Първоначално изпратено от Пепи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 12
Collapse
Заключена.
X
X
-
ей братчеееее, какви жокери съм ви давал преди повече от месец, ама като няма кой да чуе :-(
и сега аз съм ви виновен, че не сте ме послушали. що не вземете да сезирате КФН, че аз и учените долу сме пуснали слуха за фалита на Леман и да ни обесят пред някоя борса?
Първоначално изпратено от споменЪ...знаеш ли какъв ви е проблема: страх ви е, че както досега всичко съм познал и за реалистичния сценарий ще позная, а не дай боже и за песимистичния ;-) ...
иначе кво да ви кажа - в момента тече изпълнението на реалистичния вариант. всички лоши новини и фактори от запад са налице. отчайващи макропоказатели за САЩ и Европа, сриващи се индекси. само въпрос на няколко дена е леля Пенка и чичо Ваньо да си изтърват нервите, след като чуят по телевизията и да прочетат във вестниците, как Европата , САЩ и Япония са пред рецесия, как някакви ипотечни колоси итново са пред фалит, как акциите продължават да се сриват и как софикс след кратка надежда и възходящо движение, пак е тръгнало надолу., и да притичат до инвестиционния си посредник да си продадат "омразните" акции. всички хора имат различно ниво на търпимост по отношение на страха. сега ще излзне една от последните вълни. а ако и някой голям играч нато БУЛ ИНС земе , че изтегли някви милиони от ДФ, ще има пак ореваване на форума.
оки, аз не разбирам - ами този и той ли не разбира? ами ако и той земе, че познае какво ще се случи с ДАУ и компания?
Най-лошото от ипотечната криза предстои
19.08.2008 14:17
Някоя от големите американски банки може да фалира през идните месеци, след като световната кредитна криза продължава да вреди на финансовите пазари, смята Кенет Рогоф от Харвардския университет, бивш главен икономист в Международния валутен фонд, цитиран от Bloomberg.
"Най-лошото за САЩ тепърва предстои.", каза Рогоф днес в Сингапур. "Финансовият сектор трябва да се свие. Не мисля, че със затрудненията на няколко средни и малки банки въпросът ще приключи. Ще станем свидетели на провали дори сред водещите инвестиционни банки“, се казва в коментара на Рогоф, който бе публикуван по-рано днес от Reuters.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от B.GrahamТа споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
ако знаеше кой е "стария" споменчо изобщо нямаше да си и помислиш дали сам съм стигнал до изводите и тезите, които вече блиазо година ви споделям или съм ги преписал ;-)
каква е тази теория за пазарната капитализация на физ лица,
изглежда нещо съм пропуснал........хахахахаха....,
ако може нещо повече, Моля!;-))自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от B.GrahamТа споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
ако знаеше кой е "стария" споменчо изобщо нямаше да си и помислиш дали сам съм стигнал до изводите и тезите, които вече блиазо година ви споделям или съм ги преписал ;-)
каква година бе Пеньо , ти си едва от 6 месеца във форума
хахаххахахахахаа
Пеньо , кажи сега за теорията ти, там си по наясно , май
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от B.GrahamТа споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
ако може нещо повече, Моля!;-))
спменъ се изцепи, че с понижаване на цените се е понижила и пазарната капитализация на фл или нещо такова бешеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
ако може нещо повече, Моля!;-))Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPВ очакване на решенията на Конгреса за плана на Полсън и Бернанке -Дау стопи загубата и в момента е на плюс.
не съм му фен на бернанке, ама дано поне едно нещо направи както трябва - ей така за разнообразиеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от B.GrahamТа споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
ако може нещо повече, Моля!;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от B.GrahamТа споменЪчо както се казва "чекам да ми пееш".
каква година бе Пеньо , ти си едва от 6 месеца във форума
хахаххахахахахаа
Пеньо , кажи сега за теорията ти, там си по наясно , май
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от Петър КараивановА случайно да си чувал за удължена импулсна вълна - фибо 161.8 да не повдигам въпроса за 261.8 например,че тогава може да има и инфаркти.....
Аз например играя само ако има 2,618 на квадрат.
Това 2, 3, 5, 8 го слагам само в степенен показател.
За по-сигурно
Нали трябва да има и някоя смахната мечка, която да не разбира.
Понякога го слагам в степен на дисперсията, и го нормирам в децибели. Все отнякъде трябва да излезе сметката.леле мале развихри се
Коментар
Коментар