If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
акциите бяха повечко май , и аз не съм ги видял с очите си, ама излезнаха едни коментари, тамън 3 на брой, които ясно казваха колко са точно. Успях да ги видя преди да ги модерират (коментарите)
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
Бате Ванко, пусни и другите (YYYY - XXX) на пазаря, да му направим кефа !
А бе Ванка , ти да не си ги взел да шортиш , или си служител на сещайте се - зар-зор или доброволно ! Но във всички случаи разведели мрачните помисли Монтиеви
Иване тъпо постъпи, с модерацията, първо показваш, после модерираш, къде е логиката????????????????????????????/
Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
може би 2012 е прав защо така те сърби - продал си няколко 10-ки тона на 2 лв. и сега ти се иска да си ги върне обратно на по-ниска цена, знаейки че отиваме над 3,50...
вече написах, че иванчо продаде на около 1,50 и от тогава чака корекция да си ги купи пак на 1,30 ................. и пише ли пише глупости из форума
Е, няма как Иванушка, ще си платиш един скъп урок, да се научиш да не риташ срещу тренда и да се заиграваш с дребни корекцийки, а ще гледаш голямата картинка
човека е майстор .................... все пак обяви, че е направил 2 000% профит през 2006-2007 , но не можа да го докаже за съжаление...
Махнах офертата и ще помоля колегите да не качвате screenshots, както и да не коментират конкретни бройки. Не сме тук, за да си мерим портфейлите все пак!
Хм, чак поста ми ли редактира... е нали сам ги показа
може би 2012 е прав защо така те сърби - продал си няколко 10-ки тона на 2 лв. и сега ти се иска да си ги върне обратно на по-ниска цена, знаейки че отиваме над 3,50...
Е, няма как Иванушка, ще си платиш един скъп урок, да се научиш да не риташ срещу тренда и да се заиграваш с дребни корекцийки, а ще гледаш голямата картинка
Коментар
ivandavidov
Извинявам се за модерацията, но се надявам колегите да разбират защо го направих.
Махнах офертата и ще помоля колегите да не качвате screenshots, както и да не коментират конкретни бройки. Не сме тук, за да си мерим портфейлите все пак!
късно чадо ако са ххх, можеш да ги разтовариш, няма да ти е чак такъв проблем. Слагай един айсберг с ххх акции, след 3 дена ще си готов, все пак това е най-ликвидната позиция на БФБ
някои ще покаже ли screenshot, моята платформа няма такава дълбочина...
Коментар