IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Да не са взели на Артио артиите, пък ние да не сме разбрали?
    И за мен е много важен този въпрос но не мога да си отговоря. В централният депозитар не може ли да се провери? Гледах в сайта на артио ама и там тъмна индия.
    Имам акции и не е препоръка

Коментар

• Да не са взели на Артио артиите, пък ние да не сме разбрали?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Поздравления за собствениците и екипа на телевизия България он еър, че излъчиха това страхотно предаване за скока на Феликс Баумгартнер!!! Щастлив съм, че има хора които се опитват да правят нормална телевизия в България в която пускат интересни и позитивни предавания!
          E, сигурно щото са били парашутисти

Коментар

• Поздравления за собствениците и екипа на телевизия България он еър, че излъчиха това страхотно предаване за скока на Феликс Баумгартнер!!! Щастлив съм, че има хора които се опитват да правят нормална телевизия в България в която пускат интересни и позитивни предавания!

Коментар

• Малоумните ти твърдения не минават- твърдеше и още как и злобееше как ще изгорят акциите на всички и колко ще загубят. Ти си толкова проста и необразована, че всичките ти прогнози са такива. Дебилке и какво сега изгоряха ли акциите ни, стана ли СОФИКС 0. Толкова си проста кифла, че ти личи от всякъде. Спомняш ли си и злобата ти , когато купихме Унипак на 1,50- и там спечелихме, а ти пак духа супата и завижда. Такива малоумни пачи не са за борсата, а да мият чинии в циганските закусвални, ама може и за това да нямаш акъл. Нали си загуби всички пари- толкова ти е кокошия ммозък- пълен само със завист излоба

Коментар

• Трябва да си уникален олигофрен, да твърдиш, че съм давало пррогноза за 0. Написах го, че винаги съм давало над 0. Ама верно човек трябва да е особено депресиран кретеноид за да твърди, че хем не съм давало, хем съм давало прогнози. Няма как да е вярна тази теза. Но какво ли се занимавам. Тя простотията няма нито да се спре, нито да се оправи, а и по гората не ходи. Но пък затова някъде е точка на сгъстяване. Доизпий си ракията и не се занимавай повече с моята скромна особа, дори не ти чета цялата простотия по постовете. Няма никакъв смисъл. Пожелавам ти розови сънища шушумиго и утре пак разправяй 4000.
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ха-ха и Батя ли намеси - много си проста- да ти припомня ли как пишеше СОФИКС 0 и после за Унипак- и как нито една от злобните ни прогнозки не са се сбъднали. Знам те колко си жалка и проста, но защо ли се правиш на голяма. Не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Батя- колкото и да му завиждаш. Човека търгува, рискува и печели, а и понякога понася загуби като всички нас, но върви напред и не се подиграва на колегите си. Ти и пачите като тебе се храните със злоба и завист и мислите , че като ви е страх да търгувате и нямате пари, ще го компенсирате със завистта си от печалбите на другите и радостта от загубите им. Само че сте още по жалки и смешни, защото всички разбраха колко сте прости и злобни

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Такива кифли,като тебе са мишки в живота, а по форумите се правят на много умни. Сега като си много велика кажи какви акции имаш и какви прогнози правиш за пазара. Сега да не вземеш да си смениш ника и да се хвалиш сама с другия- толкова си жалка и смешна. Сигурно си изгубила някакви нещастни пари заради глупоста си на Борсите и сега избиваш комплекси с надежда , че и другите губят всичко и не си сама
                    Че аз да не съм изпаднало като тебе че да си сменям ника Много добре знаем как си менкаше ника и като те хванаха седеше като попарен и не помнеше от коя чаша ракия си пил последно. Пфу...не ми се говори, каква деградация, мимикрия и демагогия си ни показал. Като селския сарафовски тарикат...
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Такива кифли,като тебе са мишки в живота, а по форумите се правят на много умни. Сега като си много велика кажи какви акции имаш и какви прогнози правиш за пазара. Сега да не вземеш да си смениш ника и да се хвалиш сама с другия- толкова си жалка и смешна. Сигурно си изгубила някакви нещастни пари заради глупоста си на Борсите и сега избиваш комплекси с надежда , че и другите губят всичко и не си сама

Коментар

Много лъжеш- ти загуби много на високите нива и тогава завистта ти избуя- много си смешна и жалка със тъпичките си завистливи забележки по всички позиции. И така какви бяха твоите прогнози- докажи ни да видим. Ти си една завистлива комплексирана женичка , която си излива злобата, от неудачите си в живота. Криеш се , когато те нарамят и се появяваш когато те позабравят за да ругаеш по всички позиции- типъчна лузърка и пача.. Никога не си давала мнения и прогнози, освен злобни подмятания и смяна на никове
                        Ееее, що не изпишеш и един роман с глупости, като си го подкарал. Че някои хора може да ти се вържат на фантастиките !
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Много лъжеш- ти загуби много на високите нива и тогава завистта ти избуя- много си смешна и жалка със тъпичките си завистливи забележки по всички позиции. И така какви бяха твоите прогнози- докажи ни да видим. Ти си една завистлива комплексирана женичка , която си излива злобата, от неудачите си в живота. Криеш се , когато те нарамят и се появяваш когато те позабравят за да ругаеш по всички позиции- типъчна лузърка и пача.. Никога не си давала мнения и прогнози, освен злобни подмятания и смяна на никове

Коментар

Разбира се че прогнозата за 4000 е по- реална макар и след деситилетия, от СОФИКС 0, но това тъпаците и завистниците ги караше да подскачат като маимуни на манежа
                            Можеш да наричаш тъпаци само себе и Пешо Тарабата, чиито прогнози цитираш. Моите прогнози са били над 0
                            (Не съм вчерашно и съм запознато с теорията за чистата хартия. Според тази теория една хартия никога не става нула, заради тъпаците, които казват 4000 ) )
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Разбира се че прогнозата за 4000 е по- реална макар и след деситилетия, от СОФИКС 0, но това тъпаците и завистниците ги караше да подскачат като маимуни на манежа

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                                Какво е това 4000
                                Софикс 2017-та

ПС На овцете им е писнало най накрая и има нов ред и нормална държава.
                                Цялата корумпирана политическа каста барабар с мафиотизираните съдии са на Белене където копат картофи под здрава охрана.

Ех, мечти...

Коментар

Working...
                                X