IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми нормално бе Факи, нищо интересно не става. Върви си надлъгване в интервала 0.62-67 ...и така.
    Виж ако падне под 60 ( дано) се начело ще е темата
    Ама много гювеч му бутат колегите на янкито, срамота. А има много милки още.
    Слизайте по надолу бре

Коментар

• Не вий срам, на втора страница забутахте убавата тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Аз съм варненец, а ти си болен от "стокхолмски синдром"

Може, а ти пък от демонизиращ.
        Както и да е, не може всички да сме на едно мнение, не е и естествено.
        Туканка съм за спекулката само, малко адреналинче, пък квото стане.
        Виж за основната акция по портфейлите сме пълни единомишленици с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Убави, лоши, вероятно калпави "бизнисмени" както казваш, ама са си наши поне.
          И надживяха вашите мутри из Софето и ни опазиха от тях.
          Иначе грам левче нямаше да остане по черноморието, Всичко на 100% щеше да е засмукано към другия край на страната.
          Откъм тая страна на нещата помислял ли си ?
          Аз съм варненец, а ти си болен от "стокхолмски синдром"

Коментар

Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ ! Кво си мислите, че бухалкаджиите кат' станаха "бизнисмени", че ще започнат да се държат почтено? Релната цена тука е поне 5-6 лева, а всичко надолу дотук е дисконт за готини мажоритари. Така, че докато тука мажоритарите са същите, ще рупате марули...

Те, между другото, това е схемата по която беше "избран" варненския кмет - цигани, гербаджии и мутри...
            Убави, лоши, вероятно калпави "бизнисмени" както казваш, ама са си наши поне.
            И надживяха вашите мутри из Софето и ни опазиха от тях.
            Иначе грам левче нямаше да остане по черноморието, Всичко на 100% щеше да е засмукано към другия край на страната.
            Откъм тая страна на нещата помислял ли си ?

Както и да е, айде днес 4-то кило на 0.635. Кошничката на 50% пълна/празна
            Оттук нататък аз съм кириз...поне докато не падне под 60.
            Там вече съм оптимист, и Булбов ще удари едно рамо

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
              Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ ! Кво си мислите, че бухалкаджиите кат' станаха "бизнисмени", че ще започнат да се държат почтено? Релната цена тука е поне 5-6 лева, а всичко надолу дотук е дисконт за готини мажоритари. Така, че докато тука мажоритарите са същите, ще рупате марули...

Те, между другото, това е схемата по която беше "избран" варненския кмет - цигани, гербаджии и мутри...

Между другото, това повдига въпроса за лиценза на ЦКБ-Сила... КФН не трябва ли да реагира? Въпроса ми е реторичен, разбира се....
              Last edited by SEBULBA; 08.10.2012, 15:51.

Коментар

• http://bivol.bg/tim-nashia-grad.html

Коментар

"Фенове" теглят (от) "Флагмана" Ролки, ти кой си ?
                  бубе, нали знаеш, че аз съм привилегирован и съм на задната палуба онзи с червеното яке

Коментар

• "Фенове" теглят (от) "Флагмана" Ролки, ти кой си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      да не се окаже накрая, че Артио всъщност са купували през цялото време, а форума да са си мислели, че продават

Може, едва ли не, както при Зърнени Храни, така и тук, някои пак излиза, оттатък последните 4 ри години.
                      Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                        Браво соколче. Имаш ли хартии тук
                        Тук не точно...какво значение има това въобще?След като и когато и да било няма да имам тук.Вижда се резултата.А това си е историята му на холдинга.
                        Българския Ернон, след Българската "Зърнени Храни".
                        Само да не стане тенденция и с години да има някои да излиза, а вие ще чакате мажо с неговите си далавери.ахах
                        Нашият пазар е сбор от функции една от тях е ликвидността.А и след като колко време вървим под номинал, защо няма правила на този пазар наречен капиталов.И няма как такъв пазар да може да даде оценка/справедлива/ за каквото и да било.
                        Това от какво ли е резултат и от дейността на мажо, че той има интерес само от такива неща явно.

Слизат на по долен сегмент или излизат от БФБ въобще.
                        То така и никоя международна борса няма да я купи, след като види примерно историята със "Зърнени Храни" или Енергони примерно.
                        И продължават все същите беззакония.
                        Last edited by СоКоЛоВ"; 03.10.2012, 11:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоКоЛоВ" Разгледай мнение
                          ахахха Да не излезе, че понеже мажо няма и грам корпоративна култура и несъмнено никога не смята да я спазва, не иска да си изкупи собствените акции на под номинал.
                          Трябва да е доста зле или умствено или парично, сливанията и придобиванията трябваше да минат преди да създават "Зърнени Храни", която да е резултат от това.А не обратното както те направиха.Тогава щеше да им мине измамата с активите на тази компания, но пък сега всички видяха резултата и поради това може да излизат с години от този "холдинг".Така не се прави на капиталов пазар и годините на под номинал не са полезни на никого. хахах
                          Браво соколче. Имаш ли хартии тук
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• ахахха Да не излезе, че понеже мажо няма и грам корпоративна култура и несъмнено никога не смята да я спазва, не иска да си изкупи собствените акции на под номинал.
                            Трябва да е доста зле или умствено или парично, сливанията и придобиванията трябваше да минат преди да създават "Зърнени Храни", която да е резултат от това.А не обратното както те направиха.Тогава щеше да им мине измамата с активите на тази компания, но пък сега всички видяха резултата и поради това може да излизат с години от този "холдинг".Така не се прави на капиталов пазар и годините на под номинал не са полезни на никого. хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              да не се окаже накрая, че Артио всъщност са купували през цялото време, а форума да са си мислели, че продават

Ами от отчета дето го пуснали в SEC си личи че намаляват
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                Че ква е идеята да купуват, нали се натискат да продават

Коментар

Working...
                                X