IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    На 4.5 ще започнат....
    железото явно е решил да научи тая игра по най-трудния и болезнен начин ... този на образи като Монти - отричайки и зачерквайки вижданията на опитните и успешните и залагайки на свръхувереност без особено покритие...
    няма лошо... нека всеки плува както си знае

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      Родните ДФ и прочие мениджъри едва ли са такива баламурници каквито би ни се искало да бъдат . Стоят си кротко и се чудят кога да ви почват
      На 4.5 ще започнат....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Батя, имаш ли Зрънчо? Що така бавно се случват нещата там
        Да, имам, със средна придобивна цена 0,239 лв.
        Ами просто там нещата се развиха различно. Позицията не успя да се отърве от големи, чакащи продажбата си пакети, на по-ниските нива и затова сега така й спъват ръста.
        Все пак пакета ми там е 15 пъти по-малък като тежест от Хим и не ми дреме особено. Чакам си търпеливо... вероятно в един момент пътя ще се разчисти и ще има по-рязък скок
        Но и по принцип Хим си има по-апетитни коефиценти... отделно ликвидността... която привлича и малкото чужденци престрашили се да "вкусят" БФБ

Коментар

• Зрънените са ми с най-голяма експозиция, но и те са в най-голямата чакаща позиция. Очаквам скоро време пазара да се поправи и да прави ъповете като на батко и кака в групата - че трябва се прави трибъл от дъното
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Стоят си кротко и чакат да стане края на годината, за да приберат бонусчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Леле как ни зачаткаха бицито още на оупън

Вероятно чужденчета, успокоени от вчерашното зеленко навън... или пък загрели най-сетне реотанчета на родни ДФ миниджъри
              Родните ДФ и прочие мениджъри едва ли са такива баламурници каквито би ни се искало да бъдат . Стоят си кротко и се чудят кога да ви почват

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Леле как ни зачаткаха бицито още на оупън

Вероятно чужденчета, успокоени от вчерашното зеленко навън... или пък загрели най-сетне реотанчета на родни ДФ миниджъри
                Батя, имаш ли Зрънчо? Що така бавно се случват нещата там

Коментар

• Леле как ни зачаткаха бицито още на оупън

Коментар

• Не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите и да ходите профилактично на зъболекар поне два пъти в годината! А пък ако някой реши да взима инвестиционно решение на база това, което съм написал тук - човекът сам си е виновен за последствията!
                    Абсолютно съм сигурен, че няма да съжалявам за това инвестиционно решение:
                    всеки път когато реша, че нещо друго е по-важно от поправката на зъб(и) след това ми излиза солено х3, че и х4... Напоследък това ми звучи валидно и за освинването (плюскането) по празниците.

Успех, момчета! хм.. и момичета
                    Без кураж няма слава

Коментар

• Никой не знае какво ще се случи. Въпросът е как реагираш, когсто печелиш и по-всжният за мен въпрос - как реагираш когато губиш
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        .... 2008-ма ме научи да не бъда прекалено алчен, защото никога не се знае....
                        А за кошниците и яйцата, защото никога не се знае...?

Коментар

Честно казано аз и Химимпорт не ги харесвам много, ама какво да се прави - на техническа графика все ми излиза, че акцията е подценена. И за да няма повече спекулации дали и кога съм купувал/продавал само ще кажа, че всичко опира до предварително набелязани ценови нива, тяхното достигане, риск мениджмънт и в частност damage control. 2008-ма ме научи да не бъда прекалено алчен, защото никога не се знае...

Не мисля, че съм най-подходящият кандидат да давам прогнози, защото преди точно 3 години бях прогнозирал, че Инвестор-а максимум до две години ще е направил скок в пъти, а всички знаем как всъщност се развиха нещата там (не чак толкова добре за инвеститорите). И не ме е срам да призная, че понякога греша в прогнозите си. Все пак не съм врачка и не знам как да гадая бъдещето.

Ако трябва да заложа на нещо през тази година - бих заложил на по-ликвидните компании (начело с Химимпорт), но без АДСИЦ. По време на кризата много пари се насочиха натам като 'сигурно убежище' и все си мисля, че при възходящ тренд тепърва ще виждаме отлив от АДСИЦ към нормални АД-та.

Не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите и да ходите профилактично на зъболекар поне два пъти в годината! А пък ако някой реши да взима инвестиционно решение на база това, което съм написал тук - човекът сам си е виновен за последствията!
                          Аз взех по малко за цвят в няколко АДСИЦ с много ниско P/B и мисля че ще направя някой друг % още тази година

Успех ти пожелавам!

Не е препоръка!

Коментар

Честно казано аз и Химимпорт не ги харесвам много, ама какво да се прави - на техническа графика все ми излиза, че акцията е подценена. И за да няма повече спекулации дали и кога съм купувал/продавал само ще кажа, че всичко опира до предварително набелязани ценови нива, тяхното достигане, риск мениджмънт и в частност damage control. 2008-ма ме научи да не бъда прекалено алчен, защото никога не се знае...

Не мисля, че съм най-подходящият кандидат да давам прогнози, защото преди точно 3 години бях прогнозирал, че Инвестор-а максимум до две години ще е направил скок в пъти, а всички знаем как всъщност се развиха нещата там (не чак толкова добре за инвеститорите). И не ме е срам да призная, че понякога греша в прогнозите си. Все пак не съм врачка и не знам как да гадая бъдещето.

Ако трябва да заложа на нещо през тази година - бих заложил на по-ликвидните компании (начело с Химимпорт), но без АДСИЦ. По време на кризата много пари се насочиха натам като 'сигурно убежище' и все си мисля, че при възходящ тренд тепърва ще виждаме отлив от АДСИЦ към нормални АД-та.

Не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите и да ходите профилактично на зъболекар поне два пъти в годината! А пък ако някой реши да взима инвестиционно решение на база това, което съм написал тук - човекът сам си е виновен за последствията!
                            Ужас не знаеш ли, че флуорида е токсичен, доста е написано по темата,, та задължително пастата за зъби да е без флуорид, които не вярва да провери от това си вадя доста други изводи знам, че ще отговориш, че знаеш, но ако знаеше друго щеше да напишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Иване, ако не е тайна ,кои са компаниите които харесваш за 2014?

Коментар

• Пичове днес май сте си ги мерели ...... портфейлите И какво сега се оказа че Иван бил сред големите играчи но пък иска да има корекция Няма логика но явно го е яд че е продавал на по ниски нива и сега усеща че отиваме към 2.50 - 3.00 лв.

Иване, малко хора могат да се похвалят с такъв портфейл в БГ, така че браво че го имаш!

Не е препоръка!

Иване, ако не е тайна ,кои са компаниите които харесваш за 2014?

Коментар

Working...
                                X