IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    някои ще покаже ли screenshot, моята платформа няма такава дълбочина...
    XXX има човека
    не е проблем да си намери пакетен купувач.. ама въобще не е проблем.
    ама пък не искал да продава.... ха ходи разбери какво го сърби тогава че изпонаписа тия постове от нач. на месеца
    Last edited by ivandavidov; 28.01.2014, 12:09. Причина: Цитиране на конкретни данни, нежелани от потребителя!

Коментар

XXX
      Браво на Иван, пожелавам му да ги продаде на настоящата оферта
      Last edited by ivandavidov; 28.01.2014, 12:09. Причина: Цитиране на конкретни данни, нежелани от потребителя!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

XXX
        Last edited by ivandavidov; 28.01.2014, 12:10. Причина: Цитиране на конкретни данни, нежелани от потребителя!

Коментар

• някои ще покаже ли screenshot, моята платформа няма такава дълбочина...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            Готово!
            хахахахахаха Импе копират те, само където мащаба е мааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааааааалко по-голям, ИМПЕРАТОРЕ НА БФБ само мога да си пожелая да се чувствам на БФБ като теб, спи спокойно, моите бройки са по-малко, тъй че простотии от сорта че съм се "изхвърлял" не вървят, само мога да си пожелая повече играчори на БФБ като Ванката
            Успех на всички

Коментар

Готово!
              Абе Иване, абе момче, абе ти не изглеждаш такъв човек, що не каза по-рано?
              Сега официално имаш право да коментираш търговията, мислех че има само един на БФБ с такъв портфейл, пък то - вече двама били.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                сложи една оферта на 11,111 лв. за да те видим колко бройки имаш за продажба
                Готово!

Коментар

Аз за продажба имам още много, така че силно ме интересува търговията има ли я или я няма.
                  сложи една оферта на 11,111 лв. за да те видим колко бройки имаш за продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Това ми звучи като че искаш да си продадеш бройките, но ниската ликвидност те възпрепятства...
                    Ако е така, пиши на лични, мисля че ще мога да ти помогна да си намериш пакетен купувач и да се отървеш от този сърбеж
                    зора е да падне цената, че да може да си купи акцийките които продаде след 10-те % профит който прибра в началото на месеца

прочети му всички постове от началото на месеца в тази тема и ще ти се изясни какъв му е зора

Коментар

.... Имам не малко, купил съм ги на ниски нива, гледам да ги продам. Неприятно е, че средно-дневният оборот е нисък, но какво да се прави!
                      Това ми звучи като че искаш да си продадеш бройките, но ниската ликвидност те възпрепятства...
                      Ако е така, пиши на лични, мисля че ще мога да ти помогна да си намериш пакетен купувач и да се отървеш от този сърбеж

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Спор няма, Хим, ЦКБ са си модерните акции при всеки един ръст, лудост е да ги нямаш при възход.

Нямам препоръки!
                        То си е препоръка Жека.
                        При това абсолютно правилна препоръка. При възход трябва да имаш тези книжа, обаче при падане си е самоубийство.
                        Ама проблема ми е да разбера кога идва възхода и кога падането.
                        Ей туй който го знае прави пачки.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Давидофф, теб май хем те боли, хем те сърби
                          Батя, нито ме боли, нито ме сърби. Купувам и продавам, когато преценя. Имам не малко, купил съм ги на ниски нива, гледам да ги продам. Неприятно е, че средно-дневният оборот е нисък, но какво да се прави!

Коментар

Аз за продажба имам още много, така че силно ме интересува търговията има ли я или я няма.
                            Давидофф, теб май хем те боли, хем те сърби

Коментар

• Кой каза че ни била рехава търговията Просто не се бяхме събудили, след снощното поливане на печалби
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                нали продаде тук на следващия ден след като се тръгна флагмана в началото на месеца ................... сега к'во те интересува рехаво ли е или е бетон...

Коментар

Working...
                                X