Първоначално изпратено от VINS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРазбира се, че тази разлика е примерна. Въпросът е че е по-малка дори от дивидента за 1 г.. С нея исках да обърна внимание, че пазара /поне за мен/ е сериозно изкривен в този случай. Просто на борсата не може да има подаръци т.е. цената на прив да не падне след гласуването му, а също не е нормално прив. да струват по-малко от обикн. след ОСА ако прив коригират? Освен с по-малката ликвидност при прив., никаква друга причина не мога да "изкопая". Ти какво мислиш по този въпрос?
Коментар
-
БАТЯ и CHIM
http://zagony.ru/admin_new/foto/2014...92_foto_33.jpg
А потом проснется и скажет:"Нахуя выключил,яж смотрел".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКак я определи тая разлика, като оборота по едната позиция е кръгла 0 !?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКак я определи тая разлика, като оборота по едната позиция е кръгла 0 !?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеТака като чета темата разбирам, че и портфейла и други неща са ми най-малки. Едното е 10 000, другото е 10....коя цифра за кое се отнася оставям на вашето въображение.
Нали го знаете оня виц къде един казал пък моя е 7см. и мацката хи-хи, пък той казал не хи, фи.
Last edited by siko13; 28.01.2014, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение...
В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
Разликата в момента е 15 ст ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПоказвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение+ 1
В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
Разликата в момента е 15 ст и в тази връзка да попитам какво ще се случи според вас 14 дни след ОСА /а и не само след това ОСА/? Тези 19-20 ст. дивидент ще са подарък или прив. ще стане по-евтина от обикн.?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениевземете и вие заеми, че и вие покажете по 7 цифри, че дори и по 8 ако можете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКато махнеш заемите е по-скромно
Коментар
Коментар