IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
    И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
    И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от trola
      Първоначално изпратено от PLP
      В очакване на решенията на Конгреса за плана на Полсън и Бернанке -Дау стопи загубата и в момента е на плюс.
      DJIA11031.20+0.14%

верно бе
      А в момента 10882 !!!! К'о ста'а ......???
      ми търгуват хората има динамика . нещо те притеснява ,че индекса променя стойностите си по време на търговия ???????????????
      АНАЛизатора се учудва , че чичо му ДАУ одеве като излезе на зелено и му удариха стопа и за това сега има "К'о ста'а баф мааму"
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от COBOSCHETO
        Брех брех ...Dow Може днеска да отсъмне зелен ..ми се чини
        Амин
        Само с Амин не става....трябват и пари..........само за инфо 1мин. преди затваряне 10851 ;-) алилуя.....
        DJIA10854.90-1.46%

Коментар

• Ни познах ..пак ни дойде мензиса ....-1,51 % надолу сме

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Брех брех ...Dow Може днеска да отсъмне зелен ..ми се чини
            Амин
            Само с Амин не става....трябват и пари..........само за инфо 1мин. преди затваряне 10851 ;-) алилуя.....

Коментар

В очакване на решенията на Конгреса за плана на Полсън и Бернанке -Дау стопи загубата и в момента е на плюс.
              DJIA11031.20+0.14%

верно бе
              ми търгуват хората има динамика . нещо те притеснява ,че индекса променя стойностите си по време на търговия ???????????????

Коментар

• Нали знаете, че всички американски филми имат щастлив край.
                И този няма да направи изключение.
                Успех на оптимистите.

Коментар

DJIA11031.20+0.14%

верно бе

Коментар

определено сега е много изгоден момент според мен .този 60-70 % спад на акциите за последната година предполагат че е време за обръщане на тренда , особено при 6% ръст на икономиката и предстоящи големи инвестиции в инфраструктура и енергетика .Може би и при нас нещата ще тръгнат след изборите Сложен ребус
                    А случайно да си чувал за удължена импулсна вълна - фибо 161.8 да не повдигам въпроса за 261.8 например,че тогава може да има и инфаркти.....

а случайно да си чувал че пазара се ръководи от страх и алчност и техническият анализ е само един елемент от прогнозата !!!!! случайно да знаеш че психическата нагласа на пазрните учстници е водеща за посоката на пазарите. слухове манипулации , вътрешна информация -това са други фактори който могат да разбият техническият ти анализ на пух и прах

Ами аз ако не бях чувал за тези неща едва ли март-април още щях да ти пиша, че очаквам СОФИКС на 700-750 пункта!!!
                    ее не падаш по гръб не съм получил писмото обаче . да не го пусна по български пощи ? сигурно се е загубило обаче ако ми беше писал щеше да ми спестиш много пари !!! кажи за следващите 3 месеца ориентировъчна прогноза

Коментар

• А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от _1912_
                        Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от kif
                        Поздрави за АТИЛА, който днес пусна статията за манипулациите с П/Е на Софикс-а!
                        Вече имаме корекция - актуалното му състояние е 10,61
                        това съм го пропуснал
                        кои п/е? на инвестора ли?
                        на страницата на БФБ и статията на Мариян от миналата седмица
                        не съм допускал, че на страницата на бфб може да има грешка
                        Браво на АТИЛА!

а статията, ако не греша беше, че нашите п/е са по-високи нали?
                        точно така

до днес на страницата на БФБ П/Е беше 12.84 , а след обяд го направиха 12.93

сега вече е верното май

трябва човек сам да си смята всичко , но нали чуждите инвеститори като отворят страницата на БФБ и като видят П/Е 13 и си казват , "абе , след някой месец като падне на 10 пак ще погледна"
                        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Баси и сесията е там ... -, +, ... и пак назад 1,5 ...

Сега ще изпълзят апокалиптиците ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                            Пак спекулации! Мамицата му!

Sen Dodd:Treasury Rescue Plan Unacceptable In Current State

Демократи и републиканци.... кой кого ще изклати!
                            борбата е жестока за президенското място
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Поздрави за АТИЛА, който днес пусна статията за манипулациите с П/Е на Софикс-а!
                              Вече имаме корекция - актуалното му състояние е 10,61
                              Пълен *ашак. Кой знае, откога не е актуализиран.

Коментар

определено сега е много изгоден момент според мен .този 60-70 % спад на акциите за последната година предполагат че е време за обръщане на тренда , особено при 6% ръст на икономиката и предстоящи големи инвестиции в инфраструктура и енергетика .Може би и при нас нещата ще тръгнат след изборите Сложен ребус
                                А случайно да си чувал за удължена импулсна вълна - фибо 161.8 да не повдигам въпроса за 261.8 например,че тогава може да има и инфаркти.....

а случайно да си чувал че пазара се ръководи от страх и алчност и техническият анализ е само един елемент от прогнозата !!!!! случайно да знаеш че психическата нагласа на пазрните учстници е водеща за посоката на пазарите. слухове манипулации , вътрешна информация -това са други фактори който могат да разбият техническият ти анализ на пух и прах
                                Ами аз ако не бях чувал за тези неща едва ли март-април още щях да ти пиша, че очаквам СОФИКС на 700-750 пункта!!!

Коментар

X