IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Напротив взел съм си и чакам да ги махна на определено ниво,но с тази търговия става
    трудно
    Нали, заешка работа. Уж 8лв.струвала акцията, а се циганят за 1-2 стинки.

И все пак - евала на тия отляво, храбреци са. Не съм от тях.

Коментар

Напротив взел съм си и чакам да ги махна на определено ниво,но с тази търговия става
      трудно
      Симпатяга.
      Убеди ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        И ти ли нямаш акцийки и се притесняваш да не би цената много бързо да се вдигне и да изпуснеш влакчето.
        Горкичкият.
        трудно

Коментар

+1 За мен проблема е в собствениците - виж им и останалите компании -ЦКБ,ЗХБГ,БРП,ГАЗ никъде не дават дивидент въпреки счетоводните си печалби.
          Манипулират си постоянно дяловете и цените .Абсолютно непрозрачно управление. Акциите им стават само краткотрайна спекула.Браво на Пипбел.
          Ако ти кажа колко съм спечелил от тези измамни акции....главата ще те заболи....Чакай си дивидентната доходност от 10%.......и внимавай да не се наденеш на някой от новите балони.
          Не е препоръка

Коментар

+1 За мен проблема е в собствениците - виж им и останалите компании -ЦКБ,ЗХБГ,БРП,ГАЗ никъде не дават дивидент въпреки счетоводните си печалби.
            Манипулират си постоянно дяловете и цените .Абсолютно непрозрачно управление. Акциите им стават само краткотрайна спекула.Браво на Пипбел.
            И ти ли нямаш акцийки и се притесняваш да не би цената много бързо да се вдигне и да изпуснеш влакчето.
            Горкичкият.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Изобщо не съм съгласен с теб. Причините, които бяха споменатати извън големия продавач си бяха и си остават много актуални. Спад от 18 лева до 65 стотинки изобщо не се дължи на това, че някой си, колкото и да е голям, е решил да продава. Какво ще има за теб от "големия" проект долу на плажа? Какво взе от Големия проект на стадиона? Кога ще има изходящи парични потоци към акционерите? До момента е имало само от акционерите към компанията. Имаше толкова много увеличения на капитала. .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Изобщо не съм съгласен с теб. Причините, които бяха споменатати извън големия продавач си бяха и си остават много актуални. Спад от 18 лева до 65 стотинки изобщо не се дължи на това, че някой си, колкото и да е голям, е решил да продава. Какво ще има за теб от "големия" проект долу на плажа? Какво взе от Големия проект на стадиона? Кога ще има изходящи парични потоци към акционерите? До момента е имало само от акционерите към компанията. Имаше толкова много увеличения на капитала. Според мен най-интересния въпрос е как ще се отрази на компанията евентуалното облагане на печалбите от борсова търговия? Лично аз очаквам ефекта да е силно негативен.
                Добре.
                Както се вижда, засега познаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                  В хима реално откакто спря продавача аскове над 5к няма и е трудно да се напулни каруцата, а хима преди падаше НЕ ЗАРАДИ ДРУГО АМИ ЗАЩОТО ИМАШЕ ГОЛЯМ ПРОДАВАЧ С МИЛИОНИ АКЦИИ ВСИЧКИ ДРУГИ ПРЕЧИНИ КОИТО СЕ ИЗБРОЯВАХА БЯХА СМЕШНИ!!! Не може само проекта долу на плажа да струва повече от пазарната капитализация на хима, а ти си от ВАрна и можеш даотидеш и да го видиш/пипнеш лично, парите които се наливат там могат да се видят те не са виртуални като цената на акциите на х(т)има
                  Изобщо не съм съгласен с теб. Причините, които бяха споменатати извън големия продавач си бяха и си остават много актуални. Спад от 18 лева до 65 стотинки изобщо не се дължи на това, че някой си, колкото и да е голям, е решил да продава. Какво ще има за теб от "големия" проект долу на плажа? Какво взе от Големия проект на стадиона? Кога ще има изходящи парични потоци към акционерите? До момента е имало само от акционерите към компанията. Имаше толкова много увеличения на капитала. Според мен най-интересния въпрос е как ще се отрази на компанията евентуалното облагане на печалбите от борсова търговия? Лично аз очаквам ефекта да е силно негативен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                    Абе вие видяхте малко търговия и се разпалихте. Вижда се, че има интерес към големи пакети, но няма такива. Та да видим до къде ще го докарат.
                    Въпроса не е дали има интерес от купувачите а дали продавача няма интерес вече да продава на такива ниски нива????????

Коментар

• Хихи

Абе вие видяхте малко търговия и се разпалихте. Вижда се, че има интерес към големи пакети, но няма такива. Та да видим до къде ще го докарат.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Стига се бъзика бе, нали не си по дребните сделки.
                        И усещам лека иронийка.
                        Успокой топката малко, не съм любимеца ти Импа.
                        Аче да не се окаже че само основната ми акция е повече от целия ти портфейл
                        Каква ирония аз ти казах че не се шегувам ако наистина утре ми предложиш добра цена ги взимам, тук проблема е че не мога да напълня без да се влияе на цената вече трета сесия сумата на асковете е не повече от 20К и най-лошото е че не са айсберги, а на мен ми трябват повече как си представяш да взема над 20000 акции да обера всички аскове и да надуя цената дневно/седмично или да поставя айсберг и да ме изпенят веднага??? Колкото до това колко ти е голям портфейла аз само мога да се радвам ако е по-голям от моя винаги съм казвал че мечтата ми е да се чувствам на БФБ така като сега се чувства Г(к)УРОТО, т.е. на БФБ 95% от играчорите да имат значително по-голям портфейл от моя за да мога да си шетам когато и където си искам. В хима реално откакто спря продавача аскове над 5к няма и е трудно да се напулни каруцата, а хима преди падаше НЕ ЗАРАДИ ДРУГО АМИ ЗАЩОТО ИМАШЕ ГОЛЯМ ПРОДАВАЧ С МИЛИОНИ АКЦИИ ВСИЧКИ ДРУГИ ПРЕЧИНИ КОИТО СЕ ИЗБРОЯВАХА БЯХА СМЕШНИ!!! Не може само проекта долу на плажа да струва повече от пазарната капитализация на хима, а ти си от ВАрна и можеш даотидеш и да го видиш/пипнеш лично, парите които се наливат там могат да се видят те не са виртуални като цената на акциите на х(т)има

Коментар

• Брейййй....к'во става тук бе .......изкарали сме по едни 15%.......за няколко дена/седмица

Пипбел.......колко ти обещават от дивиденти за година.с лек сарказъм е това.не със злоба...споко,има време ,ще се научиш

Аз като изкарам поне 200% от тук.ще смятаме кой колко е изкарал..и за колко време....аре успех.....и НАЗДРАВЕ.......И не се ядосвай....и аз бях така в началото.......залагах на сигурното

Ако вдяваш малко от техн.анализ.не че тук на БФБ върви....ама айде .има едно ниво...ама сега няма да ти кажа...близко е де....дето и големите ще влизат.....и ще хвърчат бройки и пакети......

Ако някога седиш на сянка под дърво.знай ,че някога някой го е посял
                          Бъфет

НАЗДРАВЕ и УСПЕХ

Коментар

ОК ще те чакам на бида хвърли ги не се притеснявай може да ми пишеш на лични каква цена те устройва, за да видя дали ще има съвпадение на интересите
                            Стига се бъзика бе, нали не си по дребните сделки.
                            И усещам лека иронийка.
                            Успокой топката малко, не съм любимеца ти Импа.
                            Аче да не се окаже че само основната ми акция е повече от целия ти портфейл

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Дадено градски, 999 ги имаш. И 1 ми стига да си следя какво става тука
                              ОК ще те чакам на бида хвърли ги не се притеснявай може да ми пишеш на лични каква цена те устройва, за да видя дали ще има съвпадение на интересите

Коментар

идеален си страшна врътка и то с цели 5 иляди акции и съм сигурен че си излизал на бидове. Утре ми хвърли тези иляду акции НЕ СЕ БЪЗИКАМ
                                Дадено градски, 999 ги имаш. И 1 ми стига да си следя какво става тука

Коментар

Working...
                                X