IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    нали това ти пиша

ти на 1 лев не купуваше миналия месец защото чакаше 80 стинки, а сега чакаш на 1,10 след като видя 125

ти си от онази порода на борсата които постоянно казват: "тя пак ще падне цената" и си вярват
    Въпроса е в мащабите с които играеш на борсата.Ти като си с 10к на борсата може да си взимаш скъпо щото все ти е тая ама ако си с 300к няма да е така и няма само една артия да пазариш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Не знам дали съм дребен играч.По скоро ти спадаш в тая категория.Аз търся ниска цена за влизане.
      нали това ти пиша

ти на 1 лев не купуваше миналия месец защото чакаше 80 стинки, а сега чакаш на 1,10 след като видя 125

ти си от онази порода на борсата които постоянно казват: "тя пак ще падне цената" и си вярват

Коментар

• Не знам дали съм дребен играч.По скоро ти спадаш в тая категория.Аз търся ниска цена за влизане.

Коментар

проблема ти е, че нямаш топки да купуваш сега защото вече фалира през 2008-а

онзи ден писа, че нямало смисъл да купуваш на 1,25 защото щяло да падне на 110

преди това писа, че нямало нужда да купуваш на 100 защото щяло да падне на 80

а когато аз купувах с айсбергите на 54-56 ти тогава чакаше цената да стане 40

не можеш да оцениш акцията и нямаш топки за тази игра

на борсата има "две напред и една назад", но ти си дребен играч и си търсиш десетте стинки профит на няколкото хиляди акцийки които въртиш

нямаш класа, нямаш замах - ниски цели и много страх се вижда при теб
          Аз съм купил когато е трябвало и нямам нужда да допълвам на 1.25 лв.Аз знам какво имам и знам че ти пари нямаш за да инвестираш сериозно.За разлика от теб аз не притежавам акции само на една компания.

Коментар

Четеш както на теб ти изнася.Става въпрос за бфб не за цкб.Важното е че ти си доволен нали на 53 ст само си купувал?
            проблема ти е, че нямаш топки да купуваш сега защото вече фалира през 2008-а

онзи ден писа, че нямало смисъл да купуваш на 1,25 защото щяло да падне на 110

преди това писа, че нямало нужда да купуваш на 100 защото щяло да падне на 80

а когато аз купувах с айсбергите на 54-56 ти тогава чакаше цената да стане 40

не можеш да оцениш акцията и нямаш топки за тази игра

на борсата има "две напред и една назад", но ти си дребен играч и си търсиш десетте стинки профит на няколкото хиляди акцийки които въртиш

нямаш класа, нямаш замах - ниски цели и много страх се вижда при теб

Коментар

преди 3 дни беше написал в темата за оптимизма, че си купувал акции само през юни месец защото цената на ЦКБ-то била паднала, а вчера написа че всеки месец инвестираш тук десетки хиляди

от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???

хайде по-сериозно...
              Четеш както на теб ти изнася.Става въпрос за бфб не за цкб.Важното е че ти си доволен нали на 53 ст само си купувал?

Коментар

Забрави ли юни месец?Да не живееш в друго измерение?
                преди 3 дни беше написал в темата за оптимизма, че си купувал акции само през юни месец защото цената на ЦКБ-то била паднала, а вчера написа че всеки месец инвестираш тук десетки хиляди

от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???

хайде по-сериозно...

Коментар

така ти се иска да стане, но добре е да разграничаваш реалността от мечтите си...
                  Забрави ли юни месец?Да не живееш в друго измерение?

Коментар

Успех ама и друг път си казвал така а после се сгромолясва артията.
                    така ти се иска да стане, но добре е да разграничаваш реалността от мечтите си...

Коментар

ЦКБ е банка номер едно и затова всеки месец купувам хиляди акции тук --- по евтино от това няма да стане

за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...
                      Успех ама и друг път си казвал така а после се сгромолясва артията.

Коментар

Полки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз гледах а ти само пазареше.Сега пак гледам.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
                        ЦКБ е банка номер едно и затова всеки месец купувам хиляди акции тук --- по евтино от това няма да стане

за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...

Коментар

Полки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз пазарих а ти само гледаше.Сега пак гледаш.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
                          Няма нормални хора в Щатите,които да се интересуват от БГ-акции.Имам роднини и познати в три щата.Там нормалните хора единствено купуват земя тук в БГ-то,а теб кво да те мислим ти си """Голям""".Лелеле много ли станаха кавичките.......

Коментар

• Полки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз пазарих а ти само гледаше.Сега пак гледаш.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?

Коментар

• 2008 и 316 стотинки бяха оферта голяма

Коментар

Мене ме устройват и двете посоки защото всеки месец имам 20 к свободен кеш за инвестиране.
                                имаш свободен кеш всеки месец, ама кеша ти в трънки

виж преди 3 дни какво писа в "оптимизма"

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Напазарил съм артиите на цкб още юни кога се паникьосахте и продадохте на цената която исках да купувам.
                                не съм сигурен, че и тогава си купувал, ама ти си знаеш

сега си чакай да падне на 110 за да си купиш, така както цяло лято чакаше 80 стинки

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X