Егати ралито днес, пълна лудница
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеНе изтребителите са заредени за нагоре )) теб какво те вълнува позицията щом нямаш .. Искаш да купуваш но ще си останеш с банков депозит от 1 процент лихва скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеУтре ни чака всички новогодишно рали по всичко за максимални фоерверки Празникът започва )) кой взел взел другите да почиват с кеша и да вземат след 30 точки ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеКой купил купил от понеделник почваме новогодишно изтрелване
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене мога да те разбера
преди 6-7 месеца ти купуваше с хиляди бройки ЦКБ на 1,50 и се хвалеше наляво и надясно с това ................... а сега купуваш едва 800 броя , и то ХИМ, и то на цена почти на колкото купуваше ЦКБ лятото
винаги ми се е струвало, че не знаеш какво точно правиш и за пореден път потвърждаваш заключението ми
да видим какво ще стане по-нататък, но до сега:
аз лятото на НЕ купувах ЦКБ на 1,50 , а купувах ЦКБ на леФче/кеФче (предния месец юли те предуредих тук във форума, че ще купувам ЦКБ през август ) и сега набих всичкия си кеш (отделен за БФБ) в ХИМ на 1,70 ............... ти лятото купуваше ЦКБ на 1,50 и сега взе едни мижави 800 бр. в ХИМ защото видя, че в петък бях писал, че купувам ХИМ --- да не останеш по-назад и ти се нареди при ХИМ-а
е, записан си с едни огромни (за американски докер получаващ 20 000 всеки месец) 800 броя ХИМ-а .................. гледам, че обикаляш темите пак да се хвалиш с тези 800 броя --- нещо голямо в твоите очи навярно си постигнал...
браво имаш от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДжадай запиши си че днес съм купил 800 бр Хим на 1.687 лв .
преди 6-7 месеца ти купуваше с хиляди бройки ЦКБ на 1,50 и се хвалеше наляво и надясно с това ................... а сега купуваш едва 800 броя , и то ХИМ, и то на цена почти на колкото купуваше ЦКБ лятото
винаги ми се е струвало, че не знаеш какво точно правиш и за пореден път потвърждаваш заключението ми
да видим какво ще стане по-нататък, но до сега:
аз лятото на НЕ купувах ЦКБ на 1,50 , а купувах ЦКБ на леФче/кеФче (предния месец юли те предуредих тук във форума, че ще купувам ЦКБ през август ) и сега набих всичкия си кеш (отделен за БФБ) в ХИМ на 1,70 ............... ти лятото купуваше ЦКБ на 1,50 и сега взе едни мижави 800 бр. в ХИМ защото видя, че в петък бях писал, че купувам ХИМ --- да не останеш по-назад и ти се нареди при ХИМ-а
е, записан си с едни огромни (за американски докер получаващ 20 000 всеки месец) 800 броя ХИМ-а .................. гледам, че обикаляш темите пак да се хвалиш с тези 800 броя --- нещо голямо в твоите очи навярно си постигнал...
браво имаш от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеднес купувам химчета на няколко хилядни над 1,70
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАз чакам на 1 лв. като има луди да продават, защо пък да не ги вземем на добри пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрей продали сте ми артии на 1.061 и на 1.08 лв.Много ви падна гарда а уж на 1.50 щяхме да ходим че дори и на 2.50 лв.Джадай купуваш ли бре де се скри.Запиши сделките ми за статистиката.Сега да се порапяме под левчето най-добре.
Коментар
Коментар