IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Аз залагам на 7 цифри
    Всички сме с по 6, въпросът е при някои е с по няколко стотин отгоре (аз не съм от тия някои )
    Last edited by LuckyYou; 28.01.2014, 13:15.
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
      Аз залагам на 7 цифри
      Като махнеш заемите е по-скромно

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Ако Батя си покаже неговия портфейл, не знам какво ще стане...
        Ми ... не вервам да му стане по-голем

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
          Ако Батя си покаже неговия портфейл, не знам какво ще стане...
          Аз залагам на 7 цифри

Коментар

• Ако Батя си покаже неговия портфейл, не знам какво ще стане...

Коментар

• Бате Фиск има и обикновени, и привилегия.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                + 1

В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
                Разликата в момента е 15 ст и в тази връзка да попитам какво ще се случи според вас 14 дни след ОСА /а и не само след това ОСА/? Тези 19-20 ст. дивидент ще са подарък или прив. ще стане по-евтина от обикн.?
                опита до сега показва, че след 14-те дни след ОСА , прив. поевтиняват с около 20 стинки

сега какво ще се случи това лято го знае само мисирката

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                  Човекът постъпи смело - респект !!!
                  Предлагам да не спамим повече темата с това.

А ,че лесно пари не се печелят и че всеки греши понякога - това също е факт.
                  Въпросът е да си признаеш и да не повтаряш грешката , по възможност ...

Успех !!!
                  + 1

В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
                  Разликата в момента е 15 ст и в тази връзка да попитам какво ще се случи според вас 14 дни след ОСА /а и не само след това ОСА/? Тези 19-20 ст. дивидент ще са подарък или прив. ще стане по-евтина от обикн.?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                    Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! .....
                    Човекът постъпи смело - респект !!!
                    Предлагам да не спамим повече темата с това.

А ,че лесно пари не се печелят и че всеки греши понякога - това също е факт.
                    Въпросът е да си признаеш и да не повтаряш грешката , по възможност ...

Успех !!!
                    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Абе човек хората отидоха в космоса ти се впечатляваш от някакви бройки
                      ДА се впечатляват такива като ИМПЕРАТУРА, аз няма от какво да се впечатлявам!!! Просто не намирам логика

Коментар

Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! Към колегите ставаше въпрос за 100 К бройки на 11,111 лева
                        Човека го извади на масата ( портфейла ) и после си го прибра

Какво пак сте недоволни , нали искахте да му го видите

Но дали тези ХХХ бройки са на 11.111 не съм сигурен

Коментар

Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! Към колегите ставаше въпрос за *** К бройки на 11,111 лева
                          Абе човек хората отидоха в космоса ти се впечатляваш от някакви бройки

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
                            Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! Към колегите ставаше въпрос за 100 К бройки на 11,111 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              Бате Ванко, пусни и другите (YYYY - XXX) на пазаря, да му направим кефа !
                              Мисия невъзможна...!
                              Полки е винаги недоволен и готов за кавги......

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
                                кажи сега колко продаде този месец

Коментар

Working...
                                X