IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

аз на 3 лева тук не съм купувал никога

аз на 2 лева тук не съм купувал никога

аз на 1,50 лв.тук не съм купувал никога ...................... ти и мисирката купувахте преди няколко месеца тук на 1,50

ЦКБ съм купувал на 55-60 стинки и то няколко стотин хиляди бройки които седят и отлежават .................... тогава на теб ти беше скъпо да купуваш на 55 стинки и чакаше на 40 стинки да си купиш и накрая дочака да си купиш на 150 стинки...
    ИИначе не ми разправяй че не си купувал над 1,50 лв.Появи се в темата на ЦКБ когато цената беше около 3 лв така че няма кого да заблудиш.Освен това човек който не се е набълбукал никога толкова ревностно не защитава една акция и никога толкова злобно не напада другите.Това го правят само загубилите и ти си един от тях.Сто хиляди бройки ккб имаш само в сънищата си.имаш не повече от десет хиляди акции.
    Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
      Още ли ги мислиш тия артии дето ги накупи по 3 лв.Не се коси скоро може и под лев да си купиш.
      аз на 3 лева тук не съм купувал никога

аз на 2 лева тук не съм купувал никога

аз на 1,50 лв.тук не съм купувал никога ...................... ти и мисирката купувахте преди няколко месеца тук на 1,50

ЦКБ съм купувал на 55-60 стинки и то няколко стотин хиляди бройки които седят и отлежават .................... тогава на теб ти беше скъпо да купуваш на 55 стинки и чакаше на 40 стинки да си купиш и накрая дочака да си купиш на 150 стинки...
      Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:50.
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        Честно да ти кажа - да. Не виждам причини да не стане. Преди 6 години като бяха сериозните удари зад океана, върху банковата система, всички се сринаха и до 1-2 години като се поуспокои положението и си тръгна нормално всички започнаха ръстове от по 100-150% за година само. ЦКБ са доста силни и имат потенциал за ръст. Смятам, че акцията доста подценена и случаят с КТБ просто натиска тапата. Мисля, че следващта година може да изгърми шампанското и на над 2 лв.
        * Не е препоръка.
        Аз също си мисля че догодина ама към края на годинта може да има по сериозен скок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
          На 70 стотинки ще ми е още по-добре, но чак дотам, едва ли.
          Абе и 50 ст да стане който няма кинти няма да купи.Има едни дето си свършиха кеша на 3 кинта цена и сега са само зрители.

Коментар

На 70 стотинки ще ми е още по-добре, но чак дотам, едва ли.
            що, бе!!! к'во ти пречи да изчакаш???
            Last edited by X_Y; 19.11.2014, 11:51.
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• На 70 стотинки ще ми е още по-добре, но чак дотам, едва ли.

Коментар

И аз може да купя, като стане 75 стотинки.
                85 стинки вече ми се вижда скъпо.
                мдаа, всичко е до възприятия. Като стане 2-3 кинта (може и след 2-3 години) тогава сигурно ще ти се вижа ефтинко. Падна с 3 стинки и айде на пързалката. 85 стинки му се виждали много. И аз така - кат бях малък исках едни вносни близалки ама немах кинти и бях готов да дам макс 50% от цената. А аз за разлика от теб мога да чакам и 2-3 годинки. И тогава кат стане тройчица ще си направя културно едни 200% за 3 годинки и ще си пия черното джони. А такива лапнишарани като теб дет са продали на 1.06 и са купили на 2.50 за да са сигурни в тренда ще духат кашата. Това ясно, че повечето в тоя сайт са мега-здраво-брутално успешни в ловенето на дъна и върхове. Само дет не ми става напълно ясно дали купуват на върха и продават на дъното или обратното...
                Има секви образи - мисирки, питони, дедовото и т.н., има такива с по 10 апартамента в Лозенец и 30 хил. декара собствена земя, дет пишат в тоя форум, има и такива дет кат им изкарат 2 аса с поп на безкоз ще се на-акат....
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• И аз може да купя, като стане 75 стотинки.
                  85 стинки вече ми се вижда скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Вярваш ли в това? Аз не съм много оптимист.
                    Честно да ти кажа - да. Не виждам причини да не стане. Преди 6 години като бяха сериозните удари зад океана, върху банковата система, всички се сринаха и до 1-2 години като се поуспокои положението и си тръгна нормално всички започнаха ръстове от по 100-150% за година само. ЦКБ са доста силни и имат потенциал за ръст. Смятам, че акцията доста подценена и случаят с КТБ просто натиска тапата. Мисля, че следващта година може да изгърми шампанското и на над 2 лв.
                    * Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      Е, 2-3 пак е нещо. А без тях? Според мен началото на следващата година ще имаме ръстове на банковите акции. Сагата КТБ ще е приключила, а парите ще са се разпределили между останалите на пазара, така че ще си върне цените от лятото, че и нагоре ще иде.
                      *Не е препоръка
                      Вярваш ли в това? Аз не съм много оптимист.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                        кат видях коментара, едва не се задавих от бързане да гледам резкия ръст на цената. дет се вика си мисля сигурно едни 10-15 стинки е отскочила, както се казва на всеки спекулант мокрите сънища. отивам - гледам, гледам - 2 стинки нагоре спрямо 3 стинки надолу вчера. ей изкарахте ми акъла бе. то бива бива оптимизъм, ама...
                        Малко им е прекален опримизма ама трябва да си им свикнал вече.На мен те ми вършат работа.Да продължават все така .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

++
                          Е, 2-3 пак е нещо. А без тях? Според мен началото на следващата година ще имаме ръстове на банковите акции. Сагата КТБ ще е приключила, а парите ще са се разпределили между останалите на пазара, така че ще си върне цените от лятото, че и нагоре ще иде.
                          *Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Шляяяп мечките по връта!
                            Само така, Батя!

Коментар

кат видях коментара, едва не се задавих от бързане да гледам резкия ръст на цената. дет се вика си мисля сигурно едни 10-15 стинки е отскочила, както се казва на всеки спекулант мокрите сънища. отивам - гледам, гледам - 2 стинки нагоре спрямо 3 стинки надолу вчера. ей изкарахте ми акъла бе. то бива бива оптимизъм, ама...

++
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

превъзбудил си се

Коментар

Working...
                                X