If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брех брех ...Dow Може днеска да отсъмне зелен ..ми се чини
Амин
А ... зелен или червен, няма значение. Важен е плана, той ще определи движението. Ако пазара го приеме добре, чака ни нагоре. Ако не - каските и по пързалката ...
Много си прав Айк/бивш Густав/.Напоследък доста съм съгласен с мненията ти
Саркози - Обединена Европа не изключва възможността за създаване на общо икономическо пространство с Русия.
Те това би било интересно.
То това ако стане, ще е повече от добре. Но то и няма друг път за Европа - трябват нови пазари, суровини, енергия. На Русия - силно гражданско производство, повишаване на стандарта и пазарна икономика.
Ще стане.
Скромното ми мнение е че това е бъдещето.Няма да е скоро но ...
Амин
А ... зелен или червен, няма значение. Важен е плана, той ще определи движението. Ако пазара го приеме добре, чака ни нагоре. Ако не - каските и по пързалката ...
Саркози - Обединена Европа не изключва възможността за създаване на общо икономическо пространство с Русия.
То това ако стане, ще е повече от добре. Но то и няма друг път за Европа - трябват нови пазари, суровини, енергия. На Русия - силно гражданско производство, повишаване на стандарта и пазарна икономика.
Ще стане.
Скромното ми мнение е че това е бъдещето.Няма да е скоро но ...
Амин
Много си прав Айк/бивш Густав/.Напоследък доста съм съгласен с мненията ти
Хайде не се подигравайте толкова с спомен . Голяма работа че губим пари сега нали ще печелим утре той си казва мнението човека пък и вече не е толкова злорад както преди .
ами как да е злорад като купи и вече не му изнася да вика "надоле е Софиксу"
Хайде не се подигравайте толкова с спомен . Голяма работа че губим пари сега нали ще печелим утре той си казва мнението човека пък и вече не е толкова злорад както преди .
Коментар