IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Ако попиташ тука старите кучета никой няма си признае.....или вече са отдавна извън маркета.
    Ма това не е важно - на хоризонта се вижда 3-та и дабъла и при прив-те
    Аз съм старо куче и мога да ти кажа, според убедеността ми - че няма истинско старо куче, което да е вън от маркета !!!
    Що касае хартията - удоволствие за мен беше, да я играя и на 11 и на 13. Доволен съм - oбичам тази хартия
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Ако попиташ тука старите кучета никой няма си признае.....или вече са отдавна извън маркета.
      Е,точно тука си в грешка,pip.Може и да не си признаят,но "старите кучета" са в играта,много от тях с променени никове.Сега пишат новата история.Нищо ново под слънцето.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        ...И инвестират в носни кърпички генерале, за радост на преработващите целулоза компании
        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          На ЗХБГ ли...Няма такива.....Директорите си продадоха на 4.6-4.7......
          4i40,темата е за CHIM,за там става дума.ZHBG е друга работа,но и там реването не е по-малко.Все едно бубонна чума ги отнесе ,,,,дръзналите да инвестират...
          Attached Files

Коментар

• Май протича опит за проверка, ще се намерят ли треперушки да пуснат акцийки под 2,20... ако не, ще трябва пак да се обира от аск-а

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Не е само на ИПО-то.По-късно имаше и привилегировани цени на 11,00.А те какво правят,само плачат ли??
              ...И инвестират в носни кърпички генерале, за радост на преработващите целулоза компании
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Не е само на ИПО-то.По-късно имаше и привилегировани цени на 11,00.А те какво правят,само плачат ли??
                На ЗХБГ ли...Няма такива.....Директорите си продадоха на 4.6-4.7......

Коментар

• Не мога да разбера защо някои коментират в този форум когато нямат интерес към Хима. Причината най - вероятно е яд поради пропуснати ползи или завист. Но ми се струва, че колкото повече расте цената толкова повече хора ще се появят да говорят против. Но нека си говорят. Не е препоръка за нищо.

Коментар

На ИПО -то....И те стискат и плачат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Кога и какво са купили, че да го продават!?
                      Та те портфейлите им са пълни с дървета и АДСИЦ, които в момента не са интересни на пазара, а другата голяма част гние в кеш и кешоподобни (депозити, ДЦК)
                      Говорим за 99% от фондовете. Може и да има 1% елит, които са успели да купят нещо на ниските цени, но щом са се светнали да го направят, надали са толкова тъпи че да продават и да си самоскопяват доходността, още в началото на ръста
                      На ИПО -то....И те стискат и плачат...

Коментар

Точно така....
                        Това което купиха в началото си стои и няма ще го продадат на загуба...Така си мисля ,че действат.....Ако са купили на ниското, за да си оправят печалбата, може и да разтоварят.....
                        Дълго време позицията ще се движи от инсайдерите и дребните - 3 - 4 000 човека...
                        Кога и какво са купили, че да го продават!?
                        Та те портфейлите им са пълни с дървета и АДСИЦ, които в момента не са интересни на пазара, а другата голяма част гние в кеш и кешоподобни (депозити, ДЦК)
                        Говорим за 99% от фондовете. Може и да има 1% елит, които са успели да купят нещо на ниските цени, но щом са се светнали да го направят, надали са толкова тъпи че да продават и да си самоскопяват доходността, още в началото на ръста

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                          Може би си прав .

Но това няма да се случи скоро
                          Точно така....
                          Това което купиха в началото си стои и няма ще го продадат на загуба...Така си мисля ,че действат.....Ако са купили на ниското, за да си оправят печалбата, може и да разтоварят.....
                          Дълго време позицията ще се движи от инсайдерите и дребните - 3 - 4 000 човека...

Коментар

железото явно е решил да научи тая игра по най-трудния и болезнен начин ... този на образи като Монти - отричайки и зачерквайки вижданията на опитните и успешните и залагайки на свръхувереност без особено покритие...
                            няма лошо... нека всеки плува както си знае
                            Не , просто и друг път съм гледал хора набухали всичко и репосали всичко как си плащат лихвите и накрая средния . Ти си бутай позицията но със сигурност ще ти кажа че големите няма да влязат скоро тук или поне на нива с голяяяяма рискова и ликвидна премия .
                            А иначе в тая игра съм преди теб .
                            Все пак не само ти си си купил 300ххх акции на 1.1 !

Коментар

Да, имам, със средна придобивна цена 0,239 лв.
                              Ами просто там нещата се развиха различно. Позицията не успя да се отърве от големи, чакащи продажбата си пакети, на по-ниските нива и затова сега така й спъват ръста.
                              Все пак пакета ми там е 15 пъти по-малък като тежест от Хим и не ми дреме особено. Чакам си търпеливо... вероятно в един момент пътя ще се разчисти и ще има по-рязък скок
                              Но и по принцип Хим си има по-апетитни коефиценти... отделно ликвидността... която привлича и малкото чужденци престрашили се да "вкусят" БФБ
                              Като гледам Хим и ЦКБ как скачат вече ми се иска и при Зрънчо да се случва/ пуста алчност/ така нещата и губя търпение/ ще направя някоя глупост/

Коментар

На 4.5 ще започнат....
                                Може би си прав .

Но това няма да се случи скоро

Коментар

Working...
                                X