Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Last edited by Andi11; 10.12.2014, 22:46.
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеБлагодаря на всички за коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това всеки съд ще определи като престъпление.
Все още не сме се оправили от труса с КТБ и БНБ. И това, което прави ЦКБ ще допринесе ли за възстановяването на доверието в банковата система? Или?
ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!
Камъчета много, колата е една!
Коментар
-
Може ,някой да чете форума и с тази антиреклама която направи да са взели меркиПървоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕ, защо така негативно? Нито съм Геновева, нито смятам случая за незначителна глупост. Ако и аз бях като теб негативен, бих казал, че човек вижда смисъл, само ако мисли. Но няма да ти кажа!
ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеАко си ощетен си има съд, където да си търсиш правата.
Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...
ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеИзвинявай, но имам чувството, че не си прочел първия ми пост. Става дума за текст в договора, който банката отказва да спази. Това не е обикновена грешка! Това е отказ от изпълнение на договор.
Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениенапън защото всички бяха разпродали тука и сега искат и те да запишат
до скоро щяха да купуват на 80 стинки, сега вече са готови и на 110 стинки да купуват
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо ми се струва че някой се напасаха хубаво на 1.25 лв като тия дни може и на 1.10 да се купува пак?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Брей , това големи напъни да се "натисне" цената на долу ...
Ама да изчакаме поне сергията да отвори,че то само с думи нема как
Е па , знае ли се , то може и да "ъпне"Last edited by Dmirkata; 10.12.2014, 10:29.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеБлагодаря на всички да коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това във всеки съд ще се определи като престъпление.
Все още не сме се оправили от труса с КТБ и БНБ. И това, което прави ЦКБ ще допринесе ли за възстановяването на доверието в банковата система? Или?
ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!
Ама щом те кефи, карай се с тях
Коментар
-
Благодаря на всички за коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това всеки съд ще определи като престъпление.
ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!Last edited by diletant; 10.12.2014, 10:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ се регистрира спонтанно да споделиш всичко това ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНормално е, ако служителите са некомпетентни и неподготвени.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pedia Chovek Разгледай мнениеКолега Дилетант съжалявам, че си позволявам да те съветвам, но съм се нагледал
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНормално е, ако служителите са некомпетентни и неподготвени.
Коментар
Коментар