IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    ВИНС ,
    аз каквото съм мислил ,съм го казал ,но вие стискате котката за опашката....
    Аз никога не съм бягал от дискусията..
    Вие ме търсите и цитирате , пък после ..ОЛЕЕЕЕЕ.. като се появя...
    Монти,
    Подозирам, че има колебаещи се за влизане тук. Но за друго съм почти сигурен - щом прочетат твоите постове с неоснователните плювки .... всяко съмнение изчезва.
    Ето защо инвестиралите в групата особено те ценят.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Никога не се появявай повече!
      Харесва това!

Коментар

Никога не се появявай повече!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
          Монти, ако има разпродажби на 3,5 лв (например) ще бъдеш ли доволен???? Монти какво печелиш като ни даваш безплатни съвети и "анализи"? Монти не е ли по-добре на база "АНАЛИЗИТЕ ТИ" да печелиш ТИ пари? Не съм видял някой да дращи в темата за петрол, а даже имаше предложение за бас от тук пишещите и това беше за теб двойна възможност един път печелиш от борсата и един път от баса, защо отказа? Монти върни се и изчети какво ти написаха другите (абстрахирай се от обидите), ако трябва два пъти го направи, ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ Е!
          ВИНС ,
          аз каквото съм мислил ,съм го казал ,но вие стискате котката за опашката....
          Аз никога не съм бягал от дискусията..

Коментар

Не, ти се надъхваш и се зомбираш.. ....
            Само че не забеляза ,че Стара Планина стана от 2,7 до 4..
            Монбат 8...
            Защо никой не ги атакува...

Там има фундмент...а тук....
            Ами има нещо гнило в Дания....
            Това е последно...
            Не знам ,как да си го обясня ,но със всеки пост ,продавачите в ХИМ ,ЗХБГ и ССВ се увеличават...
            Много съм харизматичен...
            НАЛИ!
            Къде видя повече продавачи, само това обясни?
            Определено тази позиция не я кльопаш, гледай си там Емките и живей живота..

Коментар

Аз го пиша ,когато трябва а не когато е вече станало.......
              Ако и тогава трябва да ви го пиша ,щях да стана учител на бавноразвиващи...
              Монти, ако има разпродажби на 3,5 лв (например) ще бъдеш ли доволен???? Монти какво печелиш като ни даваш безплатни съвети и "анализи"? Монти не е ли по-добре на база "АНАЛИЗИТЕ ТИ" да печелиш ТИ пари? Не съм видял някой да дращи в темата за петрол, а даже имаше предложение за бас от тук пишещите и това беше за теб двойна възможност един път печелиш от борсата и един път от баса, защо отказа? Монти върни се и изчети какво ти написаха другите (абстрахирай се от обидите), ако трябва два пъти го направи, ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ Е!

Коментар

Аз от малоумник ,който не може да различи от ХИМ прив от ХИМ обикновени....не искам..
                Почна първи обидите и кавгаджииския тон........
                При потъване се ползва ,кислороден апарат а не камък на шията ..
                Живейте си в зомби света...
                Малоумник е на шефа ти подчинения... сигурно и Прив си ги продал на загуба, бягайки панически.. всъщност ние обсъждахме обикновените, когато ти реши да покажеш, че си бил имал... и то от други.. както и да е. Отново не позна, за пореден път. не ставай консултант, врачка или синоптик, ще пукнеш от глад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Цената си върви, Монти си чака да излезе прав, хората правят печалби...
                  Монти, кога и за какво ще излизаш прав?
                  Какво ти е твърдението въобще? - Това, че някога ще тръгне надолу ли???
                  Ами ние си го знаем бе, Монти...Недей да се хабиш..
                  Само че до тогава ще правим печалба, а ти ще зяпаш отстрани.
                  Не, ти се надъхваш и се зомбираш.. ....
                  Само че не забеляза ,че Стара Планина стана от 2,7 до 4..
                  Монбат 8...
                  Защо никой не ги атакува...

Там има фундмент...а тук....
                  Ами има нещо гнило в Дания....
                  Това е последно...
                  Не знам ,как да си го обясня ,но със всеки пост ,продавачите в ХИМ ,ЗХБГ и ССВ се увеличават...
                  Много съм харизматичен...
                  НАЛИ!

Коментар

• Цената си върви, Монти си чака да излезе прав, хората правят печалби...
                    Монти, кога и за какво ще излизаш прав?
                    Какво ти е твърдението въобще? - Това, че някога ще тръгне надолу ли???
                    Ами ние си го знаем бе, Монти...Недей да се хабиш..
                    Само че до тогава ще правим печалба, а ти ще зяпаш отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Аз акъли не давам, както и не искам! Особено от колебливи натури мрънкащи.
                      Колко човека трябва да ти се изредят да ти обясняват в тази тема, че постоянните ти негативни прогнози на неакционер са крайно противни.
                      Аз от малоумник ,който не може да различи от ХИМ прив от ХИМ обикновени....не искам..
                      Почна първи обидите и кавгаджииския тон........
                      При потъване се ползва ,кислороден апарат а не камък на шията ..
                      Живейте си в зомби света...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        А забелязваш ли че това се случва все по-рядко напоследък?
                        Аз го пиша ,когато трябва а не когато е вече станало.......
                        Ако и тогава трябва да ви го пиша ,щях да стана учител на бавноразвиващи...

Коментар

Много ти преча.....
                          когато дойде време , моето време ,а то е скоро , обещавам да не ти прощавам...
                          Само ,че при мен е пропуснати ползи ....
                          Кефя се на тези който сега влизат...
                          Те пък са те послушали , такива като теб...
                          При тях ще бъде рев и сополи и малко кютек ... в къщи... ако аз излезна прав...
                          Аз акъли не давам, както и не искам! Особено от колебливи натури мрънкащи.
                          Колко човека трябва да ти се изредят да ти обясняват в тази тема, че постоянните ти негативни прогнози на неакционер са крайно противни.

Коментар

...ако аз излезна прав...
                            А забелязваш ли че това се случва все по-рядко напоследък?

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение

Монти изчисти глупостите по твой адрес и прочети отново коментарите, дано тоя път схванеш за какво ти говорят другите, нищо лично и пробвай правилото разбирам повече от другите=печеля повече от другите
                              В момента купувачите в ХИМ играят против маркета...
                              В момента когато спрат ,ще се компенсира ..двойно..
                              Така беше и при продажбите....
                              Как беше,
                              Ако три пъти не познаеш с един и същи отговор ,на четвъртия шанса е по голям а на петия път ще излезе........защото купувачите намаляват а продавачите се увеличават...

Коментар

• Някой с кифте излиза, друг влиза.....
                                въпроса е какво знае излизащият и въобще знае ли нещо
                                не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X