IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Аз да попитам ...?
    11111, голяма бройка ли е...
    акциите бяха повечко май , и аз не съм ги видял с очите си, ама излезнаха едни коментари, тамън 3 на брой, които ясно казваха колко са точно. Успях да ги видя преди да ги модерират (коментарите)
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
      Бате Ванко, пусни и другите (YYYY - XXX) на пазаря, да му направим кефа !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Аз да попитам ...?
        Не ве Чиче!
        Оферта продавам на 11.111 лв
        Можеше да си купиш ако искаш.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А бе Ванка , ти да не си ги взел да шортиш , или си служител на сещайте се - зар-зор или доброволно ! Но във всички случаи разведели мрачните помисли Монтиеви

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
            Иване тъпо постъпи, с модерацията, първо показваш, после модерираш, къде е логиката????????????????????????????/
            Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              може би 2012 е прав защо така те сърби - продал си няколко 10-ки тона на 2 лв. и сега ти се иска да си ги върне обратно на по-ниска цена, знаейки че отиваме над 3,50...
              вече написах, че иванчо продаде на около 1,50 и от тогава чака корекция да си ги купи пак на 1,30 ................. и пише ли пише глупости из форума

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Е, няма как Иванушка, ще си платиш един скъп урок, да се научиш да не риташ срещу тренда и да се заиграваш с дребни корекцийки, а ще гледаш голямата картинка
              човека е майстор .................... все пак обяви, че е направил 2 000% профит през 2006-2007 , но не можа да го докаже за съжаление...
              Last edited by X_Y; 28.01.2014, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                XXX
                Браво на Иван, пожелавам му да ги продаде на настоящата оферта
                Аз да попитам ...?

Коментар

• Какво се ядосвате
                  На екран са , вземете му ги от треперещите ръчички
                  Така и така ще ходи четирипетшест лева

Коментар

Извинявам се за модерацията, но се надявам колегите да разбират защо го направих.
                    Иване тъпо постъпи, с модерацията, първо показваш, после модерираш, къде е логиката????????????????????????????/

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                      Аз обаче не продавам!!!! чакам да стигнем поне наблизо до нкакви прилични нива, които за момента ми струват доста далечни - 5-6 лева
                      Да, бук велю е съвсем логичен таргет

Коментар

• Аз обаче не продавам!!!! чакам да стигнем поне наблизо до нкакви прилични нива, които за момента ми струват доста далечни - 5-6 лева
                        не е препоръка

Коментар

Махнах офертата и ще помоля колегите да не качвате screenshots, както и да не коментират конкретни бройки. Не сме тук, за да си мерим портфейлите все пак!
                          Хм, чак поста ми ли редактира... е нали сам ги показа

може би 2012 е прав защо така те сърби - продал си няколко 10-ки тона на 2 лв. и сега ти се иска да си ги върне обратно на по-ниска цена, знаейки че отиваме над 3,50...
                          Е, няма как Иванушка, ще си платиш един скъп урок, да се научиш да не риташ срещу тренда и да се заиграваш с дребни корекцийки, а ще гледаш голямата картинка

Коментар

• Извинявам се за модерацията, но се надявам колегите да разбират защо го направих.

Коментар

Махнах офертата и ще помоля колегите да не качвате screenshots, както и да не коментират конкретни бройки. Не сме тук, за да си мерим портфейлите все пак!
                              късно чадо ако са ххх, можеш да ги разтовариш, няма да ти е чак такъв проблем. Слагай един айсберг с ххх акции, след 3 дена ще си готов, все пак това е най-ликвидната позиция на БФБ
                              Last edited by LuckyYou; 28.01.2014, 12:11.
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                някои ще покаже ли screenshot, моята платформа няма такава дълбочина...

Коментар

Working...
                                X