IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    може аз да съм ви на късмет?
    Бе ти туканка по често взе да се явяваш отколкото при чича си бре
    А само допреди няколко дни се кълнеше че при нагли тимуровци нямаш работа.
    Спекулката и парите не миришат ей....невъ сей невъ.
    Пу да си ни на късмет дано.
    Добър ти е тайминга, не се притеснявай. Успех !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Давай,Батя....тъй задръж,
      Oli се е доказал като мъж...
      мъж, жена няма значение, важното е че пуска информации, които в последствие често се оказват достоверни

Доста по-полезно е от постването на забавни картинки и рими, като за икономически и финансов форум

Коментар

ей не издавай лични разговори!!!
        Няма имотиконка в поста ти, значи това е на сериозно...
        Що за личен разговор е като се води в тема от форума?

Коментар

• Oli,Oli...

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Хм, интересно, освен олимпиеца, който намекна в темата за оптимизма, сега и друг приятел ми каза че май продаването тук засега приключило...
          Ще разберем съвсем скоро
          Давай,Батя....тъй задръж,
          Oli се е доказал като мъж...
          Attached Files

Коментар

може аз да съм ви на късмет?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Хм, интересно, освен олимпиеца, който намекна в темата за оптимизма, сега и друг приятел ми каза че май продаването тук засега приключило...
              Ще разберем съвсем скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Ще разберем съвсем скоро
                Ами ако цената мина 1.5 лв. ще е ясно, че е приключило или поне се е вдигнала цената, на която искат да продават.

Коментар

• Хм, интересно, освен олимпиеца, който намекна в темата за оптимизма, сега и друг приятел ми каза че май продаването тук засега приключило...
                  Ще разберем съвсем скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    ...
                    Аз даже днес за да си допълня на 1.368 кеширах малко жабоци...че няма сухо.
                    ....
                    Абе ще почне да ти идва акъла и на теб, ама време си требе

Коментар

Mи купувайте като е изгодно бе, само лаф чукате тука, а едва 40хилки оборот
                      Аз даже днес за да си допълня на 1.368 кеширах малко жабоци...че няма сухо.
                      Вижте каква саможертва само за силно дивидентен играч като мене
                      Аз съм кеширал, ама утре ще пробвам да попълня още малко

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Няма много логика в това. Като придобиваш някоя компания, нали придобиваш и активите, и пасивите, които са си осчетоводени от преди това на някаква стойност. К'во ще спечелиш? И да докараш някаква измислена счетоводна печалба, няма да ти влезе повече кеш. Такива врътки има интерес да прави придобиваната компания, ама тя има интерес цените на активите да са надути, колкото се може повече, а не обратното.

Иначе от вчера Абърдийн АМ са листнати в Ню Йорк. Ако мислите, че ще се прецакат, може да им ударите един шорт Не е препоръка.
                        Според мен този, които продаваше днес и вчера е малка рибка в сравнение с Шотландците вече. Селва по 4-5 хил и чака да не събори много цената, после пак. А големия блок е на цените между 1,4-1,45. Сега може и да се окаже добър момент за влизане, но при положение, че има скоро развръзка с тази тапа. Тук в момента не ни остава нищо друго освен да чакаме и да наблюдаваме нервни спекуланти, които ще гледат да не пропуснат влака ще побутнат цената с 3-4 ст. и отчаяни, които ще я свалят с толкова.

* не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                          Идват ми едни такива мисли в главата -
                          дали е възможно целта с задържането на цената тук да е във връзка с очакваното прехвърляне от Артио на Абърдийн

т.е. да се прехвърли на по-ниска цена до края на месец юни , за да може да се отчете по-голяма доходност по тази позиция от Абърдийн през следващите месеци...
                          Няма много логика в това. Като придобиваш някоя компания, нали придобиваш и активите, и пасивите, които са си осчетоводени от преди това на някаква стойност. К'во ще спечелиш? И да докараш някаква измислена счетоводна печалба, няма да ти влезе повече кеш. Такива врътки има интерес да прави придобиваната компания, ама тя има интерес цените на активите да са надути, колкото се може повече, а не обратното.

Иначе от вчера Абърдийн АМ са листнати в Ню Йорк. Ако мислите, че ще се прецакат, може да им ударите един шорт Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Я кажи, Познах ли че са 464 - 2 лв комисион = 462 лв сделка ?
                            И какво е това 2 JD от загубен дивидент. "Загубения" дивидент ти е (464/5.80) * 0,75*0.95 = точно 57 лефа Не мо'eш ме залъжеш май
                            Mи тамън 2 Джак Даниелса.
                            Ма споко - извън Атера имам да вземам дивиденти още за 100 бутилки

Коментар

Eй, туй лефченцата за нищо ги нямата туканка
                              Та туй са 2 JD - са от загубен дивидент бе
                              Ма карай - предпочитам домашна двойна преварка
                              Я кажи, Познах ли че са 464 - 2 лв комисион = 462 лв сделка ?
                              И какво е това 2 JD от загубен дивидент. "Загубения" дивидент ти е (464/5.80) * 0,75*0.95 = точно 57 лефа Не мо'eш ме залъжеш май
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Идват ми едни такива мисли в главата -
                                дали е възможно целта с задържането на цената тук да е във връзка с очакваното прехвърляне от Артио на Абърдийн

т.е. да се прехвърли на по-ниска цена до края на месец юни , за да може да се отчете по-голяма доходност по тази позиция от Абърдийн през следващите месеци...

Коментар

Working...
                                X