Някой да знае кой купи пакета? Успешна търговия!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеБатя, моите уважения, но проблема е че инсаидари купуват преди публиката да има инфо, следва надъхване на рибоците и накрая, като се разтовари част от пакета затихва надъхването и интереса към позицията. Тогава дребните играчи се чувстват прецакани от големите акули и това ги дразни. В една сделка трябва и двете страни да са доволни иначе тя ще има еднократен ефект, а не това е целта на капиталовия пазар.А дали ще се вдигнат още, в краткосрочен план не мога да прогнозирам, нямам кристална топка
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеШема, няма да се заяждаме или да спорим кой е по-по-най. Не е това целта на форума.
Правя ти едно напълно джентълменско предложение:
Когато за някой от постовете ми мислиш и/или си сигурен (както ти прецениш), че лъжа, подвеждам или се хваля без покритие, изкачаш с 5 бона залог и ме предизвикваш да докажа думите си (извлечения от ИП, ЦД и пр.). Ако излезе че не съм искрен, взимеш 5 бона, ако излезе че съм точен във всичко което пиша, ти гориш с 5 бондака.
Ок ли си така!?Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Тук почнахте и странична дейност да развиватеПървоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеШема, няма да се заяждаме или да спорим кой е по-по-най. Не е това целта на форума.
Когато за някой от постовете ми мислиш и/или си сигурен (както ти прецениш), че лъжа, подвеждам или се хваля без покритие, изкачаш с 5 бона залог и ме предизвикваш да докажа думите си (извлечения от ИП, ЦД и пр.). Ако излезе че не съм искрен, взимеш 5 бона, ако излезе че съм точен във всичко което пиша, ти гориш с 5 бондака.
Ок ли си така!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБатя,
а ти донякъде напомняш един колега Forex Master-a. Все някъде като скочи нещо се появяваш и почваш да говориш как си купил преди време в ниското
.
Ок ли си така!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТук до 1,55 си има сериозно предлагане и очевидно хората искат реализирани печалби пред счетоводните такива. А и публиката явно се възползва от бързия ръст, а може би очаква застой на тези нива.поне докато кешират хората за бърза печалба. 20%-30% си е много добра доходност. Но рано или късно продавачите ще намалеят и тогава някой от тях пак ще се бутат да влязат
Най важното е че free float-a е вече доста по нисък и няма да ги има Aberdeen да наливат на евтино. Успех на всички!!! Не е препоръка!!! Имам акции!
Коментар
-
Батя,
а ти донякъде напомняш един колега Forex Master-a. Все някъде като скочи нещо се появяваш и почваш да говориш как си купил преди време в ниското
.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениесхемата ми напомни за онази готина графика за пазарните емоции, дето след дъното пазара почва мощно да расте, а тълпата гледа укокорено и пита "Какво става!?!?"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТук до 1,55 си има сериозно предлагане и очевидно хората искат реализирани печалби пред счетоводните такива. А и публиката явно се възползва от бързия ръст, а може би очаква застой на тези нива.
Добри разсъждения, в които има логика. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениесхемата ми напомни за онази готина графика за пазарните емоции, дето след дъното пазара почва мощно да расте, а тълпата гледа укокорено и пита "Какво става!?!?"Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
Коментар