Пф от години нито къпуват нито продават български акции от 2008 всичко във чужди дцк чужди облигации и акции а малкото акции които имат на бфб ще го набутат нагоре тези дни за доходност ... На бфб могат да бутат а за 2014 диходността им ще се окаже най важна ... Следвани рали
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГолемите играчи въобще не се намисат.В ситуация на свободно падане сме.Скоро може и лев да видим.
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТо проблемът е, че точно ни се налага да познаваме и отгатваме. Цената на акциите ни на БФБ няма много общо с отчетите и състоянието на предприятията. Енергонито все пак струваше 4 лв., а имаха само един патент. При ЦКБ по счетоводна стойност на акцията трябва да е 3 лв., ама на мотаме се от години на тия мижави цени. Още си спомням 2008 г. като си казвах: ей сега е момента да се купува на тия ниски цени, до 5 години ще сме излезли от дупката. Сега не смея да си помнисля и кога ще стигнем нормалните цени за акциите, но тук и на 1,7-1,8 ще съм доволна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемомко, тя тая игра не се играе на познаване във форума
тази игра се играе на борсата и единствено профита показва кой познава и кой не познава
първо трябва да имаш топки и да купиш, а после трябва да уцелиш момента на продажбата .................... тогава вече може да напишеш на някой:
иначе всяка мисирка може да напише с единия ник, че ще падне, а с другия ник може да напише обратното ................ все единия ник ще "познае"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнениеПозна! Респект!
тази игра се играе на борсата и единствено профита показва кой познава и кой не познава
първо трябва да имаш топки и да купиш, а после трябва да уцелиш момента на продажбата .................... тогава вече може да напишеш на някой:
Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнениеПозна! Респект!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМерси!! Не ми е за първи път ама го кажи на оня дето ме пори той нали разправяше че ще има да си чакам на 1.10 хаха.
ако стане 100 стинки ти пак няма да купиш защото ще чакаш 80 стинки
напълно те разбирам ................ преди 2 години когато акцията струваше 55 стинки ти си чакаше цена от 40 стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПък аз се надявам на тези 50% за да мога да изляза на печалба и да забравя поне временно за БФБ
Коментар
Коментар