IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    ....и ти ли си тук в играта....
    Всички се точим, защо няма и някой по-голям и той да се наточи и да разцепи мрака с акции за 3 млн. и да се приключи. Ти мани то може и да има, а може и да са няколко и да чакат леко да падне и тогава да изстрелят. Интересно ще е, ако са няколко и единия изпревари другия. Тоя дето не си е купил направо ще полудее, щото после ще го гони на 2 лв.
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Честно казано го очаквах, може би и в малко по-малък размер.
      Причината обаче е далеч от тапата, за мен поне.
      Времето ще покаже.
      ....и ти ли си тук в играта....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
        Интересен завършек на днешната сесия. Някой тръгна с голямата баданарка
        Честно казано го очаквах, може би и в малко по-малък размер.
        Причината обаче е далеч от тапата, за мен поне.
        Времето ще покаже.

Коментар

• Интересен завършек на днешната сесия. Някой тръгна с голямата баданарка

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
            Колкото и де не Ви се вярва тук предстои спускане.Методично и профи цената ще бъде натискана докато управлението на фондовете на Артио не премине ефективно при новия собственик-от писанията на колегите тук разбирам,че това ще е факт в края на месеца.И малко преди това ще минат пакетите.Защо ли?
            Абе какви са тия писания на колеги, от официалните публикации в нета излиза, че това вече е факт , ето:

http://www.sec.gov/Archives/edgar/da...c73252_497.htm
            Upon the closing of the Transaction, it is expected that the Artio International Equity Fund, Artio International Equity Fund II and the Artio Select Opportunities Fund, Inc. will be managed by Aberdeen’s Global Equity team, a dedicated team of 16 professionals based in Edinburgh, Scotland.

и това

22 May 2013 | 07:09am
            StockMarketWire.com - Aberdeen Asset Management has completed the acquisition of Artio Global Investors, a US publicly listed asset manager.

ако правилно разбирам сделката е приключена и управлението трябва вече да е в ръцете на екипът от Единбург.

Или ако греша, къде е грешката?

Коментар

• Тук някой май вече бърза?1

Коментар

Ама аз не съм казвам, че си манипулирал цената. Имах пердивд, че си подкрепил теорията на колегата. Явно не сме се разбрали. Сори, ако не съм се изразил точно
                Мда, сега прочетох пак и схванах смисъла. Добре де, ок сме

Въпроса е че ако теорията с нарочното натискане за да се лапне скоро пакета е вярна, има вериятност пакетите да прелетят през ОТС и дребните да не можем нищо да облажим.
                Но пък смелчаците които са си накупили сега и са се "набутали в затапена позиция" ще направят доста бързи %-ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Ами аз давам своето тълкуване на ситуацията, а ти ми твърдиш че съм манипулирал цената!
                  Ти въобще наясно ли си какво значи манипулиране на пазарна цена??
                  Ама аз не съм казвам, че си манипулирал цената. Имах пердивд, че си подкрепил теорията на колегата. Явно не сме се разбрали. Сори, ако не съм се изразил точно

Коментар

Освен да не съм те разбрал правилно
                    Ами аз давам своето тълкуване на ситуацията, а ти ми твърдиш че съм манипулирал цената!
                    Ти въобще наясно ли си какво значи манипулиране на пазарна цена??

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                      Колкото и де не Ви се вярва тук предстои спускане.Методично и профи цената ще бъде натискана докато управлението на фондовете на Артио не премине ефективно при новия собственик-от писанията на колегите тук разбирам,че това ще е факт в края на месеца.И малко преди това ще минат пакетите.Защо ли?
                      Вече от отдавна е факт
                      А и още се спекулира със скотове
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Колкото и де не Ви се вярва тук предстои спускане.Методично и профи цената ще бъде натискана докато управлението на фондовете на Артио не премине ефективно при новия собственик-от писанията на колегите тук разбирам,че това ще е факт в края на месеца.И малко преди това ще минат пакетите.Защо ли?

Коментар

• Интересното е, че от тапите се правят най-много пари! Като мина пакета на Хим-а на стотинките (той си се побави докато мине) видяхте какво стана. След това същото направи и Донев в Софарма. Така че тука е екстра!
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

Цитат:
                            Първоначално изпратено от дзаката
                            Аз също мисля,че ордери за продажба няма.Но смятам,че акциите са обявени за продажба и някои ИП-та са наясно с това.Мисля,че същите тези ИП-та продават за собствена сметка или за клиенти,знаейки че има продавач на пакет и натискайки цената считат,че ще си купят по-евтино.Не рискуват да разпродават яко,защото ги е шубе от отказ от продажба на тези нива или от това някой да купи всичко и те да не могат да вземат.Ако стане така ще трябва да купуват на високото.Мача е интересен-някой ще се прекара.

Точно така правят и според мен, и това мултиплицира ефекта от тоя пакет...именно затова и аз участвам сега с покупки....както се казва - много сме силни сме ...не е препоръка...
                            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Цитат:
                              Първоначално изпратено от дзаката
                              Аз също мисля,че ордери за продажба няма.Но смятам,че акциите са обявени за продажба и някои ИП-та са наясно с това.Мисля,че същите тези ИП-та продават за собствена сметка или за клиенти,знаейки че има продавач на пакет и натискайки цената считат,че ще си купят по-евтино.Не рискуват да разпродават яко,защото ги е шубе от отказ от продажба на тези нива или от това някой да купи всичко и те да не могат да вземат.Ако стане така ще трябва да купуват на високото.Мача е интересен-някой ще се прекара.

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Така е дзака. Не казвам че предлагането на 1,45 беше конкретно от тях, косвено е, по описаната от теб схема.
                              Това прехвърляне на 56Т *1,388 на ОТС също говори нещо.

И аз си миля че накрая може да стане - "хитрата сврака, с двата крака"
                              Аз веднъж яко се прецаках по тази схема - продавах ЕУБГ при мачкането на цената от исландците, с уговорката, че една дружинка, ще им купим пакета в ниското. Брокера на райфа обаче ни прееба. Продаде пакета с 2-3 ст. под нашия бид, прецаквайки и клиента си и нас, но явно изкарвайки нещо за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Aaa, що, нема се плашиш.
                                Кеша от атерките иде скоро
                                Аааа, не се плаша (куче трудно се плаши със салам, ше го ева )

Коментар

Working...
                                X