IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от kif
    Пешката е изнервен заради Енемона.
    а загубите при ПИБ може и да са повече - абе вие изобщо вярвате ли му на този смешник?
    Ми аз нямам нищо против да излезне прав.Сега е на ход втората част от "прогнозата" му - За 18 месеца Софикс 2200
    Още малко търпение....първо на теб ще обадя като му дойде времето и ще имаш 3 дни аванс пред другите.

И....тогава гледай как ще се развият събитията.....пак ще съм виновен аз, а те пак "контра" ще ми играят.............
    Е сега остава да чакаме тия 18 месеца.Нищо работа.
    ти сега му се натегна с анкетата и на теб първи ще ти дадат инфо
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      машинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
      и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
      без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
      сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.
      И катафалка под наем да ползваш - нямам против. Мечокът го харесвам, не си познал.

Коментар

а загубите при ПИБ може и да са повече - абе вие изобщо вярвате ли му на този смешник?
        Ми аз нямам нищо против да излезне прав.Сега е на ход втората част от "прогнозата" му - За 18 месеца Софикс 2200
        Още малко търпение....първо на теб ще обадя като му дойде времето и ще имаш 3 дни аванс пред другите.

И....тогава гледай как ще се развият събитията.....пак ще съм виновен аз, а те пак "контра" ще ми играят.............
        Пак не ме разбра - малко търпение по моите разбирания е между 3 и 6 месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
          Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
          КомплексЪ, какво става бе, момче.
          Разбиха те тая вечер и то без моя помощ.
          остави го сега Пеньо , че ще закъснее за работа , ако трябва да ти отговаря

Пеньо , лека и доходна работа , а утре като се прибереш в 7.30 часа не ми пиши нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif

В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
              След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание
              .

Петре, днес е 5-тия ден ;-)
              Очевидно не са се провалили......ама някой трябва да чете

Коментар

• Първоначално изпратено от Маша и Мечокът
                Първоначално изпратено от споменЪ
                пепинка, 70-80% кеш и останалото за бърза спекулка. обявявал съм винаги кога влизам и кога излзиам. май това ви дразни повече - не точните ми прогнози, ами това, че по време на срив, някой улавя и най-малките движения и печели, за разлика от вас ;-)
                е да те*бЪ във влизането и излането със 100 лв смачканяк, с печалба 5 лв не си интересен. Отиваш пеш до орландовци и печелиш от такси
                машинка, пак си прекалила с водката май? така ли "лекуваш" болката от загубените на бфб парички :-(? парите не са всичко на тоз свят девойче, я по-ведро го раздавай ;-)
                и да не зема сега да те разочаровам - на таски последно съм се качвал чнуари месец, а на автобус дори не си спомням - 4-5 години поне ;-)
                без кола не мърдам никъде, дори на заведение - по принцип пия по две бири или едно малко (не съм фен на алкохола), а когато рядко се случи да пийна като хората, кара гаджето ми ;-)
                сега дишай дълбоко и лягай да спинкаш, че мечо е лош, не е добра партия за набалбукано в акции руско девойче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  КомплексЪ, какво става бе, момче.
                  остави го сега Пеньо , че ще закъснее за работа , ако трябва да ти отговаря

Пеньо , лека и доходна работа , а утре като се прибереш в 7.30 часа не ми пиши нищо
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif

В момента се водят преговори с един ДФ да бъде купен поради липса на свеж ресурс и НЕВЪЗМОЖНОСТ да посрещне плащанията си с дискаунт от 5% ;-)
                    След 3 дни ако преговорите се провалят ще ви информирам за кой точно става въпрос.До тогава се налага да пазя мълчание
                    .

той за това ли е плюел срещу ДФ, за да може да купи по-евтино
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Коментар

• КомплексЪ, какво става бе, момче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

.

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                            Първоначално изпратено от greedy
                            Първоначално изпратено от PLP
                            А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
                            И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
                            И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
                            Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
                            аха видях :-)
                            на тва обикновено му викат bear market rally или капан за бици /bull trap / :-)
                            Ний у наше село не сме чували за такива вносни думичкище поживеем ще видим какво ще стане.
                            Успех :-)

Коментар

Казах му още в началото съвсем добронамерено, че го чакам под 15, обаче Пешо коли и беси. И яде дебелия разбира се.
                              Ами който си играе с огъня няма как да не се опари. Още Жан Жак Русо го е казал. Пешо-Пешоооо = срам и резил.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                                А ти за VIX да си чувал -я го намери и му хвърли едно око за Дау)))))
                                И за VIX и за TICK и за TRIN съм чувал,пък и за други трудно произносими думички и индикатори ;-)
                                И ние пушим цигари KENT и хапваме бонбонки tic tac.Я сега кажи как DOW ще е на 12500 до две седмици и как това ще се отрази на SOFIX, че тука много оптимисти увесиха вече носове ,a трябва и репата да покриват :-)
                                Абе имаше едни такива като теб в петък ги предупредих че Дау ще изкърти небето и не вярваха -ама предполагам си видял тогава какво стана.
                                аха видях :-)
                                на тва обикновено му викат bear market rally или капан за бици /bull trap / :-)
                                Ний у наше село не сме чували за такива вносни думичкище поживеем ще видим какво ще стане.

Коментар

Working...
                                X