IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    даааааааааааааа, и не го крият, че са разпродали и чакат пак да се върне

до скоро щяха да купуват на 80 стинки, сега вече са готови и на 110 стинки да купуват
    Никъде не съм казал че съм продал.Бъди спокоен тебе лично ще те информирам.Нали си ми статистика.Мене ме устройват и двете посоки защото всеки месец имам 20 к свободен кеш за инвестиране.Сега трябва да ти е станало ясно защо не оревавам форума като теб когато акциите падат ами даже се кефя на това.
    Last edited by Andi11; 10.12.2014, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Благодаря на всички за коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това всеки съд ще определи като престъпление.
      Все още не сме се оправили от труса с КТБ и БНБ. И това, което прави ЦКБ ще допринесе ли за възстановяването на доверието в банковата система? Или?

ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!

Камъчета много, колата е една!

Коментар

• Може ,някой да чете форума и с тази антиреклама която направи да са взели мерки
        Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Е, защо така негативно? Нито съм Геновева, нито смятам случая за незначителна глупост. Ако и аз бях като теб негативен, бих казал, че човек вижда смисъл, само ако мисли. Но няма да ти кажа!

ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
          Ако си ощетен си има съд, където да си търсиш правата.
          Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...
          Е, защо така негативно? Нито съм Геновева, нито смятам случая за незначителна глупост. Ако и аз бях като теб негативен, бих казал, че човек вижда смисъл, само ако мисли. Но няма да ти кажа!

ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!

Коментар

Извинявай, но имам чувството, че не си прочел първия ми пост. Става дума за текст в договора, който банката отказва да спази. Това не е обикновена грешка! Това е отказ от изпълнение на договор.
            Ако си ощетен си има съд, където да си търсиш правата.
            Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
              напън защото всички бяха разпродали тука и сега искат и те да запишат
              даааааааааааааа, и не го крият, че са разпродали и чакат пак да се върне

до скоро щяха да купуват на 80 стинки, сега вече са готови и на 110 стинки да купуват

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Защо ми се струва че някой се напасаха хубаво на 1.25 лв като тия дни може и на 1.10 да се купува пак?
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• напън защото всички бяха разпродали тука и сега искат и те да запишат

Коментар

• Брей , това големи напъни да се "натисне" цената на долу ...
                  Ама да изчакаме поне сергията да отвори,че то само с думи нема как
                  Е па , знае ли се , то може и да "ъпне"
                  Last edited by Dmirkata; 10.12.2014, 10:29.
                  не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Благодаря на всички да коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това във всеки съд ще се определи като престъпление.
                    Все още не сме се оправили от труса с КТБ и БНБ. И това, което прави ЦКБ ще допринесе ли за възстановяването на доверието в банковата система? Или?

ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!
                    Абе пич, ти май се чудиш за какво да се нервиш. На хората им дигнаха лихви по ипотечни кредити с некви обяснения че то еурибор падал ама рисковата компонента се вдигала на други им ги вдигнаха щото могат а ти... дали да било нотариално пълномощното. Винаги е проблем друг човек да се разпорежда с нещо твое е банката и така трябва да бъде. Самата клауза в договора е тъпа. Упълномощаваш жената пред служител. Той може ли да помни кого си упълномощил, пък и дали е на работа.. представяш тая "артия пред друг оня гледа некъв подпис .. кой е какъв е..
                    Ама щом те кефи, карай се с тях

Коментар

• Благодаря на всички за коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това всеки съд ще определи като престъпление.

Last edited by diletant; 10.12.2014, 10:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        И се регистрира спонтанно да споделиш всичко това ли?
                        Вярно е с 1 мнение човекът, ама има доста истина в думите му. Не знам платен ли е или не, но аз съм съгласна с това мнение.

Коментар

• Нема да се плашите. Утре ралито продължава.
                          Казвам го с ясната мисъл, че все още съм с 55% в кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Нормално е, ако служителите са некомпетентни и неподготвени.
                            Или от криворазбрано презастраховане.
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pedia Chovek Разгледай мнение
                              Колега Дилетант съжалявам, че си позволявам да те съветвам, но съм се нагледал
                              И се регистрира спонтанно да споделиш всичко това ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Нормално е, ако служителите са некомпетентни и неподготвени.
                                За 600 лв. на месец какви да са- манекенки-суперпрофесионалисти?

Коментар

Working...
                                X