IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Шляяяп мечките по връта!
    кат видях коментара, едва не се задавих от бързане да гледам резкия ръст на цената. дет се вика си мисля сигурно едни 10-15 стинки е отскочила, както се казва на всеки спекулант мокрите сънища. отивам - гледам, гледам - 2 стинки нагоре спрямо 3 стинки надолу вчера. ей изкарахте ми акъла бе. то бива бива оптимизъм, ама...
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Шляяяп мечките по връта!
      мдааа...
      Днес за сефте сложих кошничката, пък то някакви рогати се появиха.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Шляяяп мечките по връта!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Така се прави. Търговия да става. Добър оборот си направил на брокера.
          Пък аз чакам да паднат под леФче, ама май няма да стане. Пък и не вися постоянно на борсата. К'ъвто съм "търговец" при тия обороти няма да изкарам и 100 лв на месец. Няма и за цигари. Добре че не пуша.
          В момента по дадени позиции имам печалба по 10 лева...
          Трагедия....
          Затова мисля и спекулата да яспирам.....
          Пълня канчето на брокера.....не че не са и те хора....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Тези който ги купих на 1,33 ги продадох на 1,60 после пак купих на 1,33 и ги продадох на 1,31....после купих на 1, и ги продадох на 1,100 ,после купих на 1,027 и ги шитнах повечето на 1,14....сега имам около хиляда от 1,027 да преча на абонатите .....в сайта...
            Така се прави. Търговия да става. Добър оборот си направил на брокера.
            Пък аз чакам да паднат под леФче, ама май няма да стане. Пък и не вися постоянно на борсата. К'ъвто съм "търговец" при тия обороти няма да изкарам и 100 лв на месец. Няма и за цигари. Добре че не пуша.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Те същите ли са дето ги купи на 1.33 или са други?
              Тези който ги купих на 1,33 ги продадох на 1,60 после пак купих на 1,33 и ги продадох на 1,31....после купих на 1, и ги продадох на 1,100 ,после купих на 1,027 и ги шитнах повечето на 1,14....сега имам около хиляда от 1,027 да преча на абонатите .....в сайта...

Коментар

тези който продадох на 1,14 ...
                Те същите ли са дето ги купи на 1.33 или са други?

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                  Акцийката е добро решение, ако успееш да влезеш навреме! Могат да се направят добри парици, но не е за всеки, пич!
                  тези който продадох на 1,14 сега мога да ги купя на 1,07 ....
                  не е за всеки.....
                  Не е препоръка...

Коментар

Акцията е ликвидна и качествена , за два дни са похарчени цели 48 лв....
                    Ами ако не беше ликвидна и качествена.......
                    Акцийката е добро решение, ако успееш да влезеш навреме! Могат да се направят добри парици, но не е за всеки, пич!

Коментар

Те и на 3 лв. я взимаха. Според мен за дълги позицийки си е идеална. Е разбира се нашата борса не става много за динамична търговия, а по-скоро за инвестиране с хоризонти от 2-3 години мин., което мен ме устройва, така че се възползвам от промоцията тук, Където има шум има и пари.

Коментар

• Никак не е добре , да ни се казва толкова пряко , но си е заслужено ! Да и е честито на БНБ ; - право куме у очи
                        Last edited by X_Y; 14.11.2014, 11:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Ама не виждам и да купуват.Скъпичка им се вижда артията а и с таз разклатена банкова система хептен не им се купуват банкови артии .Сори ама тук ще почакаш доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                            Аз съм го казал много пъти. И за твое съжаление ще се окажа прав.

Няма кой да продава на тези цени, няма и да има.

Когато купувачите разберат това и наберат смелост, тогава ще видим +100%

Ако са умни ще направят едни бързи +25% на които ще изкупят акциите на балъците, но за засъжаление не са умни и ще купуват и на +200%
                            Ама не виждам и да купуват.Скъпичка им се вижда артията а и с таз разклатена банкова система хептен не им се купуват банкови артии .Сори ама тук ще почакаш доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              Нека пак падне под левче, да допълним
                              Ей дано, дано!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Чакам аз тук едно избухване ма не идва бре.Младежа от 96 набор все това говори ма не виждам резултат.
                                Аз съм го казал много пъти. И за твое съжаление ще се окажа прав.

Няма кой да продава на тези цени, няма и да има.

Когато купувачите разберат това и наберат смелост, тогава ще видим +100%

Ако са умни ще направят едни бързи +25% на които ще изкупят акциите на балъците, но за засъжаление не са умни и ще купуват и на +200%

Коментар

Working...
                                X