IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да знае кой купи пакета? Успешна търговия!

Коментар

• Абе кой е тоя като шугав с тия 500 бр...

Да вземе да се разбере с продавачите колко ше купува, така все едно пилци храни... троха по троха
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• пичове, нямам време да ровя надолу в темата.

дали някой може да ми пропомни, кога можехме да разчитаме на дивидента от 6С4Р?

не беше ли към края на Септемри? или беше Октомври?

тенкс и успешна търговия

Коментар

• Да почине малко артията , че то голем галоп беше .

После пак

Коментар

• голямо услушване днес....

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
              Батя, моите уважения, но проблема е че инсаидари купуват преди публиката да има инфо, следва надъхване на рибоците и накрая, като се разтовари част от пакета затихва надъхването и интереса към позицията. Тогава дребните играчи се чувстват прецакани от големите акули и това ги дразни. В една сделка трябва и двете страни да са доволни иначе тя ще има еднократен ефект, а не това е целта на капиталовия пазар.
              Аз само да се включа, че за разпродажбите на Арти и шотландците във форума се дискутираше доста. Следяха се и отчетите им. Та който е следил форума щеше да знае за това, което не е инсайдърска информация, а публична. Въпросът е дали в момента, в който шотландците имаха 5 млн. акции и продаваха е стискало на някой да си купи пред перспективата, че разпродажбите могат да продължат с още не малко месеци и цената да падне доста или ги е било страх да не се прецакат. Покупката на акции си има своите рискове. На мен лично средната ми бе 1.33 лв. като паднаха на 1.2 не ми беше кеф, ама стисках зъби А дали ще се вдигнат още, в краткосрочен план не мога да прогнозирам, нямам кристална топка Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Шема, няма да се заяждаме или да спорим кой е по-по-най. Не е това целта на форума.
                Правя ти едно напълно джентълменско предложение:
                Когато за някой от постовете ми мислиш и/или си сигурен (както ти прецениш), че лъжа, подвеждам или се хваля без покритие, изкачаш с 5 бона залог и ме предизвикваш да докажа думите си (извлечения от ИП, ЦД и пр.). Ако излезе че не съм искрен, взимеш 5 бона, ако излезе че съм точен във всичко което пиша, ти гориш с 5 бондака.
                Ок ли си така!?
                Батя, моите уважения, но проблема е че инсаидари купуват преди публиката да има инфо, следва надъхване на рибоците и накрая, като се разтовари част от пакета затихва надъхването и интереса към позицията. Тогава дребните играчи се чувстват прецакани от големите акули и това ги дразни. В една сделка трябва и двете страни да са доволни иначе тя ще има еднократен ефект, а не това е целта на капиталовия пазар.
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Тук почнахте и странична дейност да развивате
                  Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Шема, няма да се заяждаме или да спорим кой е по-по-най. Не е това целта на форума.
                  Когато за някой от постовете ми мислиш и/или си сигурен (както ти прецениш), че лъжа, подвеждам или се хваля без покритие, изкачаш с 5 бона залог и ме предизвикваш да докажа думите си (извлечения от ИП, ЦД и пр.). Ако излезе че не съм искрен, взимеш 5 бона, ако излезе че съм точен във всичко което пиша, ти гориш с 5 бондака.
                  Ок ли си така!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Батя,

а ти донякъде напомняш един колега Forex Master-a . Все някъде като скочи нещо се появяваш и почваш да говориш как си купил преди време в ниското .
                    Ок ли си така!?

Коментар

Тук до 1,55 си има сериозно предлагане и очевидно хората искат реализирани печалби пред счетоводните такива. А и публиката явно се възползва от бързия ръст, а може би очаква застой на тези нива.
                      И аз мисля че ще има лека съпротива поне докато кешират хората за бърза печалба. 20%-30% си е много добра доходност. Но рано или късно продавачите ще намалеят и тогава някой от тях пак ще се бутат да влязат Най важното е че free float-a е вече доста по нисък и няма да ги има Aberdeen да наливат на евтино. Успех на всички!!! Не е препоръка!!! Имам акции!

Коментар

• Батя,

а ти донякъде напомняш един колега Forex Master-a . Все някъде като скочи нещо се появяваш и почваш да говориш как си купил преди време в ниското .

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        схемата ми напомни за онази готина графика за пазарните емоции, дето след дъното пазара почва мощно да расте, а тълпата гледа укокорено и пита "Какво става!?!?"
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Тук до 1,55 си има сериозно предлагане и очевидно хората искат реализирани печалби пред счетоводните такива. А и публиката явно се възползва от бързия ръст, а може би очаква застой на тези нива.

Добри разсъждения, в които има логика. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            схемата ми напомни за онази готина графика за пазарните емоции, дето след дъното пазара почва мощно да расте, а тълпата гледа укокорено и пита "Какво става!?!?"
                            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• схемата ми напомни за онази готина графика за пазарните емоции, дето след дъното пазара почва мощно да расте, а тълпата гледа укокорено и пита "Какво става!?!?"

Коментар

• Одруса ли се крушата?

Коментар

Working...
                                X