IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Натискащият цената тук,мислите ли ,че онези там са по-тъпи и не разбират какво става и ще ви се вържат на тънката оферта.И те като Вас са профи.Под 1,3 става доста рисковано а?

Коментар

• Акционер с дял над 2% продава акции от Химимпорт АД

Коментар

• Сделката от 10:23:57 2028 акции, отговаря по обем на последните 5 сделки. Определено объркване

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Май някой се обърка с привилегиите Или не знаем нещо?
          И аз втори час се почесвам в недоумение

Коментар

• Май някой се обърка с привилегиите Или не знаем нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Хм, интересно, освен олимпиеца, който намекна в темата за оптимизма, сега и друг приятел ми каза че май продаването тук засега приключило...
              Ще разберем съвсем скоро
              Приключи от раз. Повече не очаквайте развитие в тази посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                То ако помниш и оня януаро-февруарски устрем как бе посечен...
                Ем тъпанари са наще. Защо всички инвеститори зобикалят страната. Тука всеки си прави каквото иска и с малко пари мачка и гази закони. А политиците ни са яко на черешата и клатят клоните.

Поне имаме вече сформирано служебно правителство и бързо може да поеме властта.

Коментар

ок
                  да, тъкмо взе да живва БФБ-то и тия червено-фески капути...
                  То ако помниш и оня януаро-февруарски устрем как бе посечен...

Коментар

• Групата страда....!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                      Аз си спомням, че така имаше хора на 70 ст., които предричаха падане до 10 ст. и обясняваха как ще чакат. Е после се биеха в гъртдите, че са купили ама точно на дъното и продали ама баш на върха Техническите анализи доста рядко са верни за нашия мега ликвиден пазар

* не е препоръка.
                      Аааа,тука е така....и всички живеят с печалбата от борсата....красива работа.
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        Че кой го интересува какво си щял да чакаш в дълбок размисъл...Кеф ти риба,кеф ти паламуд...
                        Аз си спомням, че така имаше хора на 70 ст., които предричаха падане до 10 ст. и обясняваха как ще чакат. Е после се биеха в гъртдите, че са купили ама точно на дъното и продали ама баш на върха Техническите анализи доста рядко са верни за нашия мега ликвиден пазар

* не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Tehni4eski poglednato njama trendobra6ta6a figura -toest bi trjabvalo ili da napravi novo dano pod 60st ili dvoino takova ,no pri vsi4ki polojenija ste 4akam cena pod 1 lv
                          Че кой го интересува какво си щял да чакаш в дълбок размисъл...Кеф ти риба,кеф ти паламуд...
                          Attached Files

Коментар

• тц,тц,тц, само да не изгубят присъствие на духа в един момент Оня от Смело сърце шотландец ли беше? Че малко нервно пипаше

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

стана ми мъчно- очаквах повече от Орешарски!!! а сега пак трябва да изберем по-малкото зло ;((( и нямах време за муцунки!

знаеш че не съм злопаметен и винаги позитивен и направо съм бесен, че след вчерашния хубав ден......
                              ок
                              да, тъкмо взе да живва БФБ-то и тия червено-фески капути...

Иначе при Хим май са свършили само продажбите от ПФБК, а Булбанк си карат по схемата с мачкането

Коментар

Няма имотиконка в поста ти, значи това е на сериозно...
                                Що за личен разговор е като се води в тема от форума?

стана ми мъчно- очаквах повече от Орешарски!!! а сега пак трябва да изберем по-малкото зло ;((( и нямах време за муцунки!

знаеш че не съм злопаметен и винаги позитивен и направо съм бесен, че след вчерашния хубав ден......

Коментар

Working...
                                X