IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пф от години нито къпуват нито продават български акции от 2008 всичко във чужди дцк чужди облигации и акции а малкото акции които имат на бфб ще го набутат нагоре тези дни за доходност ... На бфб могат да бутат а за 2014 диходността им ще се окаже най важна ... Следвани рали

Коментар

• Тък кой продал продал продавачи няма ... Напродаваха се от юни и сега 3 млн вкарват с айзберзи )) то се вижда от търговията .. Не могат да си върнат изпродадвните акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Големите играчи въобще не се намисат.В ситуация на свободно падане сме .Скоро може и лев да видим.
        Какво свободно падане? Спадовете тук не са, защото ЦКБ имат проблем, а защото искат да национализират парите от ПФ-тата, които са основните инвеститори на БФБ. Нали се сещаш, че ако има по-масови тегления на средства от тях към НОИ, те трябва да продават акците си на БФБ, за да натрупат кеш, с който да изплатят исканите средства. А акциите са им най-бързо конвертируемите инвестиции в кеш. Другите са по депозити с определена срочност и др. фин. инструменти. Така, че тук свободно падане няма да видим. Може да има по-сериозен спад до 1 лв или 0.8 лв., но тези спадиве ще са провокирани от външен фактор. Общо взето ще видим пак един силно обтягащ се ластик. Аз обаче си мисля, че май няма да издържи този глупав закон. Очаква ни вето на Президента и протести. А ББ се огъва лесно на протестите. По-скоро ще имаме плямпане до март и тогава ще решат да не правят нищо. В момента имаме някаква лека паника сред инвеститорите, но не мисля, че ще е нещо сериозно. По-скоро си мисля, че в края на януари ще сме на 1,5 лв.
        *Не е препоръка.

Коментар

• То на тая позиция няма продавачи те отдавна се насраха и продадоха така че и оптимизма го споделям

Коментар

• още следващия месец ще стигнем нивата на които мисирките обичат да купуват ..................... май месец купуваха на 1,50 и сега пак там ще купуват за да имат какво да продават на 1,20

Коментар

• Големите играчи въобще не се намисат.В ситуация на свободно падане сме .Скоро може и лев да видим.

Коментар

• Разпродават днес артийката.Защо ли ?

Коментар

• На БФБ съм постигал доходност 20%. За някои това може да е незначително. За мен е прилична доходност. Но играя с незначителни суми, за спорта
                  счетоводни услуги

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    То проблемът е, че точно ни се налага да познаваме и отгатваме. Цената на акциите ни на БФБ няма много общо с отчетите и състоянието на предприятията. Енергонито все пак струваше 4 лв., а имаха само един патент. При ЦКБ по счетоводна стойност на акцията трябва да е 3 лв., ама на мотаме се от години на тия мижави цени. Още си спомням 2008 г. като си казвах: ей сега е момента да се купува на тия ниски цени, до 5 години ще сме излезли от дупката. Сега не смея да си помнисля и кога ще стигнем нормалните цени за акциите, но тук и на 1,7-1,8 ще съм доволна
                    Колежке тук много имат топки да купуват по на 3-4 лв артията на цкб,но нямат топки да продават,защото или са пълни с празни надежди или са много алчни.От мен един приятелски съвет.Научи се да продаваш без никакъв сантимент.Тия артии са средство за изкарване на пари който го може.Не са нищо повече.

Коментар

• Хайде днес да отгатнем до къде ще слезе цената на любимото ми цкб?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        момко, тя тая игра не се играе на познаване във форума

тази игра се играе на борсата и единствено профита показва кой познава и кой не познава

първо трябва да имаш топки и да купиш, а после трябва да уцелиш момента на продажбата .................... тогава вече може да напишеш на някой:

иначе всяка мисирка може да напише с единия ник, че ще падне, а с другия ник може да напише обратното ................ все единия ник ще "познае"
                        То проблемът е, че точно ни се налага да познаваме и отгатваме. Цената на акциите ни на БФБ няма много общо с отчетите и състоянието на предприятията. Енергонито все пак струваше 4 лв., а имаха само един патент. При ЦКБ по счетоводна стойност на акцията трябва да е 3 лв., ама на мотаме се от години на тия мижави цени. Още си спомням 2008 г. като си казвах: ей сега е момента да се купува на тия ниски цени, до 5 години ще сме излезли от дупката. Сега не смея да си помнисля и кога ще стигнем нормалните цени за акциите, но тук и на 1,7-1,8 ще съм доволна

Коментар

• Някой хора освен че са смешни стават и жалки.Народна мъдрост като за кюстендилската слива .

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
                            Позна! Респект!
                            момко, тя тая игра не се играе на познаване във форума

тази игра се играе на борсата и единствено профита показва кой познава и кой не познава

първо трябва да имаш топки и да купиш, а после трябва да уцелиш момента на продажбата .................... тогава вече може да напишеш на някой:

Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
                            Позна! Респект!
                            иначе всяка мисирка може да напише с единия ник, че ще падне, а с другия ник може да напише обратното ................ все единия ник ще "познае"

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Мерси!! Не ми е за първи път ама го кажи на оня дето ме пори той нали разправяше че ще има да си чакам на 1.10 хаха.
                              оня дето те пори нали беше писал, че ако акцията стане 1,10 ти няма да купиш защото ще чакаш 100 стинки

ако стане 100 стинки ти пак няма да купиш защото ще чакаш 80 стинки

напълно те разбирам ................ преди 2 години когато акцията струваше 55 стинки ти си чакаше цена от 40 стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Пък аз се надявам на тези 50% за да мога да изляза на печалба и да забравя поне временно за БФБ
                                На мен не ми се напуска, но бих дивестсифицирала малко инвестициите си. Сложила съм малко във Форекс за спорта, но си мисля и нещо за някоя друга борсичка. Има доста по-перспективни борси.

Коментар

Working...
                                X