Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:50.
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаОще ли ги мислиш тия артии дето ги накупи по 3 лв.Не се коси скоро може и под лев да си купиш.
аз на 2 лева тук не съм купувал никога
аз на 1,50 лв.тук не съм купувал никога ...................... ти и мисирката купувахте преди няколко месеца тук на 1,50
ЦКБ съм купувал на 55-60 стинки и то няколко стотин хиляди бройки които седят и отлежават .................... тогава на теб ти беше скъпо да купуваш на 55 стинки и чакаше на 40 стинки да си купиш и накрая дочака да си купиш на 150 стинки...Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:50.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЧестно да ти кажа - да. Не виждам причини да не стане. Преди 6 години като бяха сериозните удари зад океана, върху банковата система, всички се сринаха и до 1-2 години като се поуспокои положението и си тръгна нормално всички започнаха ръстове от по 100-150% за година само. ЦКБ са доста силни и имат потенциал за ръст. Смятам, че акцията доста подценена и случаят с КТБ просто натиска тапата. Мисля, че следващта година може да изгърми шампанското и на над 2 лв.
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНа 70 стотинки ще ми е още по-добре, но чак дотам, едва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНа 70 стотинки ще ми е още по-добре, но чак дотам, едва ли.Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:51.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИ аз може да купя, като стане 75 стотинки.
85 стинки вече ми се вижда скъпо.
Има секви образи - мисирки, питони, дедовото и т.н., има такива с по 10 апартамента в Лозенец и 30 хил. декара собствена земя, дет пишат в тоя форум, има и такива дет кат им изкарат 2 аса с поп на безкоз ще се на-акат....Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВярваш ли в това? Аз не съм много оптимист.
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЕ, 2-3 пак е нещо. А без тях? Според мен началото на следващата година ще имаме ръстове на банковите акции. Сагата КТБ ще е приключила, а парите ще са се разпределили между останалите на пазара, така че ще си върне цените от лятото, че и нагоре ще иде.
*Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекат видях коментара, едва не се задавих от бързане да гледам резкия ръст на цената. дет се вика си мисля сигурно едни 10-15 стинки е отскочила, както се казва на всеки спекулант мокрите сънища. отивам - гледам, гледам - 2 стинки нагоре спрямо 3 стинки надолу вчера. ей изкарахте ми акъла бе. то бива бива оптимизъм, ама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
++
*Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекат видях коментара, едва не се задавих от бързане да гледам резкия ръст на цената. дет се вика си мисля сигурно едни 10-15 стинки е отскочила, както се казва на всеки спекулант мокрите сънища. отивам - гледам, гледам - 2 стинки нагоре спрямо 3 стинки надолу вчера. ей изкарахте ми акъла бе. то бива бива оптимизъм, ама...
++Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Коментар
Коментар