Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе знам дали съм дребен играч.По скоро ти спадаш в тая категория.Аз търся ниска цена за влизане.
ти на 1 лев не купуваше миналия месец защото чакаше 80 стинки, а сега чакаш на 1,10 след като видя 125
ти си от онази порода на борсата които постоянно казват: "тя пак ще падне цената" и си вярват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепроблема ти е, че нямаш топки да купуваш сега защото вече фалира през 2008-а
онзи ден писа, че нямало смисъл да купуваш на 1,25 защото щяло да падне на 110
преди това писа, че нямало нужда да купуваш на 100 защото щяло да падне на 80
а когато аз купувах с айсбергите на 54-56 ти тогава чакаше цената да стане 40
не можеш да оцениш акцията и нямаш топки за тази игра
на борсата има "две напред и една назад", но ти си дребен играч и си търсиш десетте стинки профит на няколкото хиляди акцийки които въртиш
нямаш класа, нямаш замах - ниски цели и много страх се вижда при теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧетеш както на теб ти изнася.Става въпрос за бфб не за цкб.Важното е че ти си доволен нали на 53 ст само си купувал?
онзи ден писа, че нямало смисъл да купуваш на 1,25 защото щяло да падне на 110
преди това писа, че нямало нужда да купуваш на 100 защото щяло да падне на 80
а когато аз купувах с айсбергите на 54-56 ти тогава чакаше цената да стане 40
не можеш да оцениш акцията и нямаш топки за тази игра
на борсата има "две напред и една назад", но ти си дребен играч и си търсиш десетте стинки профит на няколкото хиляди акцийки които въртиш
нямаш класа, нямаш замах - ниски цели и много страх се вижда при теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепреди 3 дни беше написал в темата за оптимизма, че си купувал акции само през юни месец защото цената на ЦКБ-то била паднала, а вчера написа че всеки месец инвестираш тук десетки хиляди
от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???
хайде по-сериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗабрави ли юни месец?Да не живееш в друго измерение?
от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???
хайде по-сериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетака ти се иска да стане, но добре е да разграничаваш реалността от мечтите си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУспех ама и друг път си казвал така а после се сгромолясва артията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеЦКБ е банка номер едно и затова всеки месец купувам хиляди акции тук --- по евтино от това няма да стане
за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПолки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз гледах а ти само пазареше.Сега пак гледам.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПолки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз пазарих а ти само гледаше.Сега пак гледаш.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМене ме устройват и двете посоки защото всеки месец имам 20 к свободен кеш за инвестиране.
виж преди 3 дни какво писа в "оптимизма"
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНапазарил съм артиите на цкб още юни кога се паникьосахте и продадохте на цената която исках да купувам.
сега си чакай да падне на 110 за да си купиш, така както цяло лято чакаше 80 стинки
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар