If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
машинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
И катафалка под наем да ползваш - нямам против. Мечокът го харесвам, не си познал.
В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание.
Петре, днес е 5-тия ден ;-)
Очевидно не са се провалили......ама някой трябва да чете
пепинка, 70-80% кеш и останалото за бърза спекулка. обявявал съм винаги кога влизам и кога излзиам. май това ви дразни повече - не точните ми прогнози, ами това, че по време на срив, някой улавя и най-малките движения и печели, за разлика от вас ;-)
е да те*бЪ във влизането и излането със 100 лв смачканяк, с печалба 5 лв не си интересен. Отиваш пеш до орландовци и печелиш от такси
машинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание.
той за това ли е плюел срещу ДФ, за да може да купи по-евтино
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
аха видях :-)
на тва обикновено му викат bear market rally или капан за бици /bull trap / :-)
Ний у наше село не сме чували за такива вносни думичкище поживеем ще видим какво ще стане.
Казах му още в началото съвсем добронамерено, че го чакам под 15, обаче Пешо коли и беси. И яде дебелия разбира се.
Ами който си играе с огъня няма как да не се опари. Още Жан Жак Русо го е казал. Пешо-Пешоооо = срам и резил.
А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
аха видях :-)
на тва обикновено му викат bear market rally или капан за бици /bull trap / :-)
Ний у наше село не сме чували за такива вносни думичкище поживеем ще видим какво ще стане.
Коментар