IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    преди 3 дни беше написал в темата за оптимизма, че си купувал акции само през юни месец защото цената на ЦКБ-то била паднала, а вчера написа че всеки месец инвестираш тук десетки хиляди

от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???

хайде по-сериозно...
    Четеш както на теб ти изнася.Става въпрос за бфб не за цкб.Важното е че ти си доволен нали на 53 ст само си купувал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Забрави ли юни месец?Да не живееш в друго измерение?
      преди 3 дни беше написал в темата за оптимизма, че си купувал акции само през юни месец защото цената на ЦКБ-то била паднала, а вчера написа че всеки месец инвестираш тук десетки хиляди

от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???

хайде по-сериозно...

Коментар

така ти се иска да стане, но добре е да разграничаваш реалността от мечтите си...
        Забрави ли юни месец?Да не живееш в друго измерение?

Коментар

Успех ама и друг път си казвал така а после се сгромолясва артията.
          така ти се иска да стане, но добре е да разграничаваш реалността от мечтите си...

Коментар

ЦКБ е банка номер едно и затова всеки месец купувам хиляди акции тук --- по евтино от това няма да стане

за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...
            Успех ама и друг път си казвал така а после се сгромолясва артията.

Коментар

Полки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз гледах а ти само пазареше.Сега пак гледам.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
              ЦКБ е банка номер едно и затова всеки месец купувам хиляди акции тук --- по евтино от това няма да стане

за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...

Коментар

Полки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз пазарих а ти само гледаше.Сега пак гледаш.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
                Няма нормални хора в Щатите,които да се интересуват от БГ-акции.Имам роднини и познати в три щата.Там нормалните хора единствено купуват земя тук в БГ-то,а теб кво да те мислим ти си """Голям""".Лелеле много ли станаха кавичките.......

Коментар

• Полки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз пазарих а ти само гледаше.Сега пак гледаш.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?

Коментар

• 2008 и 316 стотинки бяха оферта голяма

Коментар

Мене ме устройват и двете посоки защото всеки месец имам 20 к свободен кеш за инвестиране.
                      имаш свободен кеш всеки месец, ама кеша ти в трънки

виж преди 3 дни какво писа в "оптимизма"

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Напазарил съм артиите на цкб още юни кога се паникьосахте и продадохте на цената която исках да купувам.
                      не съм сигурен, че и тогава си купувал, ама ти си знаеш

сега си чакай да падне на 110 за да си купиш, така както цяло лято чакаше 80 стинки

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        даааааааааааааа, и не го крият, че са разпродали и чакат пак да се върне

до скоро щяха да купуват на 80 стинки, сега вече са готови и на 110 стинки да купуват
                        Никъде не съм казал че съм продал.Бъди спокоен тебе лично ще те информирам.Нали си ми статистика.Мене ме устройват и двете посоки защото всеки месец имам 20 к свободен кеш за инвестиране.Сега трябва да ти е станало ясно защо не оревавам форума като теб когато акциите падат ами даже се кефя на това.
                        Last edited by Andi11; 10.12.2014, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                          Благодаря на всички за коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това всеки съд ще определи като престъпление.
                          Все още не сме се оправили от труса с КТБ и БНБ. И това, което прави ЦКБ ще допринесе ли за възстановяването на доверието в банковата система? Или?

ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!

Камъчета много, колата е една!

Коментар

• Може ,някой да чете форума и с тази антиреклама която направи да са взели мерки
                            Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                            Е, защо така негативно? Нито съм Геновева, нито смятам случая за незначителна глупост. Ако и аз бях като теб негативен, бих казал, че човек вижда смисъл, само ако мисли. Но няма да ти кажа!

ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                              Ако си ощетен си има съд, където да си търсиш правата.
                              Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...
                              Е, защо така негативно? Нито съм Геновева, нито смятам случая за незначителна глупост. Ако и аз бях като теб негативен, бих казал, че човек вижда смисъл, само ако мисли. Но няма да ти кажа!

ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                                Извинявай, но имам чувството, че не си прочел първия ми пост. Става дума за текст в договора, който банката отказва да спази. Това не е обикновена грешка! Това е отказ от изпълнение на договор.
                                Ако си ощетен си има съд, където да си търсиш правата.
                                Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...

Коментар

Working...
                                X