Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнениеПозна! Респект!Last edited by Ташунко със сапа; 18.12.2014, 17:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо не беше Ктб то не беше Пиб а сега и пенсионната реформа.От де да дойде ръст а и да има ще е рахитен.За мен е все тая.Като неще да расте да пада тогава.Ще пазарим кво пък толкоз.
И тук позна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо ми се струва че някой се напасаха хубаво на 1.25 лв като тия дни може и на 1.10 да се купува пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Steel Разгледай мнениеИ аз това... повдигане чакам.
А кога ли ще е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеа така
само зелени емотикони искам да виждам
пътя го знаете
първа цел 1,80 ............ втора цел 2,50
И аз това... повдигане чакам.
А кога ли ще е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение... да се хванем за зелено
само зелени емотикони искам да виждам
пътя го знаете
първа цел 1,80 ............ втора цел 2,50
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеХа така.
Можеш ли разбра,
Що се радва, що се радва./x2/
Що не плаче, а се радва.
Текст от песен
За който не знае първата част - да му напомня какво се очаква
Пролет пукна, пролет пукна,
Ние не, ние не.
Вятър духна, вятър духна,
Ние не, ние не.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеох, недейте, че ще ме уморите от смях. Та нали всички банки в страната се регулират от един орган. Толкова са стабилни тия западняци, че като почна кризата преди 6 години и един лев не им дадоха на тукашните си поделения. Не помните ли каква поголовна сеч на служители направиха. Само българските банки не уволняваха и пак си минаха стабилно през кризата. Така, че да не ми ги пробутват тия въобще. За мен като акционер, тази новинка е много добра и означава, че в края на януари можем да видим цена от 1.7 за акция, което ще си е с едни 50% +Last edited by Ташунко със сапа; 13.12.2014, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИмало е и пренасочване към приеманите за най-стабилни институции със западни банки майки, но много клиенти тръгват отново към офертите за високи лихви и според представители на три от обслужващите банки има сериозен приток към институциите с българска собственост и най-вече към ПИБ и ЦКБ.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...=komentirano24
Коментар
-
Имало е и пренасочване към приеманите за най-стабилни институции със западни банки майки, но много клиенти тръгват отново към офертите за високи лихви и според представители на три от обслужващите банки има сериозен приток към институциите с българска собственост и най-вече към ПИБ и ЦКБ.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...=komentirano24
Коментар
Коментар