IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Брей продали сте ми артии на 1.061 и на 1.08 лв.Много ви падна гарда а уж на 1.50 щяхме да ходим че дори и на 2.50 лв.Джадай купуваш ли бре де се скри.Запиши сделките ми за статистиката.Сега да се порапяме под левчето най-добре.
    днес купувам химчета на няколко хилядни над 1,70

Коментар

• Брей продали сте ми артии на 1.061 и на 1.08 лв.Много ви падна гарда а уж на 1.50 щяхме да ходим че дори и на 2.50 лв.Джадай купуваш ли бре де се скри.Запиши сделките ми за статистиката.Сега да се порапяме под левчето най-добре.

Коментар

• Няма да се учудя ако пак напомпат още малко че да разпродадат. Ама този пък бид-а е в ниското и няма да им се получи врътката, ако това се опитват де. Миналата седмица си беше точно такова. от +7% до -1% или нещо подобно.

Коментар

• Някакви идеи за посоката днес на цкб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Какво свободно падане? Спадовете тук не са, защото ЦКБ имат проблем, а защото искат да национализират парите от ПФ-тата, които са основните инвеститори на БФБ. Нали се сещаш, че ако има по-масови тегления на средства от тях към НОИ, те трябва да продават акците си на БФБ, за да натрупат кеш, с който да изплатят исканите средства. А акциите са им най-бързо конвертируемите инвестиции в кеш. Другите са по депозити с определена срочност и др. фин. инструменти. Така, че тук свободно падане няма да видим. Може да има по-сериозен спад до 1 лв или 0.8 лв., но тези спадиве ще са провокирани от външен фактор. Общо взето ще видим пак един силно обтягащ се ластик. Аз обаче си мисля, че май няма да издържи този глупав закон. Очаква ни вето на Президента и протести. А ББ се огъва лесно на протестите. По-скоро ще имаме плямпане до март и тогава ще решат да не правят нищо. В момента имаме някаква лека паника сред инвеститорите, но не мисля, че ще е нещо сериозно. По-скоро си мисля, че в края на януари ще сме на 1,5 лв.
            *Не е препоръка.
            Проблема не е в Цкб а в бфб като цяло.Банката е хубава.При създалата се ситуация всичко ще пада ако не спрат с тия глупости за пенсионната реформа.Който може да купува.Вчера съм добавил няколко хиляди бройки на около 1.10 и под нея цена и ако падне още пак ще пазаря.Ама то сега по всички акции се появява възможност да се вземе нещо.Малко е рисковано понеже не знаем какво ще измъдрят накрая.Ще гледаме.

Коментар

• Пф от години нито къпуват нито продават български акции от 2008 всичко във чужди дцк чужди облигации и акции а малкото акции които имат на бфб ще го набутат нагоре тези дни за доходност ... На бфб могат да бутат а за 2014 диходността им ще се окаже най важна ... Следвани рали

Коментар

• Тък кой продал продал продавачи няма ... Напродаваха се от юни и сега 3 млн вкарват с айзберзи )) то се вижда от търговията .. Не могат да си върнат изпродадвните акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Големите играчи въобще не се намисат.В ситуация на свободно падане сме .Скоро може и лев да видим.
                  Какво свободно падане? Спадовете тук не са, защото ЦКБ имат проблем, а защото искат да национализират парите от ПФ-тата, които са основните инвеститори на БФБ. Нали се сещаш, че ако има по-масови тегления на средства от тях към НОИ, те трябва да продават акците си на БФБ, за да натрупат кеш, с който да изплатят исканите средства. А акциите са им най-бързо конвертируемите инвестиции в кеш. Другите са по депозити с определена срочност и др. фин. инструменти. Така, че тук свободно падане няма да видим. Може да има по-сериозен спад до 1 лв или 0.8 лв., но тези спадиве ще са провокирани от външен фактор. Общо взето ще видим пак един силно обтягащ се ластик. Аз обаче си мисля, че май няма да издържи този глупав закон. Очаква ни вето на Президента и протести. А ББ се огъва лесно на протестите. По-скоро ще имаме плямпане до март и тогава ще решат да не правят нищо. В момента имаме някаква лека паника сред инвеститорите, но не мисля, че ще е нещо сериозно. По-скоро си мисля, че в края на януари ще сме на 1,5 лв.
                  *Не е препоръка.

Коментар

• То на тая позиция няма продавачи те отдавна се насраха и продадоха така че и оптимизма го споделям

Коментар

• още следващия месец ще стигнем нивата на които мисирките обичат да купуват ..................... май месец купуваха на 1,50 и сега пак там ще купуват за да имат какво да продават на 1,20

Коментар

• Големите играчи въобще не се намисат.В ситуация на свободно падане сме .Скоро може и лев да видим.

Коментар

• Разпродават днес артийката.Защо ли ?

Коментар

• На БФБ съм постигал доходност 20%. За някои това може да е незначително. За мен е прилична доходност. Но играя с незначителни суми, за спорта
                            счетоводни услуги

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              То проблемът е, че точно ни се налага да познаваме и отгатваме. Цената на акциите ни на БФБ няма много общо с отчетите и състоянието на предприятията. Енергонито все пак струваше 4 лв., а имаха само един патент. При ЦКБ по счетоводна стойност на акцията трябва да е 3 лв., ама на мотаме се от години на тия мижави цени. Още си спомням 2008 г. като си казвах: ей сега е момента да се купува на тия ниски цени, до 5 години ще сме излезли от дупката. Сега не смея да си помнисля и кога ще стигнем нормалните цени за акциите, но тук и на 1,7-1,8 ще съм доволна
                              Колежке тук много имат топки да купуват по на 3-4 лв артията на цкб,но нямат топки да продават,защото или са пълни с празни надежди или са много алчни.От мен един приятелски съвет.Научи се да продаваш без никакъв сантимент.Тия артии са средство за изкарване на пари който го може.Не са нищо повече.

Коментар

• Хайде днес да отгатнем до къде ще слезе цената на любимото ми цкб?

Коментар

Working...
                                X