IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Ама разбира се.
    На депозит ще си бетон.
    Рискова била акцията!
    И не за 200, а за 1400% лекичко си чакам.
    Сори, няма депозитче 15%, да не кажа че даже над 20% ми идва.
    А и очилатия вече ги обложи

Успех с 14%-та с много нули отзаде.
    Търпение му е майката.
    Особено пък тука....нерви като корабни въжета са нужни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Бе не знам, ама аз днес на 80% кеширах. Остана 1 кило само колкото да съм в играта.
      Пак ще се ослушваме под магическото 0.666
      ЦКБ-то обаче позапецна нещо....
      идеален си страшна врътка и то с цели 5 иляди акции и съм сигурен че си излизал на бидове. Утре ми хвърли тези иляду акции НЕ СЕ БЪЗИКАМ

Коментар

Ааа не, аматьорче съм си. 25% на рискова акция за 2 месеца ми стигат. Има къде по-добри места къде да се вложат.
        Професионалите си чакайте 200%.
        Ама разбира се.
        На депозит ще си бетон.
        Рискова била акцията!
        И не за 200, а за 1400% лекичко си чакам.
        Last edited by Три без коз; 15.10.2012, 19:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
          Ти на играч ли се правиш.
          Аматьор!
          Ааа не, аматьорче съм си. 25% на рискова акция за 2 месеца ми стигат. Има къде по-добри места къде да се вложат.
          Професионалите си чакайте 200%.

Коментар

Бе не знам, ама аз днес на 80% кеширах. Остана 1 кило само колкото да съм в играта.
            Ти на играч ли се правиш.
            Аматьор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
              . Та ще видим как ще се играе и тук...

Коментар

• Мда, май досега винаги на регулиран са продавали (с изключение при приемане на търгово - БАКБ и ДЗИ). И големия си пакет ПКБ го метнаха през пазара и Софармите ги мятаха на пакети през пазара.
                Мисля че подобни фондове винаги играят на нормален пазар, за да е всичко прозрачно и да не ги обвинят че правят мръсни уговорки при сделките си и взимат нещо под масата. Та ще видим как ще се играе и тук...
                Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  Може би е така - на 6.1.2012 са продали последните акции от БАКБ - 264 409 бр.заедно с други пакети на банката
                  Да, тези сделки имах предвид. Вързват се нещата
                  http://www.investor.bg/novini-i-anal...t-bakb,128791/
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                    Това не бяха ли регистрационните сделки по приетото търговото
                    Не е препоръка.
                    Може би е така - на 6.1.2012 са продали последните акции от БАКБ - 264 409 бр.заедно с други пакети на банката

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Мисля ,че им е позволено на Артио да играят на ОТС ,защото май там продадоха дела си от БАКБ
                      Това не бяха ли регистрационните сделки по приетото търговото
                      Не е препоръка.
                      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                      |___________||__|___|)
                      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                        Делът им е над 5% и ако стане пакетна сделка ще излезе инфо от ЦД, но с известно закъснение.
                        Не съм сигурен и дали на фондове като Артио им е позволено да играят на извън регулиран пазар. На нашите ПФ не им е, за някой чужди фондове също знам че не могат, но конкретно Артио...нямам идея.
                        Аз лично мисля че не са продали, а просто спряха. Но дали за 2 седмици или за 2 години... ето това е въпроса
                        Мисля ,че им е позволено на Артио да играят на ОТС ,защото май там продадоха дела си от БАКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Да не са взели на Артио артиите, пък ние да не сме разбрали?
                          Делът им е над 5% и ако стане пакетна сделка ще излезе инфо от ЦД, но с известно закъснение.
                          Не съм сигурен и дали на фондове като Артио им е позволено да играят на извън регулиран пазар. На нашите ПФ не им е, за някой чужди фондове също знам че не могат, но конкретно Артио...нямам идея.
                          Аз лично мисля че не са продали, а просто спряха. Но дали за 2 седмици или за 2 години... ето това е въпроса
                          Добрият, стар Батя

Коментар

Тц, мечото капанче си работи.
                            Купувайте височко, ша да продавате нисичко после.
                            Ма важното е да прецакаме Дянков, нали, да не му пускаме данък печалба
                            Гледам сте застанали под лозата и викате гроздето е кисело.... ега някой ви пусне...
                            Интересното е друго тук има опастност , американците да имат много Хартии и да ги пласират ,скоро ,но защо не се качва ССВ ,там уж всичко е свършило или има дребни количества.....
                            Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Да не са взели на Артио артиите, пък ние да не сме разбрали?

Тц, мечото капанче си работи.
                              Купувайте височко, ша да продавате нисичко после.
                              Ма важното е да прецакаме Дянков, нали, да не му пускаме данък печалба

Коментар

• При мен последната данна е от оса-то от 15.08., т.е. реално от началото на месеца.
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X