IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind

k'vi HangSeng, k'vi Nikkei, k'vi izmishliotini se vihrqt samo tuka ot kuco,slqpo i sakato!..
    da hodqt da se besqt i samoubivat tiq s korelaciite na BFB s Korea i Japan!!!
    aman ot gazirani budali!
    Куцо, сляпо и сакато си изкарва приятно по "пуфовете" а ти гледаш и уригаш като немски просяк.
    Ходи се вземи в ръце, че много станахте отворените плювалници.
    И като казваш "аман" гледай да не те вземат немците за рязан фес.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от _1912_
      Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от споменЪ
      ...: пълен игнор на апокалиптиците, споменЪ дори няма да чета какво пишеш, понеже съм щраус със заровена в пясъка глава :-)
      Я кажи по-добре за пазарната капитализация на физическите лица.
      Пеньо , а на мене кажи за пазарната капитализация на юридическите лица
      кой е пеньо? този от биг брадър ли?
      ти друг познаваш ли ?
      и този не го познавам
      и не ми е притрябвало
      ама ми стана интересно
      за него ли става дума все пак?
      ами той казва , че бил същият , ама аз като не ги познавам - му вярвам , че е един и същи човек

той се гордее с участието си в БигБрадър , нали му оправиха безплатно зъбките там

сега се гордее и с участието си в този форум и теорията си за пазарната капитализация на физическите лица.
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Та споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
        готин, преди време с нетърпение чакаше "стария" споменчо да ти "пее" и попиваше ли, попиваше - жадно, жадно :-)
        ако знаеше кой е "стария" споменчо изобщо нямаше да си и помислиш дали сам съм стигнал до изводите и тезите, които вече блиазо година ви споделям или съм ги преписал ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
          Първоначално изпратено от trola
          ...: пълен игнор на апокалиптиците, споменЪ дори няма да чета какво пишеш, понеже съм щраус със заровена в пясъка глава :-)
          еееииии голям смях тука. пенъо е от чирпан не от ББ
          какво е това ББ ?

БИГ БРАДАР, БАТЕ БОЙКО каквото ти харесва повече

Пеньо е от Старазагорско

Коментар

• 1912, за последен път си губя времето като се ровя из архива на форума, за да оборвам откровенните ти лъжи. спри се бе човек. не осъзнаваш ли, че по този начин ме караш да те опровергавам и да си правя реклама. това което съм цъкнал долу е от 01.06.2008г. прочетете и вижте с каква невероятна точност съм прогнозирал движението на индекса през това време. виж какво съм ти писал за 700-750, виж какво съм ти писал за 980 и временното обръщане. кой е познавал с подобна тоност развитоето на пазара и като стойности и като време? вие сте баси злобливите и завистливи парчета. напълно си заслужавате събдата :-(

това което казва споменъ е вярно , но това не означава че на БФБ акциите няма да се качват с по-бавен темп разбира се .Капиталите излизат от САщ и търсят къде да бъдат инвестирани
            аз не съм казал, че всичко ще падне и няма се съвземе. просто говоря общо за пазара. не се заблуждавам, че всички дружества на бфб ще излезнат на загуба или ще намалят печалбите. дори по време на рецесия си има сектори, които се облажват. но всички видяхме как реагират инвеститорте на лоши отчети. сега ги нямаше чужденците да се оправдаваме с тях. моите очаквания са, че точно поради кофти отчети за шестмесечието нещата пак ще тръгнат надолу. според мен това движение по посока надолу ще бъде последно и след него наистина ще сме нагоре. аз не съм баба ванга, като казвам 700-750, това си е по мои сметки и при определен сценарии. разработил съм си различни варианти. има такъв при който софикс пада до 980 и обръща, има и при 865. а най-песимистичния е 700-750. в едно съм сигурен за себе си - софикс ще падне под 1000. най-голямото ми доказателство, че наистина мисля така е, че не си вкарах всичките пари на 1100 и не ги задържах после. с този факт доста олеква тезата на дончо, пепи и люкчо, че съм плашил, за да мога да купя евтинко. ако не вярвам в софикс под 1000 и то на 99.99%, щях да накупя още на 1100. наивно е да се мисли, че всичко вече е ок и сме тръгнали нагоре. последствията от случващото се навън , тепърва ще се отзрази у нас. това си е мое виждане за нещата.
            успех на всички и умната. важното е да не бъдете щрауси като дончо!

Коментар

ти друг познаваш ли ?
              и този не го познавам
              и не ми е притрябвало
              ама ми стана интересно
              за него ли става дума все пак?
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Колеги , това нашето ни Ви ли прилича но "Пир по време на чума ".... спомняте ли си темата за Юг маркет..... в момента някой ни продава пушек , а ние глупак изкарваме продавача....

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                  дами и господа . как според вас ще се развият нещата в следващите няколко дни?? аз лично вече нямам никаква идея !!! долара пак се срина петрола пак на 120$ фондовите борси отново надолу !! имам чувството че каквото и да се случи все е на зле !?!
                  То е така. Ама няма как ... едно нещо да се оправи, трябва да се обърка съвсем. По мое мнение, копаем надолу в дъното. В момента влизат най дългосрочните инвеститори - държавата. Тя, било то Русия или САЩ, може да чака достатъчно дълго, за да излезе на печалба.

Нормално е нефта на скача, долара отслабва, а и неговия спад бе в следствие на това, че се очакваше рецесия в целия свят, която да намали ползването. Но сега с план за икономическа експанзия не се знае как и какво ще е положението. Това е все едно на един грохнал маратонец директно да му забиеш адреналин в сърцето - това е реално инжекцията, която мислят да направят. Въпроса е, че и те самите не са наясно как това ще помогне на проблемите - безработица и ипотеки. Допълнително отделените пари за програми за инфраструктурно строителство са над 50 милиарда и се очаква те да подкрепят строителния сектор, който е в мъртва точка - 17 годишно дъно.

Чета за ипотеките ... странно, че дори и тези нива им се виждат ниски - те ако бяха в БГ, всички щяхме да сме с нови жилища. Фиксирани 5,80 процента, 30 годишни - красота. Демократите предлагат и допълнителна поправка - съдия да може да променя ипотеката, в смисъл, ако е настъпила безработица в семейството и доходите са намалели, семейството да може да се обърне към съдия, който може да преразгледа ипотеката, да я намали или временно да преустанови плащанията с цел семействата да запазят жилищата си.

С други думи - положението е мазало, но споко, ще се оправи някой ден.

Всички се обединяват под едно мнение - необходими са комплекси мерки, само една мярка няма да е достатъчна. Прогнозите са лоши - ако кризата продължи, то близо 11 % от работещите американци в момента работят в застрашените сектори - финанси, строителство, продажби на дребно. Ако към тях се добяват и малките и средни фирми, на които кредита е живителна струя, за да се развиват - това означава над 25 % от работещите в момента американци ще бъдат пряко засегнати и тогава тези пари пак ще трябва да се дадат, но под формата на обезщетения за безработица и помощи. Но пък същевременно ще намалеят приходите в бюджета им, защото тези хора няма как да плащат данъци, което от своя страна ще доведе до спад в парите за образование, социални програми, здравеопазване.
                  определено има резон обаче аз се опитвам да си създам някаква стратегия за следващите около 6-9 месеца . проблема е че е голям хаосът и май ще действаме повече на интуиция отколкото на логически разсъждения .

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                    какво е това ББ ?

Пеньо е от Старазагорско

Коментар

Коментар

• Та споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
                        Life won't wait for you.

Коментар

ти друг познаваш ли ?

Коментар

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                              дами и господа . как според вас ще се развият нещата в следващите няколко дни?? аз лично вече нямам никаква идея !!! долара пак се срина петрола пак на 120$ фондовите борси отново надолу !! имам чувството че каквото и да се случи все е на зле !?!
                              То е така. Ама няма как ... едно нещо да се оправи, трябва да се обърка съвсем. По мое мнение, копаем надолу в дъното. В момента влизат най дългосрочните инвеститори - държавата. Тя, било то Русия или САЩ, може да чака достатъчно дълго, за да излезе на печалба.

Нормално е нефта на скача, долара отслабва, а и неговия спад бе в следствие на това, че се очакваше рецесия в целия свят, която да намали ползването. Но сега с план за икономическа експанзия не се знае как и какво ще е положението. Това е все едно на един грохнал маратонец директно да му забиеш адреналин в сърцето - това е реално инжекцията, която мислят да направят. Въпроса е, че и те самите не са наясно как това ще помогне на проблемите - безработица и ипотеки. Допълнително отделените пари за програми за инфраструктурно строителство са над 50 милиарда и се очаква те да подкрепят строителния сектор, който е в мъртва точка - 17 годишно дъно.

Чета за ипотеките ... странно, че дори и тези нива им се виждат ниски - те ако бяха в БГ, всички щяхме да сме с нови жилища. Фиксирани 5,80 процента, 30 годишни - красота. Демократите предлагат и допълнителна поправка - съдия да може да променя ипотеката, в смисъл, ако е настъпила безработица в семейството и доходите са намалели, семейството да може да се обърне към съдия, който може да преразгледа ипотеката, да я намали или временно да преустанови плащанията с цел семействата да запазят жилищата си.

С други думи - положението е мазало, но споко, ще се оправи някой ден.

Всички се обединяват под едно мнение - необходими са комплекси мерки, само една мярка няма да е достатъчна. Прогнозите са лоши - ако кризата продължи, то близо 11 % от работещите американци в момента работят в застрашените сектори - финанси, строителство, продажби на дребно. Ако към тях се добяват и малките и средни фирми, на които кредита е живителна струя, за да се развиват - това означава над 25 % от работещите в момента американци ще бъдат пряко засегнати и тогава тези пари пак ще трябва да се дадат, но под формата на обезщетения за безработица и помощи. Но пък същевременно ще намалеят приходите в бюджета им, защото тези хора няма как да плащат данъци, което от своя страна ще доведе до спад в парите за образование, социални програми, здравеопазване.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                                б.грахам, нямаш грижи, но само ако ни кажеш с колко ти олекнаха джобовете през последната година, щото съдейки по завистта и злобата дето струят от теб, бая ще да е ;-)
                                Доста ми олекнаха джобовете.Не съм го крил.И капчица злоба няма у мен обаче.Защото за загубите съм си виновен аз.Към теб изпитвам само насмешка, както към всеки папагал, който само повтаря нещо написано му от друг.Само така мога да си обясня "теорията" ти за пазарната капитализация на физическите лица
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X