Натискащият цената тук,мислите ли ,че онези там са по-тъпи и не разбират какво става и ще ви се вържат на тънката оферта.И те като Вас са профи.Под 1,3 става доста рисковано а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМай някой се обърка с привилегиите Или не знаем нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, интересно, освен олимпиеца, който намекна в темата за оптимизма, сега и друг приятел ми каза че май продаването тук засега приключило...
Ще разберем съвсем скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТо ако помниш и оня януаро-февруарски устрем как бе посечен...
Поне имаме вече сформирано служебно правителство и бързо може да поеме властта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеок
да, тъкмо взе да живва БФБ-то и тия червено-фески капути...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАз си спомням, че така имаше хора на 70 ст., които предричаха падане до 10 ст. и обясняваха как ще чакат. Е после се биеха в гъртдите, че са купили ама точно на дъното и продали ама баш на върха Техническите анализи доста рядко са верни за нашия мега ликвиден пазар
* не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЧе кой го интересува какво си щял да чакаш в дълбок размисъл...Кеф ти риба,кеф ти паламуд...
* не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPTehni4eski poglednato njama trendobra6ta6a figura -toest bi trjabvalo ili da napravi novo dano pod 60st ili dvoino takova ,no pri vsi4ki polojenija ste 4akam cena pod 1 lv
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
стана ми мъчно- очаквах повече от Орешарски!!! а сега пак трябва да изберем по-малкото зло ;((( и нямах време за муцунки!
знаеш че не съм злопаметен и винаги позитивен и направо съм бесен, че след вчерашния хубав ден......
да, тъкмо взе да живва БФБ-то и тия червено-фески капути...
Иначе при Хим май са свършили само продажбите от ПФБК, а Булбанк си карат по схемата с мачкането
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма имотиконка в поста ти, значи това е на сериозно...
Що за личен разговор е като се води в тема от форума?
стана ми мъчно- очаквах повече от Орешарски!!! а сега пак трябва да изберем по-малкото зло ;((( и нямах време за муцунки!
знаеш че не съм злопаметен и винаги позитивен и направо съм бесен, че след вчерашния хубав ден......
Коментар
Коментар