IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Пешката е изнервен заради Енемона.
    а загубите при ПИБ може и да са повече - абе вие изобщо вярвате ли му на този смешник?
    Ми аз нямам нищо против да излезне прав.Сега е на ход втората част от "прогнозата" му - За 18 месеца Софикс 2200
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      Първоначално изпратено от B.Graham
      а загубите при ПИБ може и да са повече - абе вие изобщо вярвате ли му на този смешник?
      никой на никой не вярва .всички прилики с действителността са случайни. само дето Петър Караиванов е журналист а се опитва да изглежда като Уорън Бъфет . еми не става и това е .

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
        1912 - теб сега това ли те гложди - да не земе да съм уцелил дънцето и да съм вкарал 37-38% баш на дъното. бих много се радвал ако е така :-), no все още си мисля, че не сме видели дъното :-(
        дано този път греша :-), дано поне веднъж и аз не позная :-)

Пеньо , радвам се ако си оцелил или оцелиш дъното , когато и да е се случи това

Пеньо , искам всички които имат някакви кинти отделени за БФБ да влезнат на дъно , когато и да се случи това

Пеньо , запомни , че при мене няма злоба и никога не е имало - просто приемам фактите без никакви чувства
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Първоначално изпратено от greedy
          Първоначално изпратено от PLP
          А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
          И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
          И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
          Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
          аха видях :-)
          на тва обикновено му викат bear market rally или капан за бици /bull trap / :-)
          ако си следил в другата тема бях къс за малко/30-40 поинта/ точно преди ралито :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Първоначално изпратено от trola
              Хайде не се подигравайте толкова с спомен . Голяма работа че губим пари сега нали ще печелим утре той си казва мнението човека пък и вече не е толкова злорад както преди .
              баце, не бъркай подигравката с безпомощното и безпочвено заяждане ;-) подигравка ще е ако аз почна да им се присмивам, че уж големи патрони и капацитети, а се нагърмяха така левашки на БФБ и вече близо година само се "декапитализират" (ихаааа - кво ли ще е това декапитализация на ФЛ? :-), явно ще е нещо болезнено, понеже някой го резна през кръста като го прочете). подобно нещо досега не съм правел и няма да правя.
              искам теб да те питам нещо - ако някой тук почне те обижда, че си циганин ще се обидиш ли ;-), ами като знаеш, че не си, много ясно че освен да те раzсмеят, нищо друго не мой те бодне. същото е и при мен - първо съм бил пеньо, после и гаджето ме напуснало. само дето гаджето ми сега си е у тях и 99% чете това, което пишем и сигурно му се смее на пепчо повече отколкото аз :-)
              1912 - теб сега това ли те гложди - да не земе да съм уцелил дънцето и да съм вкарал 37-38% баш на дъното. бих много се радвал ако е така :-), no все още си мисля, че не сме видели дъното :-(
              братле мен не ме обиждат защото аз не обиждам никой . когато печеля съм щастлив а когато губя съм нещастен обаче не обиждам защото никой не ми е виновен за нищо .

Коментар

"декапитализират" (ихаааа - кво ли ще е това декапитализация на ФЛ? :-)
                ми аз не съм капацитет по икуномичискити въпроси ша знаиш:-) ма тва сигурну ши и къто им пада ПАЗАРНАТА КАПИТАЛИЗАЦИЯ на тия ФЛ :-)

Коментар

• Пешката е изнервен заради Енемона.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                    Първоначално изпратено от PLP
                    А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
                    И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
                    И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
                    Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      Нали знаете, че всички американски филми имат щастлив край.
                      И този няма да направи изключение.
                      Успех на оптимистите.
                      Това моето момче обаче не е филм,а грозната ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ като на 09.08.1945г в НагЪзаки!!!
                      Пак си превъзбуден и преувеличаваш.
                      Грозна днес и красива утре. Така е в живота моето момче.
                      Послушай стария джедай и спри да се излагаш.

Коментар

пепинка, 70-80% кеш и останалото за бърза спекулка. обявявал съм винаги кога влизам и кога излзиам. май това ви дразни повече - не точните ми прогнози, ами това, че по време на срив, някой улавя и най-малките движения и печели, за разлика от вас ;-)
                        е да те*бЪ във влизането и излането със 100 лв смачканяк, с печалба 5 лв не си интересен. Отиваш пеш до орландовци и печелиш от такси

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          Нали знаете, че всички американски филми имат щастлив край.
                          И този няма да направи изключение.
                          Успех на оптимистите.
                          Това моето момче обаче не е филм,а грозната ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ като на 09.08.1945г в НагЪзаки!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                            Хайде не се подигравайте толкова с спомен . Голяма работа че губим пари сега нали ще печелим утре той си казва мнението човека пък и вече не е толкова злорад както преди .
                            баце, не бъркай подигравката с безпомощното и безпочвено заяждане ;-) подигравка ще е ако аз почна да им се присмивам, че уж големи патрони и капацитети, а се нагърмяха така левашки на БФБ и вече близо година само се "декапитализират" (ихаааа - кво ли ще е това декапитализация на ФЛ? :-), явно ще е нещо болезнено, понеже някой го резна през кръста като го прочете). подобно нещо досега не съм правел и няма да правя.
                            искам теб да те питам нещо - ако някой тук почне те обижда, че си циганин ще се обидиш ли ;-), ами като знаеш, че не си, много ясно че освен да те раzсмеят, нищо друго не мой те бодне. същото е и при мен - първо съм бил пеньо, после и гаджето ме напуснало. само дето гаджето ми сега си е у тях и 99% чете това, което пишем и сигурно му се смее на пепчо повече отколкото аз :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от _1912_
                              Първоначално изпратено от kif
                              Поздрави за АТИЛА, който днес пусна статията за манипулациите с П/Е на Софикс-а!
                              Вече имаме корекция - актуалното му състояние е 10,61
                              +1
                              + 1

браво и на атила и на киф

абе браво на всички оптимисти дето издържаха на напъна
                              А утре като го изпуснат какво ли ще последва?!
                              Кой какво ще изпуска утре бе, Петка. Замисли се малко.
                              Тая глава, за какво ти е.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                                Първоначално изпратено от kif
                                Поздрави за АТИЛА, който днес пусна статията за манипулациите с П/Е на Софикс-а!
                                Вече имаме корекция - актуалното му състояние е 10,61
                                +1
                                + 1

браво и на атила и на киф

абе браво на всички оптимисти дето издържаха на напъна
                                А утре като го изпуснат какво ли ще последва?!

Коментар

Working...
                                X