Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ivandavidov
Тази сутрин търговията е нещо много рехава май!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеПетрол е на крачка да се осере и КТБ и ЦКБ изземе целят Петрол, ти ми говориш имали фундамент а групата няма
С близо 97 % в КТБ - накъде повече да го изземват, а да - едни на държавата, на Мелъните, малко от собствените още, на Събев и на цацата.
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеФундамента на Петрол е СК -90 млн, в Хим +1,5млрд.
Не искам, а и не плюя групата, но това мисля са близки до истината неща.
Спор няма, Хим, ЦКБ са си модерните акции при всеки един ръст, лудост е да ги нямаш при възход. Относно Петрола - пуканките и гледаме мача, все свършваше хенди кап, да се надяваме новия да не е почнал така за домакина.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВИНС ,
аз каквото съм мислил ,съм го казал ,но вие стискате котката за опашката....
Аз никога не съм бягал от дискусията..
Вие ме търсите и цитирате , пък после ..ОЛЕЕЕЕЕ.. като се появя...
Отговорът ти е много важен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от орк Разгледай мнениеТоку виж Монти вземе да познае за спад през февр-март...
например Хим от 2,50 на 2,30...
или ЦКБ от 1,70 на 1,55
направо ще си изгриза ноктите тогава... от кеф де
няма да му пестя поздравленията, ако познае
т.е. ще си карам по вълната още два месеца и ще се опитам да хвана евентуалната корекция .... но с малко бройки - ей така да се хваля послеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
ivandavidov
Като заговорихме за корелация...
През 2007-ма и 2008-ма имахме световна корелация между пазарите. Затова кризата, която тръгна от САЩ, след това се пренесе в целия свят.
Някои пазари се справиха по-добре с кризата, други по-зле. Нашият пазар е от втория тип. И може би единственото хубаво от цялата криза е, че тази голяма корелация между пазарите вече е изключително малка, та даже липсва. Причината? Ами при напомпани пазари в развитите страни, капиталите започват да преливат към развиващите се страни. По време на кризата капиталите излязоха от развиващите се страни, съответно вече няма толкова силна корелация между развитите и развиващите се страни. Просто и ясно!
Когато капиталите от развития свят влязат отново на нашия пазар, тогава пак може да си говорим за някаква корелация, но при сегашното положение нашият пазар е по-скоро изолиран. Забележете, не казвам "изцяло изолиран", а "по-скоро изолиран", тъй като чуждестранни играчи тук винаги е имало и винаги ще има. Просто сега те са в по-малко количество и не влияят съществено на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе, ти се надъхваш и се зомбираш.. ....
Само че не забеляза ,че Стара Планина стана от 2,7 до 4..
Монбат 8...
Защо никой не ги атакува...
Там има фундмент...а тук....
Ами има нещо гнило в Дания....
Това е последно...
Не знам ,как да си го обясня ,но със всеки пост ,продавачите в ХИМ ,ЗХБГ и ССВ се увеличават...
Много съм харизматичен...
НАЛИ!
Много държа да кажеш какво е фундамент за теб. И искам ми кажеш количествено на колко оценяваш фундаментите - щото нали си експерт. Петрол е на крачка да се осере и КТБ и ЦКБ изземе целят Петрол, ти ми говориш имали фундамент а групата нямаLast edited by needtoknowmore; 27.01.2014, 17:26.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДнес един познат, който иска да се включва на борсата и в момента е от гледащите така -ме попита как може хем навън пазарите масово да падат, хем нашата борса и конкретно Хима да продължават да катерят
Понеже е мой човек се постарах да му го обясня нагледно. Показах му графика на движението на Хим и ДАХ от Февруари 2011-та досега. Добре се вижда как тогава Хим почва да пада от 3,60 , ДАХ също, заради настаналата паника покрай новия тласък на еврокризата свързан тогава с Гърция. След това обаче, до Септ. 2012 ДАХ вече е компенсирал целия си спад и започва да прави нови върхове... докато Хим продължава да се въргаля в калта, мачкан от Артио. Сега ДАХ е много над нивото си от Фев. 2011-та, докато Хим е още доооста далеч от тогавашните 3,60
Човека ме разбра идеално... Но който си търси причини да не разбира и да си чака акцията на 1,70....1,30 или даже под 1 лв... все ще си намери оправдание да чака... Да е жив и здрав! Все пак парите не са най-важното!Last edited by vinkel; 27.01.2014, 17:17.
Коментар
-
Днес един познат, който иска да се включва на борсата и в момента е от гледащите така -ме попита как може хем навън пазарите масово да падат, хем нашата борса и конкретно Хима да продължават да катерят
Понеже е мой човек се постарах да му го обясня нагледно. Показах му графика на движението на Хим и ДАХ от Февруари 2011-та досега. Добре се вижда как тогава Хим почва да пада от 3,60 , ДАХ също, заради настаналата паника покрай новия тласък на еврокризата свързан тогава с Гърция. След това обаче, до Септ. 2012 ДАХ вече е компенсирал целия си спад и започва да прави нови върхове... докато Хим продължава да се въргаля в калта, мачкан от Артио. Сега ДАХ е много над нивото си от Фев. 2011-та, докато Хим е още доооста далеч от тогавашните 3,60
Човека ме разбра идеално... Но който си търси причини да не разбира и да си чака акцията на 1,70....1,30 или даже под 1 лв... все ще си намери оправдание да чака... Да е жив и здрав! Все пак парите не са най-важното!
Коментар
-
[QUOTE=Монти;1059567995]Поредното зомби...случайно да си чул ,че последния който напусна беше на 60 ст....
Той беше готов и да им дава кеш на ТИМ стига да не бъде вече от групата...
То не бяха латвиици ,то не бяха скандикаФци,то не бяха немци ,то не бяха руснаци , американци ,шотланци , руснаци и т.н..
Цялото кралско войнство избега... то аз съм им виновен...
Нещо с истината си скаран..
Монти, прав си ама цената от 60 стотинки тогава в момента е над 2 лева, със стабилен оборот и тренда сам можеш да си го видиш! Ти какво спечели от това??? така дрънкаше когато цената беше малко над лев, аз пак ти направих тогава същата забележка, така дрънкаш и сега, така ще дрънкаш и на 3 лева, а за да ти опонират толкова хора никой не прави дарения на финансовите пазари=> хората които са заложили на хима очакват той да изпревари например петрол, ако беше обратното тази дискусия щяхме да я водим в темата за петрол например, но ти от инат тогава сигурно пак щеше да си на противоположната страна-против тренда
Коментар
-
Стига се заяждали бе хора, нали всичките сме тук да правим пари.... Днес Хима се вдига, утре Петрол (Монти пожелавам ти го най-сърдечно), важното е да свети зелено навсякъде. А, ако толкова ви сърби да спорите, що не се видим на по бира ? Предложих ви го още преди Нова година, предлагам ви го и сега.
Protokol написах ти в темата за Оптимизъма, че подписа ти е грешен, но може и да не си видял:
"Осмедесте процента от парите си похарчих за курви, пиене и хазарт. Другите просто пропилях." Джордж Бест.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМонти,
Подозирам, че има колебаещи се за влизане тук. Но за друго съм почти сигурен - щом прочетат твоите постове с неоснователните плювки .... всяко съмнение изчезва.
Ето защо инвестиралите в групата особено те ценят.
Той беше готов и да им дава кеш на ТИМ стига да не бъде вече от групата...
То не бяха латвиици ,то не бяха скандикаФци,то не бяха немци ,то не бяха руснаци , американци ,шотланци , руснаци и т.н..
Цялото кралско войнство избега... то аз съм им виновен...
Нещо с истината си скаран..
Коментар
Коментар