IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    +++
    Всички селяни-кочани трябва вече да са наясно, че когато батята им говори небивалици, трябва да гледат откъде изгрява слънцето
    Ама който иска нека не вярва Мене ми дреме на сайдера
    А на теб ли да вярваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Батя, ти ли убрули крушите днес?
      +++
      Всички селяни-кочани трябва вече да са наясно, че когато батята им говори небивалици, трябва да гледат откъде изгрява слънцето
      Ама който иска нека не вярва Мене ми дреме на сайдера
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• не е лошо ама за истински скок трябваше да видим нещо около 2.40 и то при доста по масирано търсене-то 1.50 сме го гледали вече няколко пъти тази година...

Коментар

• Батя, ти ли убрули крушите днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            Какво е ставало тук?
            Ако питаш за днес - някой е решил да капитализира печалбата си.

Ако питаш за последните десетина дни - мина един пакет от 5 милиона акции, за който се предполага, че идва от Артио и отново се предполага, че вече няма кой да натиска цената надолу. Съответно акцията рязко подскочи нагоре след като пакетът мина.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              При тези Бидове скоро май отиваме към 1.55 - 1.60 и като гледам какви малки Асковете мисля че няма да е много време
              Какво е ставало тук?

Коментар

• Хубаво е че има обороти по позицията, но от една седмица ми се струва че е достигната равновесна цена и по-скоро ако има движение ще е провокирано от друго събитие или информация.
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

При тези Бидове скоро май отиваме към 1.55 - 1.60 и като гледам какви малки Асковете мисля че няма да е много време
                  Ако гледаме само едни аскове - не знам, до колко може да се вярва.
                  Например в ЦКБ -там чужденците се изнесоха доста преди хима, Уж делът им беше купен, а все още цената не може, да помръдне, така както се очакваше масово

Коментар

При тези "огромни" покупки, без значение какви са бидовете, може да стоим на 1.51 още няколко седмици.

Коментар

• При тези Бидове скоро май отиваме към 1.55 - 1.60 и като гледам какви малки Асковете мисля че няма да е много време

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Аз знам, но съм част от екипа по сделката и не мога да разкривам инфо. Просто колегиалност.
                        Мога само да споделя мнението си, че скоро няма да се появи на пазара. Поне в голямата си част. Купувачите са напълно на ясно с потенциала на акцията. Мисля че мнението им е близко до моето, което съм споделял неколкократно по-долу в темата.
                        Ти колко щипна? 2 милиона ?

Коментар

• Батя,

бъди културен човек. Не се вживявай за модератор на форума или модератор по темите. Първо, аз не се правя на най-най, това явно ти се вживяваш нещо или се заблуждаваш сам. Как мога да се правя на "най-най" като задавам въпрос и търся обяснение от съфорумиците на ръста по Химимпорт? По-точно щом задавам въпрос или търся помощ от форума, значи че не познавам акцията добре и затова питам. Как може да се правя на умен или на "най-най" със задаване на въпрос? Хайде стига сте се вживявали на форумни модератори. Второ, когато аз или някой друг пита нещо във форума (в която и да е било тема), не означава, че въпросът е към теб адресиран, батя! Ти не си единствения на форума на investor.bg. Никой не те е питал за твоето мнение, ако не можеш да отговориш бъди културен (просто премълчи). Нали разбираш, че когато някой пита във форума въпрос, търси помощ, това не означава, че пита тебе батя, или там една шепа хора, които се вживявате за форумни модератори! Аз ако съм искал тебе лично да питам, щях да ти напиша ЛС (лично съобщение). Т.ч. бъдете малко по-човечни и стига сте се държали комплексирано.

Успех!

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Шема, няма да се заяждаме или да спорим кой е по-по-най. Не е това целта на форума.
                          ...
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Аз знам, но съм част от екипа по сделката и не мога да разкривам инфо. Просто колегиалност.
                            Мога само да споделя мнението си, че скоро няма да се появи на пазара. Поне в голямата си част. Купувачите са напълно на ясно с потенциала на акцията. Мисля че мнението им е близко до моето, което съм споделял неколкократно по-долу в темата.
                            Това си е достатъчно инфо

Успех Батя!

Коментар

Някой да знае кой купи пакета? Успешна търговия!

Коментар

Някой да знае кой купи пакета? Успешна търговия!
                                Някой с кинти

Коментар

Working...
                                X