IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
    Да питам в хима продавач(със сигурност че кой иначе ще продава пакетите) ли има или купувач
    И двете-щом има сделка

Коментар

• Да питам в хима продавач(със сигурност че кой иначе ще продава пакетите) ли има или купувач

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Разбира се, че тази разлика е примерна. Въпросът е че е по-малка дори от дивидента за 1 г.. С нея исках да обърна внимание, че пазара /поне за мен/ е сериозно изкривен в този случай. Просто на борсата не може да има подаръци т.е. цената на прив да не падне след гласуването му, а също не е нормално прив. да струват по-малко от обикн. след ОСА ако прив коригират? Освен с по-малката ликвидност при прив., никаква друга причина не мога да "изкопая". Ти какво мислиш по този въпрос?
        що не легнете да се наспите, а драскате глупости по цял ден?

Коментар

• БАТЯ и CHIM

http://zagony.ru/admin_new/foto/2014...92_foto_33.jpg
          А потом проснется и скажет:"Нахуя выключил,яж смотрел".

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Как я определи тая разлика, като оборота по едната позиция е кръгла 0 !?
            Разбира се, че тази разлика е примерна. Въпросът е че е по-малка дори от дивидента за 1 г.. С нея исках да обърна внимание, че пазара /поне за мен/ е сериозно изкривен в този случай. Просто на борсата не може да има подаръци т.е. цената на прив да не падне след гласуването му, а също не е нормално прив. да струват по-малко от обикн. след ОСА ако прив коригират? Освен с по-малката ликвидност при прив., никаква друга причина не мога да "изкопая". Ти какво мислиш по този въпрос?
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Има вече оборот. И е около 19 ст. разликата
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                Така като чета темата разбирам, че и портфейла и други неща са ми най-малки. Едното е 10 000, другото е 10....коя цифра за кое се отнася оставям на вашето въображение.
                Това фи-то ли е? Нали го знаете оня виц къде един казал пък моя е 7см. и мацката хи-хи, пък той казал не хи, фи.
                Last edited by siko13; 28.01.2014, 13:43.

Коментар

...
                  В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
                  Разликата в момента е 15 ст ....

Коментар

• В този бизнес размерът няма значение, важното е как го използваш портфейлът и там каквото друго си посочил
                    не е препоръка

Коментар

• Така като чета темата разбирам, че и портфейла и други неща са ми най-малки. Едното е 10 000, другото е 10....коя цифра за кое се отнася оставям на вашето въображение.
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
                        Иване, с грешка си. Аз имам 2 обикновени платформи, и през двете виждам до дъно.

Коментар

+ 1

В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
                          Разликата в момента е 15 ст и в тази връзка да попитам какво ще се случи според вас 14 дни след ОСА /а и не само след това ОСА/? Тези 19-20 ст. дивидент ще са подарък или прив. ще стане по-евтина от обикн.?
                          Нищо няма да стане. Ще има събрание, ще разпределят 19 ст., след това акцията ще падне с 19 ст. автоматично от борсата, няма да се търгува на тия цени разбира се, и пак ще си се вдигне с 19ст. отгоре. Т.е. ще си направиш бонус. И това ще е всяка божа година, докато не станат обикновени
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            вземете и вие заеми, че и вие покажете по 7 цифри, че дори и по 8 ако можете...
                            Ние да не сме ексхибиционисти

Коментар

• А аз много искам да видя портфейла нааааааааа.................................... ИМПИРАТУРА НА БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Като махнеш заемите е по-скромно
                                вземете и вие заеми, че и вие покажете по 7 цифри, че дори и по 8 ако можете...

Коментар

Working...
                                X