Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеШляяяп мечките по връта!
Днес за сефте сложих кошничката, пък то някакви рогати се появиха.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТака се прави. Търговия да става. Добър оборот си направил на брокера.
Пък аз чакам да паднат под леФче, ама май няма да стане. Пък и не вися постоянно на борсата. К'ъвто съм "търговец" при тия обороти няма да изкарам и 100 лв на месец. Няма и за цигари. Добре че не пуша.
Трагедия....
Затова мисля и спекулата да яспирам.....
Пълня канчето на брокера.....не че не са и те хора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТези който ги купих на 1,33 ги продадох на 1,60 после пак купих на 1,33 и ги продадох на 1,31....после купих на 1, и ги продадох на 1,100 ,после купих на 1,027 и ги шитнах повечето на 1,14....сега имам около хиляда от 1,027 да преча на абонатите .....в сайта...
Пък аз чакам да паднат под леФче, ама май няма да стане. Пък и не вися постоянно на борсата. К'ъвто съм "търговец" при тия обороти няма да изкарам и 100 лв на месец. Няма и за цигари. Добре че не пуша.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТе същите ли са дето ги купи на 1.33 или са други?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетези който продадох на 1,14 ...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеАкцийката е добро решение, ако успееш да влезеш навреме! Могат да се направят добри парици, но не е за всеки, пич!
не е за всеки.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкцията е ликвидна и качествена , за два дни са похарчени цели 48 лв....
Ами ако не беше ликвидна и качествена.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкцията е ликвидна и качествена , за два дни са похарчени цели 48 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАма не виждам и да купуват.Скъпичка им се вижда артията а и с таз разклатена банкова система хептен не им се купуват банкови артии .Сори ама тук ще почакаш доста.
Акцията е ликвидна и качествена , за два дни са похарчени цели 48 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАз съм го казал много пъти. И за твое съжаление ще се окажа прав.
Няма кой да продава на тези цени, няма и да има.
Когато купувачите разберат това и наберат смелост, тогава ще видим +100%
Ако са умни ще направят едни бързи +25% на които ще изкупят акциите на балъците, но за засъжаление не са умни и ще купуват и на +200%
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеНека пак падне под левче, да допълним
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧакам аз тук едно избухване ма не идва бре.Младежа от 96 набор все това говори ма не виждам резултат.
Няма кой да продава на тези цени, няма и да има.
Когато купувачите разберат това и наберат смелост, тогава ще видим +100%
Ако са умни ще направят едни бързи +25% на които ще изкупят акциите на балъците, но за засъжаление не са умни и ще купуват и на +200%
Коментар
Коментар