Първоначално изпратено от Steel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеа така
само зелени емотикони искам да виждам
пътя го знаете
първа цел 1,80 ............ втора цел 2,50
И аз това... повдигане чакам.
А кога ли ще е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение... да се хванем за зелено
само зелени емотикони искам да виждам
пътя го знаете
първа цел 1,80 ............ втора цел 2,50
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеХа така.
Можеш ли разбра,
Що се радва, що се радва./x2/
Що не плаче, а се радва.
Текст от песен
За който не знае първата част - да му напомня какво се очаква
Пролет пукна, пролет пукна,
Ние не, ние не.
Вятър духна, вятър духна,
Ние не, ние не.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеох, недейте, че ще ме уморите от смях. Та нали всички банки в страната се регулират от един орган. Толкова са стабилни тия западняци, че като почна кризата преди 6 години и един лев не им дадоха на тукашните си поделения. Не помните ли каква поголовна сеч на служители направиха. Само българските банки не уволняваха и пак си минаха стабилно през кризата. Така, че да не ми ги пробутват тия въобще. За мен като акционер, тази новинка е много добра и означава, че в края на януари можем да видим цена от 1.7 за акция, което ще си е с едни 50% +Last edited by Ташунко със сапа; 13.12.2014, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИмало е и пренасочване към приеманите за най-стабилни институции със западни банки майки, но много клиенти тръгват отново към офертите за високи лихви и според представители на три от обслужващите банки има сериозен приток към институциите с българска собственост и най-вече към ПИБ и ЦКБ.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...=komentirano24
Коментар
-
Имало е и пренасочване към приеманите за най-стабилни институции със западни банки майки, но много клиенти тръгват отново към офертите за високи лихви и според представители на три от обслужващите банки има сериозен приток към институциите с българска собственост и най-вече към ПИБ и ЦКБ.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...=komentirano24
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенали това ти пиша
ти на 1 лев не купуваше миналия месец защото чакаше 80 стинки, а сега чакаш на 1,10 след като видя 125
ти си от онази порода на борсата които постоянно казват: "тя пак ще падне цената" и си вярват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе знам дали съм дребен играч.По скоро ти спадаш в тая категория.Аз търся ниска цена за влизане.
ти на 1 лев не купуваше миналия месец защото чакаше 80 стинки, а сега чакаш на 1,10 след като видя 125
ти си от онази порода на борсата които постоянно казват: "тя пак ще падне цената" и си вярват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепроблема ти е, че нямаш топки да купуваш сега защото вече фалира през 2008-а
онзи ден писа, че нямало смисъл да купуваш на 1,25 защото щяло да падне на 110
преди това писа, че нямало нужда да купуваш на 100 защото щяло да падне на 80
а когато аз купувах с айсбергите на 54-56 ти тогава чакаше цената да стане 40
не можеш да оцениш акцията и нямаш топки за тази игра
на борсата има "две напред и една назад", но ти си дребен играч и си търсиш десетте стинки профит на няколкото хиляди акцийки които въртиш
нямаш класа, нямаш замах - ниски цели и много страх се вижда при теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧетеш както на теб ти изнася.Става въпрос за бфб не за цкб.Важното е че ти си доволен нали на 53 ст само си купувал?
онзи ден писа, че нямало смисъл да купуваш на 1,25 защото щяло да падне на 110
преди това писа, че нямало нужда да купуваш на 100 защото щяло да падне на 80
а когато аз купувах с айсбергите на 54-56 ти тогава чакаше цената да стане 40
не можеш да оцениш акцията и нямаш топки за тази игра
на борсата има "две напред и една назад", но ти си дребен играч и си търсиш десетте стинки профит на няколкото хиляди акцийки които въртиш
нямаш класа, нямаш замах - ниски цели и много страх се вижда при теб
Коментар
Коментар