IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    E ти пък за 460 лв, жабешки-голяма саможертва си направил.
    Eй, туй лефченцата за нищо ги нямата туканка
    Та туй са 2 JD - са от загубен дивидент бе
    Ма карай - предпочитам домашна двойна преварка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Mи купувайте като е изгодно бе, само лаф чукате тука, а едва 40хилки оборот
      Аз даже днес за да си допълня на 1.368 кеширах малко жабоци...че няма сухо.
      Вижте каква саможертва само за силно дивидентен играч като мене
      E ти пък за 460 лв, жабешки-голяма саможертва си направил.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
        Сега чудя, като толкова натискаше цената някой, Защо сега не хвърчат пакетчета ? Изгодно е...
        Mи купувайте като е изгодно бе, само лаф чукате тука, а едва 40хилки оборот
        Аз даже днес за да си допълня на 1.368 кеширах малко жабоци...че няма сухо.
        Вижте каква саможертва само за силно дивидентен играч като мене

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
          а тука това има ли го ....
          не е минавало нищо ??
          Ам тук става дума за повече от 5% собственост. Притежаващите над 5% са длъжни 7 дневен срок да обявят публично ако има някаква промяна. Та делът на Арти в Хим не мисля, че е над 5% от собствеността на дружеството. За това не са длъжни да пускат уведомления.
          Поне аз така си мисля де. Тук има по - опитни от мен, да кажат

Коментар

• хартио

а тука това има ли го ....
            не е минавало нищо ??
            Last edited by X_Y; 13.06.2013, 17:06. Причина: линк
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Сега чудя, като толкова натискаше цената някой, Защо сега не хвърчат пакетчета ? Изгодно е...
              За да стане, трябва и двете страни да решат, че им е изгодно.

Коментар

• Сега чудя, като толкова натискаше цената някой, Защо сега не хвърчат пакетчета ? Изгодно е...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  еееее, таман взех да я заглеждам и вие я наа.ахте тая хартия!!!
                  Тука е така

Коментар

• еееее, таман взех да я заглеждам и вие я наа.ахте тая хартия!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                      Интересен завършек на днешната сесия. Някой тръгна с голямата баданарка
                      И ще свърши с голяма паламарка.

Коментар

Хима напоследък абсолютно не отговаря на този показател...
                        E че нали точно за това става дума, че е неестественото. Нещо което тежи 1/7 от целия индекс (по текущи капитализации на Хим, Цкб и Зхб), някак не е много логично да се движи наобратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                          а мен ме притесняват такива мнения. Ръста е само нагоре на бфб. единствените рискове са фед да не изтеглят ликвидността много рязко или шибаните плебей да не се развихрят пак да протестират и свалят правителството.
                          Ам мнението не е препоръка
                          Иначе смятам, че до есента няма да има протести. Сега е лято, тези протестиращи ще трябва да ходят на море все пак . Визирам не толкова масата, а онези дето се бият в гърдите за водачи на протестите и правят поразиите. Да не казваме и че политиците ще идат да опнат по една кълка на пясъка и няма кой да настройва хората.
                          От 3 седмици се опитват да вдигат пак протести, но не успяват, защото хората са наясно, че е по-добре да имаме правителство, от колкото да са по улиците и все някой да им е крив за нещо. Та най-силни манипулации за протести ще има в края на тази и началото на следващата година. Сметките за ток дори да останат същите както преди, пак ще има недоволни, които просто смятат, че не трябва да си плащат каквито и да било сметки .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                            Мен лично почна да ме притеснява голямата еуфория тук. Всичко се представя като кристално ясно и с големи печалби за отрицателно време. Обикновено обаче това завършва точно обратното. Все пак не сме сигурни дали наистина схемата е ИП-та свалят нарочно цената, за да се пазарят за пакетите. А и като гледам колко акции се изливат на пазара, мисля, че може и да заситят търсенето и това да изчерпи напъните за ръст.
                            а мен ме притесняват такива мнения. Ръста е само нагоре на бфб. единствените рискове са фед да не изтеглят ликвидността много рязко или шибаните плебей да не се развихрят пак да протестират и свалят правителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                              Еми харесват ми на мен тези с по големите бети, в началото на какъвто и да е ръсттттт, така ли е Бенц?
                              Има нещо гнило в Дания, да видим какво ще излезе.
                              Всички обичаме по-големи бети стига да не сме в лошата фаза Хима напоследък абсолютно не отговаря на този показател...

Коментар

Честно да ти кажа банката ми е по-любима от хима
                                Химът също е много интересна хартия. Дано не прецакат обаче бетата с това задържане във времето.
                                Не е естествено хартия с 6 милиарда активи в индекса, и забележи бета над 1,5 пъти по-голяма от тази на индекса (това е голям лаф - бетата на индекса) и по-голяма и от тази на банката, да се окаже след една година с едва ли не бета под 1 (примерно) !?!?!
                                А защо ми е бетата ? - Еми харесват ми на мен тези с по големите бети, в началото на какъвто и да е ръсттттт, така ли е Бенц?
                                Има нещо гнило в Дания, да видим какво ще излезе.

Коментар

Working...
                                X