IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
    Честно да ти кажа банката ми е по-любима от хима
    И аз в нея имам повече.
    Пък ако вземат пуснат и прив-ни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
      Мен лично почна да ме притеснява голямата еуфория тук.
      Честно да ти кажа банката ми е по-любима от хима

Коментар

• Мен лично почна да ме притеснява голямата еуфория тук. Всичко се представя като кристално ясно и с големи печалби за отрицателно време. Обикновено обаче това завършва точно обратното. Все пак не сме сигурни дали наистина схемата е ИП-та свалят нарочно цената, за да се пазарят за пакетите. А и като гледам колко акции се изливат на пазара, мисля, че може и да заситят търсенето и това да изчерпи напъните за ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
          ....и ти ли си тук в играта....
          Имах си бройки преди новогодишната игра.
          Тогава заради кеша ги зачистих, после мръдна с 10 ст. или грубо 10 %, викам си опуснахме влака, та зачуках в посестримата. Голям късмет, сред последните 120 хил. мисля от тапата бях, зачака се да намалеят и аха преди финалния ластик се вредих. Нещо такова най-накрая направих тука, бая изпуснах, но пък от друга страна парите оттук са си в посестримата. Виж други ме издразниха, че всичко скачаше и качва, само те не, та малко обърнах в Химки. Та сега чакаме тапите да фръкнат.
          И си мислех аджеба, че ще се изсули в края, ама си викам няма да има достатъчно бройки. Халал да е, ръст да има пък да видим.

Коментар

• Не съм съгласен, че ще тръгне надолу! Повече от 1.37-8 не би трябвало да слезе, и то защото тукашните коментари може да панират тук таме някой инвеститор утре с ефект да се раздели под 1.40, Ако съдиме по-предходните напъни имаме големи прехвърляния на 1.40! Защо и сега да бъде по-различно преди ралито?!

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
              Двама българи чета,трима-чета с предател
              между другото и ти ако се наредиш на 1.31 може и да не изчакаш да те посрещнат :0
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Според мен може "неочаквано" да си го разделят - след като дружно са се въздържали.... ще разберем - в случай, че кюфтетата са няколко
                Двама българи чета,трима-чета с предател

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  Много е възможно точно това да се случи! Особено ако са няколко човека, които чакат за големия пакет, някой ще остане с пръст в уста и ще гледа до 2 лева като теле в железница!
                  Според мен може "неочаквано" да си го разделят - след като дружно са се въздържали.... ще разберем - в случай, че кюфтетата са няколко
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Тук става вече интересно.Падането ще продължи поне до 1,28/1,3 и там вече ще е напечено.Решили са няколко ИП-та да спекулират.Аз не бих купувал на 1,4 и да им пълня гушите.Просто ще се наредя на 1,31/1,32 и ще чакам.И не мога да разбера защо въпросните ИП-та са решили,че ще им продадат на по-ниска цена от тази в момента-ами ако откажат да продават на 1,3?А ако се появи утре някой заинтересован и купи всичко на 1,4 тогава ще трябва да се молят да попълнят продадените вече акции на 2,00/2,10
                    Много е възможно точно това да се случи! Особено ако са няколко човека, които чакат за големия пакет, някой ще остане с пръст в уста и ще гледа до 2 лева като теле в железница!
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                      Не мога само ас да копувам тук. Дано още изсипят.
                      Не си само ти Мартингейл....много сме силни сме
                      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Тук става вече интересно.Падането ще продължи поне до 1,28/1,3 и там вече ще е напечено.Решили са няколко ИП-та да спекулират.Аз не бих купувал на 1,4 и да им пълня гушите.Просто ще се наредя на 1,31/1,32 и ще чакам.И не мога да разбера защо въпросните ИП-та са решили,че ще им продадат на по-ниска цена от тази в момента-ами ако откажат да продават на 1,3?А ако се появи утре някой заинтересован и купи всичко на 1,4 тогава ще трябва да се молят да попълнят продадените вече акции на 2,00/2,10

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                          Не мога само ас да копувам тук. Дано още изсипят.
                          Не си само ти. Общо взето сме трима: аз, ти и паркетаджията от Тутракан. Оня дето събира лоши дългове ако и той купува все още, нека вдигне ръка. Впрочем, нека да се обади дори и да не купува - да потвърди, че не е самоубил при спада на Софикс...

Коментар

• Не мога само ас да копувам тук. Дано още изсипят.

Коментар

• Нали аз и още някой ви казахме мнение какво става...така е на БФБ последните 2 г....някой голям иска да продава, и после някой идиот от БГ посредник почва да натиска цената...няма КФН да следи за търговия с вътрешна инфо...няма пенсионни фондове които да купуват големи пакети като се продават така на тезгях (ако има такива въобще за продажба)....въобще каубойска му работа.....не е препоръка
                              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Всички се точим, защо няма и някой по-голям и той да се наточи и да разцепи мрака с акции за 3 млн. и да се приключи. Ти мани то може и да има, а може и да са няколко и да чакат леко да падне и тогава да изстрелят. Интересно ще е, ако са няколко и единия изпревари другия. Тоя дето не си е купил направо ще полудее, щото после ще го гони на 2 лв.
                                Като чета форума и все повече ситуацията ми заприличва на wishful thinking. Какви чудеса ще станат, ако прелети един пакет от Х-млн., какви висоти за пазара, какво чудо ще е... Не че съм песимист, ама това започва да става натрапчиво.

Коментар

Working...
                                X