If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а загубите при ПИБ може и да са повече - абе вие изобщо вярвате ли му на този смешник?
никой на никой не вярва .всички прилики с действителността са случайни. само дето Петър Караиванов е журналист а се опитва да изглежда като Уорън Бъфет . еми не става и това е .
1912 - теб сега това ли те гложди - да не земе да съм уцелил дънцето и да съм вкарал 37-38% баш на дъното. бих много се радвал ако е така :-), no все още си мисля, че не сме видели дъното :-(
дано този път греша :-), дано поне веднъж и аз не позная :-)
Пеньо , радвам се ако си оцелил или оцелиш дъното , когато и да е се случи това
Пеньо , искам всички които имат някакви кинти отделени за БФБ да влезнат на дъно , когато и да се случи това
Пеньо , запомни , че при мене няма злоба и никога не е имало - просто приемам фактите без никакви чувства
А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
аха видях :-)
на тва обикновено му викат bear market rally или капан за бици /bull trap / :-)
ако си следил в другата тема бях къс за малко/30-40 поинта/ точно преди ралито :-)
Хайде не се подигравайте толкова с спомен . Голяма работа че губим пари сега нали ще печелим утре той си казва мнението човека пък и вече не е толкова злорад както преди .
баце, не бъркай подигравката с безпомощното и безпочвено заяждане ;-) подигравка ще е ако аз почна да им се присмивам, че уж големи патрони и капацитети, а се нагърмяха така левашки на БФБ и вече близо година само се "декапитализират" (ихаааа - кво ли ще е това декапитализация на ФЛ? :-), явно ще е нещо болезнено, понеже някой го резна през кръста като го прочете). подобно нещо досега не съм правел и няма да правя.
искам теб да те питам нещо - ако някой тук почне те обижда, че си циганин ще се обидиш ли ;-), ами като знаеш, че не си, много ясно че освен да те раzсмеят, нищо друго не мой те бодне. същото е и при мен - първо съм бил пеньо, после и гаджето ме напуснало. само дето гаджето ми сега си е у тях и 99% чете това, което пишем и сигурно му се смее на пепчо повече отколкото аз :-)
1912 - теб сега това ли те гложди - да не земе да съм уцелил дънцето и да съм вкарал 37-38% баш на дъното. бих много се радвал ако е така :-), no все още си мисля, че не сме видели дъното :-(
братле мен не ме обиждат защото аз не обиждам никой . когато печеля съм щастлив а когато губя съм нещастен обаче не обиждам защото никой не ми е виновен за нищо .
А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
пепинка, 70-80% кеш и останалото за бърза спекулка. обявявал съм винаги кога влизам и кога излзиам. май това ви дразни повече - не точните ми прогнози, ами това, че по време на срив, някой улавя и най-малките движения и печели, за разлика от вас ;-)
е да те*бЪ във влизането и излането със 100 лв смачканяк, с печалба 5 лв не си интересен. Отиваш пеш до орландовци и печелиш от такси
Хайде не се подигравайте толкова с спомен . Голяма работа че губим пари сега нали ще печелим утре той си казва мнението човека пък и вече не е толкова злорад както преди .
баце, не бъркай подигравката с безпомощното и безпочвено заяждане ;-) подигравка ще е ако аз почна да им се присмивам, че уж големи патрони и капацитети, а се нагърмяха така левашки на БФБ и вече близо година само се "декапитализират" (ихаааа - кво ли ще е това декапитализация на ФЛ? :-), явно ще е нещо болезнено, понеже някой го резна през кръста като го прочете). подобно нещо досега не съм правел и няма да правя.
искам теб да те питам нещо - ако някой тук почне те обижда, че си циганин ще се обидиш ли ;-), ами като знаеш, че не си, много ясно че освен да те раzсмеят, нищо друго не мой те бодне. същото е и при мен - първо съм бил пеньо, после и гаджето ме напуснало. само дето гаджето ми сега си е у тях и 99% чете това, което пишем и сигурно му се смее на пепчо повече отколкото аз :-)
Коментар