най-вероятно в последствие ще размисля и няма да закрия цялата си експозиция на БФБ, но съм сигурен, че 2/3 ще се ликвидира.
              На мен Бфб ми е като забавление а и освен това ми е по-предсказуема.Тя ще си остане все такава неликвидна и дребна борсичка.Забавни са ми и участниците в нея.Някой от тях са като непорастнали деца.Те дори и "Не се сърди човече" не са играли.Пълни лапешници.

Коментар

Не си само ти в това положение.Има още много други които само това чакат да подскочи пазара да излязат на нула и да се махнат от бфб.Затова нашата борса още дълго време ще е на причиви и отливи.Това съм го казвал някъде към 2008 г.Досега ситуацията е една и съща.
                Ташунко, не виждам смисъл в момента да си късам нервите с тъпотиите на управляващите глупаци.
                До миналата седмица бях някакъв умерен оптимист, че има малка мъждукаща светлинка в края на дългият тунел, но след това последното АКО, което сервираха
                Най-вероятно в последствие ще размисля и няма да закрия цялата си експозиция на БФБ, но съм сигурен, че 2/3 ще се ликвидира.

Коментар

Пък аз се надявам на тези 50% за да мога да изляза на печалба и да забравя поне временно за БФБ
                  Не си само ти в това положение.Има още много други които само това чакат да подскочи пазара да излязат на нула и да се махнат от бфб.Затова нашата борса още дълго време ще е на причиви и отливи.Това съм го казвал някъде към 2008 г.Досега ситуацията е една и съща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    За съжаление в България държавата все още контролира икономиката и всичко зависи от нея. Цялата ни икономика е много тясно политически зависима, а ние нямаме стабилна политическа среда. Постоянни боричкания, неразбирателства, приемане и отменяне на закони само за броени дни. Е, в тази среда как да не вегетира нашата БФБ. Всички нормални борси по света вече излязоха от дълбоките спадове и сега са на рекордни стойности. Само ние се лутаме тук по дъното. Та при тази непрогнозируема политическа среда кой нормален чужденец ще иска да инвестира средства в България?

Преди две години БФБ направи силни ръстове от по 50-100% и се почнаха протести, което пак натисна цените. Минаха няколко месеца в лутане за ново правителство. Таман го направиха и излезе казусът с Пеевски и хайде пак под вода. После Орешарски подаде оставка след силно неодобрение и уж лъч надежда, ама попаднахме отново в казус с КТБ и политическа дилема, кой ще управлява. Таман излязохме от нея и сега се метнаха с пенсионните фондове. Ще решим и този проблем след няколко месеца и ще излезе нов. Та кой чужденец ще си купи акции тук, като то сме в постоянен външен (за пазара) натиск и няма доходност почти.

И аз всеки път си казвам, хайде това да мине и после нагоре. Сега вече малко ме е страх дори и да си го помисля, но все пак съм оптимистка за някои позиции, сред които е и ЦКБ. Надявам се на поне едни 50% ръст да ударим преди следващия спад, че да имаме кеш за нови инвестиции.

Коментар

• За съжаление в България държавата все още контролира икономиката и всичко зависи от нея. Цялата ни икономика е много тясно политически зависима, а ние нямаме стабилна политическа среда. Постоянни боричкания, неразбирателства, приемане и отменяне на закони само за броени дни. Е, в тази среда как да не вегетира нашата БФБ. Всички нормални борси по света вече излязоха от дълбоките спадове и сега са на рекордни стойности. Само ние се лутаме тук по дъното. Та при тази непрогнозируема политическа среда кой нормален чужденец ще иска да инвестира средства в България?

Преди две години БФБ направи силни ръстове от по 50-100% и се почнаха протести, което пак натисна цените. Минаха няколко месеца в лутане за ново правителство. Таман го направиха и излезе казусът с Пеевски и хайде пак под вода. После Орешарски подаде оставка след силно неодобрение и уж лъч надежда, ама попаднахме отново в казус с КТБ и политическа дилема, кой ще управлява. Таман излязохме от нея и сега се метнаха с пенсионните фондове. Ще решим и този проблем след няколко месеца и ще излезе нов. Та кой чужденец ще си купи акции тук, като то сме в постоянен външен (за пазара) натиск и няма доходност почти.

И аз всеки път си казвам, хайде това да мине и после нагоре. Сега вече малко ме е страх дори и да си го помисля, но все пак съм оптимистка за някои позиции, сред които е и ЦКБ. Надявам се на поне едни 50% ръст да ударим преди следващия спад, че да имаме кеш за нови инвестиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                        дойде време да се купува
                        Аха .Колкото по-ниско толкова по-ниско .

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                          При положение, че преди по-малко от месец цената беше 1,08 лв. това не е спад а връщане на нивата
                          Да така е.

Коментар

Няма да се учудя ако в края на сесията изсипят до 1.08 лв.Сега чакат да се понасъберат куповачи и да изсипят по дълбоко.Някой не им харесва ситуацията с пенсионната реформа и излизат.Колко ли още ще пада пазара докато се наумуват до март месец .
                            При положение, че преди по-малко от месец цената беше 1,08 лв. това не е спад а връщане на нивата

Коментар

• дойде време да се купува
                              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Няма да се учудя ако в края на сесията изсипят до 1.08 лв.Сега чакат да се понасъберат куповачи и да изсипят по дълбоко.Някой не им харесва ситуацията с пенсионната реформа и излизат.Колко ли още ще пада пазара докато се наумуват до март месец .

Коментар

Working...
                                X