IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Егати ралито днес, пълна лудница

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
      Не изтребителите са заредени за нагоре )) теб какво те вълнува позицията щом нямаш .. Искаш да купуваш но ще си останеш с банков депозит от 1 процент лихва скоро
      Грешиш, не искам, аз каквото съм искал съм си купил вече и си чакам.....

Коментар

• Не изтребителите са заредени за нагоре )) теб какво те вълнува позицията щом нямаш .. Искаш да купуваш но ще си останеш с банков депозит от 1 процент лихва скоро

Коментар

Утре ни чака всички новогодишно рали по всичко за максимални фоерверки Празникът започва )) кой взел взел другите да почиват с кеша и да вземат след 30 точки ))))
          И после пързууууллллл по леда.....

Коментар

• Утре ни чака всички новогодишно рали по всичко за максимални фоерверки Празникът започва )) кой взел взел другите да почиват с кеша и да вземат след 30 точки ))))

Коментар

Кой купил купил от понеделник почваме новогодишно изтрелване
              Ами а дано си прав .

Коментар

• Кой купил купил от понеделник почваме новогодишно изтрелване

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  не мога да те разбера

преди 6-7 месеца ти купуваше с хиляди бройки ЦКБ на 1,50 и се хвалеше наляво и надясно с това ................... а сега купуваш едва 800 броя , и то ХИМ, и то на цена почти на колкото купуваше ЦКБ лятото

винаги ми се е струвало, че не знаеш какво точно правиш и за пореден път потвърждаваш заключението ми

да видим какво ще стане по-нататък, но до сега:

аз лятото на НЕ купувах ЦКБ на 1,50 , а купувах ЦКБ на леФче/кеФче (предния месец юли те предуредих тук във форума, че ще купувам ЦКБ през август ) и сега набих всичкия си кеш (отделен за БФБ) в ХИМ на 1,70 ............... ти лятото купуваше ЦКБ на 1,50 и сега взе едни мижави 800 бр. в ХИМ защото видя, че в петък бях писал, че купувам ХИМ --- да не останеш по-назад и ти се нареди при ХИМ-а

е, записан си с едни огромни (за американски докер получаващ 20 000 всеки месец) 800 броя ХИМ-а .................. гледам, че обикаляш темите пак да се хвалиш с тези 800 броя --- нещо голямо в твоите очи навярно си постигнал...

браво имаш от мен
                  От теб се иска да водиш статистиката не да разсъждаваш.Заключенията ти винаги са погрешни.На Хима може да са 800 бр но съм ги взел по ефтино от теб.Това е важното.Не вицдам смисъла да бързам за където и да било.Кой знае какво ще е след нова година.Както е тръгнало може и по ниски цени да видим.Не съм докер като теб но да истина е че по 20 к ми остават на месец.Имам си достатъчно български артии и ще купувам само когато цената ми изнася.Така че вади химикалката и си запиавай а недей да размишляваш излишно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Джадай запиши си че днес съм купил 800 бр Хим на 1.687 лв .
                    не мога да те разбера

преди 6-7 месеца ти купуваше с хиляди бройки ЦКБ на 1,50 и се хвалеше наляво и надясно с това ................... а сега купуваш едва 800 броя , и то ХИМ, и то на цена почти на колкото купуваше ЦКБ лятото

винаги ми се е струвало, че не знаеш какво точно правиш и за пореден път потвърждаваш заключението ми

да видим какво ще стане по-нататък, но до сега:

аз лятото на НЕ купувах ЦКБ на 1,50 , а купувах ЦКБ на леФче/кеФче (предния месец юли те предуредих тук във форума, че ще купувам ЦКБ през август ) и сега набих всичкия си кеш (отделен за БФБ) в ХИМ на 1,70 ............... ти лятото купуваше ЦКБ на 1,50 и сега взе едни мижави 800 бр. в ХИМ защото видя, че в петък бях писал, че купувам ХИМ --- да не останеш по-назад и ти се нареди при ХИМ-а

е, записан си с едни огромни (за американски докер получаващ 20 000 всеки месец) 800 броя ХИМ-а .................. гледам, че обикаляш темите пак да се хвалиш с тези 800 броя --- нещо голямо в твоите очи навярно си постигнал...

браво имаш от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      днес купувам химчета на няколко хилядни над 1,70
                      Джадай запиши си че днес съм купил 800 бр Хим на 1.687 лв .

Коментар

• Считано от днес ЦКБ сваля лихвите от 3,6% на 3% по универсалните сметки.
                        Уф, не съм сигурна, но май свалят лихвите по всички депозитни и спестовни сметки
                        явно ни пожелават весела Коледа

Споко явно стабилизират баМката с вътрешни ресурси

Коментар

• Считано от днес ЦКБ сваля лихвите от 3,6% на 3% по универсалните сметки.
                          Уф, не съм сигурна, но май свалят лихвите по всички депозитни и спестовни сметки
                          явно ни пожелават весела Коледа

Това ще се отрази ли на цените на акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Аз чакам на 1 лв. като има луди да продават, защо пък да не ги вземем на добри пари.
                            чакай направо 80 стинки ................ за какво да се мъчиш на левче

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Брей продали сте ми артии на 1.061 и на 1.08 лв.Много ви падна гарда а уж на 1.50 щяхме да ходим че дори и на 2.50 лв.Джадай купуваш ли бре де се скри.Запиши сделките ми за статистиката.Сега да се порапяме под левчето най-добре.
                              Аз чакам на 1 лв. като има луди да продават, защо пък да не ги вземем на добри пари.

Коментар

• http://www.investor.bg/

Коментар

Working...
                                X