Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗабрави ли юни месец?Да не живееш в друго измерение?
от това съдя, че ти не помниш тази седмица какво си писал ...................... как да очаквам от теб да помниш юни месец???
хайде по-сериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетака ти се иска да стане, но добре е да разграничаваш реалността от мечтите си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУспех ама и друг път си казвал така а после се сгромолясва артията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеЦКБ е банка номер едно и затова всеки месец купувам хиляди акции тук --- по евтино от това няма да стане
за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПолки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз гледах а ти само пазареше.Сега пак гледам.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
за няколко стинки доста хора ще загубят хиляди проценти доходност, но те си знаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПолки колкото и да се опитваш да извъртиш нещата фактите са си факти.Лятото аз пазарих а ти само гледаше.Сега пак гледаш.Повече приказваш излишно отколкото вършиш нещо.Много си малък за мен.Апропо да те питам само наясно ли си с бизнеса за превоз на товари в Щатите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМене ме устройват и двете посоки защото всеки месец имам 20 к свободен кеш за инвестиране.
виж преди 3 дни какво писа в "оптимизма"
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНапазарил съм артиите на цкб още юни кога се паникьосахте и продадохте на цената която исках да купувам.
сега си чакай да падне на 110 за да си купиш, така както цяло лято чакаше 80 стинки
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедаааааааааааааа, и не го крият, че са разпродали и чакат пак да се върне
до скоро щяха да купуват на 80 стинки, сега вече са готови и на 110 стинки да купуватLast edited by Andi11; 10.12.2014, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеБлагодаря на всички за коментарите! Но разберете - не става въпрос за компетентността на служителките от фронт или бек офисите. Става въпрос за това, че ръководството на банката или юристите им са наредили на споменатите служители да не спазват клаузите на сключваните с клиентите договори. Не успявам да намеря точното определение на това действие, но на практика то означава, че банката може да си тълкува както си иска договорите. А това всеки съд ще определи като престъпление.
Все още не сме се оправили от труса с КТБ и БНБ. И това, което прави ЦКБ ще допринесе ли за възстановяването на доверието в банковата система? Или?
ПП След някои от вашите коментари се замислих дали не пресилвам нещата. Но не, в края на краищата и най-малкото камъче може да обърне колата!
Камъчета много, колата е една!
Коментар
-
Може ,някой да чете форума и с тази антиреклама която направи да са взели меркиПървоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕ, защо така негативно? Нито съм Геновева, нито смятам случая за незначителна глупост. Ако и аз бях като теб негативен, бих казал, че човек вижда смисъл, само ако мисли. Но няма да ти кажа!
ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеАко си ощетен си има съд, където да си търсиш правата.
Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...
ПП Днес ми се обадиха от ЦКБ, извиниха ми се неколкократно и въпросът е уреден. Е, май и там има нормални служители!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеИзвинявай, но имам чувството, че не си прочел първия ми пост. Става дума за текст в договора, който банката отказва да спази. Това не е обикновена грешка! Това е отказ от изпълнение на договор.
Не виждам смисъл да ревеш по форумите като многострадалната Геновева за някаква незначителна глупост...
Коментар
Коментар