If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
Разликата в момента е 15 ст и в тази връзка да попитам какво ще се случи според вас 14 дни след ОСА /а и не само след това ОСА/? Тези 19-20 ст. дивидент ще са подарък или прив. ще стане по-евтина от обикн.?
опита до сега показва, че след 14-те дни след ОСА , прив. поевтиняват с около 20 стинки
сега какво ще се случи това лято го знае само мисирката
Човекът постъпи смело - респект !!!
Предлагам да не спамим повече темата с това.
А ,че лесно пари не се печелят и че всеки греши понякога - това също е факт.
Въпросът е да си признаеш и да не повтаряш грешката , по възможност ...
Успех !!!
+ 1
В тази тема по-добре според мен да кажете защо не ги харесвате прив.?
Разликата в момента е 15 ст и в тази връзка да попитам какво ще се случи според вас 14 дни след ОСА /а и не само след това ОСА/? Тези 19-20 ст. дивидент ще са подарък или прив. ще стане по-евтина от обикн.?
Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! .....
Човекът постъпи смело - респект !!!
Предлагам да не спамим повече темата с това.
А ,че лесно пари не се печелят и че всеки греши понякога - това също е факт.
Въпросът е да си признаеш и да не повтаряш грешката , по възможност ...
Успех !!!
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! Към колегите ставаше въпрос за 100 К бройки на 11,111 лева
Човека го извади на масата ( портфейла ) и после си го прибра
Какво пак сте недоволни , нали искахте да му го видите
Но дали тези ХХХ бройки са на 11.111 не съм сигурен
Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! Към колегите ставаше въпрос за *** К бройки на 11,111 лева
Абе човек хората отидоха в космоса ти се впечатляваш от някакви бройки
Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
Иване когато искаш хората да не разбират какво имаш, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ, а ти първо показа (веднага го видяха хората включително и аз), а после модерираш, НЯМА ЛОГИКА. Защо например никой не знае колко бройки имам тук или където и да е, ЗАЩОТО НЕ КАЗВАМ! Към колегите ставаше въпрос за 100 К бройки на 11,111 лева
Показвам на нива, които не се виждат през нормалните XETRA кленти. Съответо очаквам хората, които имат достъп до тези нива, да проявят уважение към желанието ми тези данни да си останат само в този кръг от хора.
Коментар